_koRba_
Fanka BB :)
Witam wieczornie po wizycie Widze ,ze kolejne szykuja sie do porodu i ze mamy nowe malenstwa - niezle Ja jestem mega szczesliwa i dziekuje za wasze magiczne kciuki normalnie KOCHAM WAS za nie! Dowiedzialam sie ze moge rodzic naturalnie z mezem i ordynator powiedzial ,ze ponosi za ta decyzje 100% odpowiedzialnosc i ze bedzie wszystko dobrze. Zbadal mnie i poorobil wszystkie pomiary malemu. Wazy 2522g plus minus 319g mowi ,ze malenstwo ale na donoszona ciaze miesci sie we wszystkich normach i ze wszystko wskazuje na to ,ze niedlugo (na dniach) bedziemy juz w 3 ale nie ma takich madrych ktorzy powiedza dokladnie kiedy Powiedzial tez ,ze te wymazy na paciorkowca sa wydaniem pieniedzy i czasu bo nikt nie powie ,ze jezeli zrobilas wymaz i nie mialas to na drugi dzien go nie zlapiesz bo dzis nie masz jutro masz chyba ,ze zrobisz i w ten sam dzien masz wyniki i odrazu sie dzieje ze rodzisz czy po 2 dniach np. Powiedzial ze u nich w szpitalu i tak kazda dziewczyna jest traktowana jakby miala i dostaje antybiotyk jezeli badania sa starsze niz 3 dni. Wiec stwierdzilam ,ze nie ma sie co martwic. Opowiedzial nam o salach jak to wyglada z obecnscia meza i wogole strasznie sie ciesze ,ze z malym wszystko dobrze i ,ze jednak moge rodzic naturalnie. Mowi ,ze dla pewnosci psychicznej jeszcze jak przyjade juz z regularnymi skurczami ( bo bez sensu mam wczesniej u nich sie sama nudzic ) to jak bede chciala to wezwa ortopede na konsultacje. To chyba wszystko co najwazniejsze Jeszcze raz dziekuje za kciukaski. Wogole sie dziwimy ,jaki Filipek bedzie maly hehe. Maja ja apetytu jako tako tez ostatnio nie mam wiec sie nie martw moze przez te Twoje biegunki tez Ci sie jesc nie chce - pamietaj tylko by duzo pic by sie nie odwodnic. Ide popatrzec co jeszcze na innych watkach stworzylyscie Ale mi sie paszcza cieszy heeh. Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za Onionka i Lilu (udalo mi sie doczytac ,ze cosik sie rozwija chyba ,ze cos pokrecilam) by poszlo gladko i szybko