reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Korba !!! rewelacyjne wiadomośći!!!! Strasznie się cieszę razem z Tobą, widze bardzo fajny i kompetentny ordynator!! Wreszcie pożądny lekarz na Twojej drodze!!! rewelacja!! Normalnie aż mi się humorek poprawił

maja nic tylko się ciesz z tej siary, bo to wróży że nie będziesz miała problemów z pokarmem!! Ja bez stanika bym nei dała rady za duży ciężar i jakoś nie lubię.

Wreszcie moje maleństwo dziś dało o sobie znać czkawką bo czkawką, ale przynajmniej wiem że u niej ok :)

hehe kochana mnie nie ma za bardzo co ciazyc bo zawsze mialam male cycuchu a teraz moze lekko przybraly ksztaltu ale to nie jest jeszcze to na co liczylam haha dlatego dziwie sie ze tyle tego leci gdzie to sie miesci:p:p:p i jak mala za to chwyci jak przyjdzie karmic ;)

reklama
Dziekuje kochane i ciesze się ,że niektórym z was przydały sie informacje od naprawde normalnego lekarza z powołaniem i doświadczeniem. Wogóle najlepsze jest to ,że wziął tylko 100 za wizyte nie brał za badanie i usg. A jak na profesora to cena godna :D Pomijając ,że przeważnie prywatna wizyta u zwykłego gin kosztuje 100. Ale za takie wieści i poprawienie humoru i konkretne informacje mogę płacić. Mówi ,że na donoszoną ciąże dolna granica wagi to 2500, a wiadomo usg zawsze ma jakieś przekłamanie :) Wiec nie ma co się martwić :) No i ulżyło mi z tym paciorkowcem bo obawiałam się ,że zanim pójdę i dostane wyniki to między czasie będe już na porodówce :) A tu się okazuje ,że większość szpitali i tak daję antybiotyk :)

Ostatnia edycja:
Korba gratuluję udanej wizyty!!!!!!!!! To super, że trafiłaś na takiego konkretnego lekarza....więc teraz nic tylko czekać aż Filipek zechce się pokazać po drugiej stronie brzucha:-D:-D:-D
A ja dzis wcinam jak świnia :/ Normalnie słodkiego chyba z kilogram zjadłam, teraz kanapki ze swojską szyneczką - masakra, może to od tego że prawie cały dzień w ruchu byłam ale przegięłam na całej linii.
Gaja kochana wielkie dzięki za tego posta bo ja dzisiaj nie wyrabiam, specjalnie poszłam szybko zęby umyć coby już nic dzisiaj nie jeść bo z lenistwa drugi raz nie chce mi się iść do łazienki myć ząbki:szok::-D

dziewczyny a mi dziecko chyba zaraz wyskoczy przez skórę takie gulki mi wychodzą na skórze ze mogę je chwycić:-D wszystko mnie boli i tylko biadolę....ojojoj już kiepsko ze mną.........:-p

idę dokończyć moje aukcje.....ale już pierwszą rzecz sprzedałam co prawda za 20 zł ale zawsze coś:tak:

Korba super wiadomosci. Wreszcie jakis doktorek z powołania. Teraz mozesz odetchnac, i czekac na Filipka:tak:

Magi powodzonka na jutrzejszej wizycie

I juz nie pamietam co miałam napisac.

A ciekawe co u Kerny słychac? I u Calineczki? I reszta która sie nie oddzywa? dajcie znac co słychac?

DOBRANOC

Witam. Ale tutaj się dzieje, tyle stron zapisanych, że szok.
Gratulacje dla marietty.
A ja dziś znowu porządki. Mała w przedszkolu więc mogłam dokończyć wczorajsze porządki.
Pościel przebrana, wywietrzona -tylko wkurzyłam się jak wyszłam na balkon, żeby ubrać powszewki na pościel i zobaczyłam pełno ziemi na balkonie, na pościeli też trochę-a to nowa pościel, poszłam upomnieć moją sąsiadkę, bo już raz wołałam z balkonu, jak podlewa to leje się z góry ziemia, zimą jak sprzatała to wszystko leciało na balkon. Tym razem przesadzała kwiatki, przepraszała Mnie.
Zmieniłam koc, obrus, parkiet nabłyszczyłam, teraz jutro można przynieść łóżeczko i mogę już spokojnie pójść do szpitala.
Ale mam już dosyć.........
Nie wspomnę że musiałam się spieszyć, żeby odebrać dziecko z przedszkola.

Muszę się pochwalić-jestem dumna z mojego dziecka. Podobno wszystko zjadła, najdłużej spała, porządkowała i jest straszną gadułą, wszystkich ustawia....
Rano jest taka zadowolona jak idzie do tego przedszkola, że jestem w szoku.

A jeszcze coś, ja mam taki magnes na lodówce, to mój mąż ma dosyć jak sprzątam. Tylko ,że krasnoludki tego za mnie nie zrobią:-)
No to to dobranoc. Od jutra odpoczywam;-)

witam wrześniowe laseczki;-)
oj widze ze kolejna mamuśka sie rozpakowała,moje gratulacje!!!
aaa i kolejne sie szykują:szok:
Lilu02 kochana urwanie głowy z dziecmi chodzącymi do szkoły i to jeszcze z dwójką to mało powiedziane:-Dna szczęscie ja juz sytuacje opanowałam:tak:
LILULA no to czekamy na rozwój sytuacji.
KORBA TAK SIE CIESZĘ ZE WSZYSTKO POSZŁO PO TWOJEJ MYSLI I BĘDZIESZ MOGŁA RODZIC SN:tak:
Ja dziewczyny jestem tak szczesliwa ze mnie nic nie boli i mogę spokojnie spac:tak:antybiotyki biore i mam nadzieje ze jak najszybciej wyleczę to cholerstwo:happy:

reklama
Anitas, a Ty znowu w wirze porządków :-) Fajnie, że Ania tak ładnie się sprawowała w przedszkolu, może łanise tego potrzebuje- dzieci i duzo zajęć by czuła sie spełniona, a nie z babciami i rodzicami- niektóre dzieciątka są własnie takie społecznie nastawione i potrzebują towarzystwa, by dobrze funkcjonować. Dobre wiadomości :-D Dzielna Ania, ucałują Ją od cioci z BB i sąsiadki zza miedzy :-)
A jutro odpoczywaj, bo jak ie teraz to kiedy ? ;-) :-D

W wątku szpitalnym wiadomość do Kasialle.

Do góry