reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

witam wczesnym rankiem no beniaminko możesz mnić rację że lekarz celowo tak mnie mocno badał bo mnie wymęczył wczoraj noc miałam spokojną przespałam całe 5 godzin bez latania do łazienki alę rano jak wstałam znowu zauważyłam ten śluz tym razem było go więcej i bardziej krwisty bo ten wieczorny to taki jakby brązowawy mam nadzieję że sie coś zacznie w końcu dzieć trzymajcie kciuki mam nadzieję że zdąże dać wam znać co się dzieje

reklama
Hej!!!
Lilula może będziesz następna!!!:-D:-)
Ja nie mogę spać jakiegoś doła załapałam!!!
Wczoraj po wizycie się wkurzyłam bo skurcze mam jak do porodu a rozwarcia zero:-:)wściekła/y::no::crazy::angry::-(jak tak dalej pójdzie to nie urodzę wcale:no: jestem zła jak cholipa!!! Po jaką ja mam te skurcze tylko żeby mi umilały życie jak postępu nie widać żadnego:angry: ostatnim razem też rozwarcie iść mi nie chciało:-(myslałam, że tym razem pójdzie lepiej!! Mój lekarz to jest taki delikatny że nawet nie czuje jak mnie bada więc przyspieszyć nie przyspieszył a szkoda może mógł mi zasadzić tak w okolice gardła żeby się cosik ruszyło:rofl2: sorki, że tak marudzę okropnie ale mi smutno!!! Chyba dostane depresji porodowej!!!:-(Wszystko mnie wkurza!!I ryczeć mi się chce!!!I jestem gruba jak krowa!!!I wszystko mnie boli!!!A jak nic się nie wydarzy to urodzę najwcześniej 20:wściekła/y::no::crazy::angry::crazy::-(

małpko nie denerwuj się wszystko przyjdzie w swoim czasie ja też łaziłam i marudziłam przez kilka poprzednich dni wszyscy mieli mnie dość wiem że to czekanie tak denerwuje człowieka że maszna szału dostać a i żadna tam krowa wszystkie jesteśmy piękne i głowa do góry będzie dobrze

Witam z rana,
wczoraj nie miałam weny do pisania bo jakieś przeziębienie mnie łapac zaczęło :/
Olcia wczoraj juz lepiej w przedszkolu :) Rano była średnio chętna ale potem ładnie sie bawiła a przyczyną niechęci okazał się nieszczęsny kibelek, pogadałam z Panią i jak ręką odjął :)
małpko ja tez czekam jak na zbawienie i nic. Już nawet nie licze na to że samo się rozwinie, czekam na następny czwartek i do szpitala - o ile mnie przyjmą w ogóle? :/

Witam

Ja dzis przespałam cała nocke, tylko raz i to dopiero po 5 wstałam na kibelek.

Toshi, AsiaN
powodzonka na wizytach

Małpko oby cos sie rozkreciło:tak:. Na szczescie juz blizej, niz dalej. Nie smutaj sie małpko:no:.

Gosiu
fajnie, ze juz w domku jestescie. Duzo zdrowka dla synusia. O tych nocnych przerwach to pewnie doswiadczone mamusie cos podpowiedza. Kojarze tylko, ze moja siostra tez miał wiecznie dylemat, budzic, nie budzic. A tu lekarz mowił inaczej, połozna ktora przyjezdzała do domu inaczej, i byc tu człowieku madrym:crazy:.

Gussia, Maja ja w zeszłym tyg. to co chwila latałam do kibelka, czysciło mnie jak cholera:szok::szok:. Troche to było uciazliwe, ale chyba lepsze niz zatwardzenie:tak:. Śmiałam sie ze mi wszystkie flaczki przeczysciło:-D:-D

lilula moze bedziesz nastepna rozpakowana wrzesniowka:oo:

Witam porannie!

lilula wierze w to że faktycznie to czop i myślę że powinnaś byc gotowa bo to będzie jak na moje oko twój czas :)

wstretnamalpo spokojnie kochana ja też miałam już dość i czekałam i czekałam i nic cholender nic a ja tak bardzo chciałam tu mnei bolało tam i co i d... a wyglądam jak orka... a teraz mam już podejście że i tak przed terminem nie dam rady i po tym co pisłały dziewczyny że czasu nei mają to staram się odpocząć na całego i kożystać z tego czasu który jeszcze mam a na bóle i to wszytsko nie zwracam po prostu uwagi!!! bochyba bym już na łeb dostała i to wyczekiwanie czy się rozkręci mnie dobijało więc teraz sobie wkręciłam że dopiero po terminie urodzę i jest ok

gaja cieszę się, że już lepiej z tym przedszkolem. Swoją drogą to jak widać czasem toaleta potrafi spowodować histerię, ale ważne że już jest ok Tobie na pewno z tym lepiej

maja, gusia no to dziewczynki będziecie czyściutkie od środeczka :) Ja tak w tamtym tygodniu latałam no szok i juz myślałam że to oczyszczanie przed porodowe ale jak widać chyba nie bardzo i teraza myślę że może to była jakaś grypka jelitowa :)

toshi powodzenia na wizycie!!

Ja znowu nie wyspana wczoraj kolejny odcinek pod tytułem rodzinne wypady nocno szpitalne i tym podobne dziwne historie, ale o 1.30 byłam już w domku, po drodze zaliczyłam jeszcze kontrolę drogową bo pasow zapiętych nei maiłam i panowie mnei ścigali i biedni nic nie zarobili. Przyszedł pan mundurowy i pierwsze co "a pasy to pani nie obowiązują??" Ja mu na to że nie a on " to wychodzi na to że jest pani w widocznej ciązy chyba że zna pani inny powód" no kabaret mówie wam i jak pan poświecił latareczką na mnei to juz nei był taki cwaniaczek hehe.
A tak z innej beczki to czuję się jak dojrzewająca nastolatka!!! W życiu nie maiłam tyle wyprysków na twarzy!!! Koszmar. Idę jakieś sniadanko zrobić.

Ja tylko sie szybciutko przywitam i znikam:tak:
Mam dzis dzien dla siebie, małż bedzie w delegacji, wiec jutro i w niedziele bedę sama z Małą i cała chałupka, to dzis musze miec DZIEN LENIA:-D:rofl2:
Koniec z ambicjami, przynajmniej na dzis, corcia zaprowadzona do przedszkola, zakupy zrobione , kuchnie ogarnełam, pranie powiesiłam, kwiatki podlałam, kurze poscierałam, wiec mykam pod kołderke - bede w betach lezec caaaały dzien:rofl2: A co, nalezy mi się:laugh2::rofl2:
Na obiad bedzie jajecznica z pomidorkiem i tyle.

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i rodzące mamusie!
Na razie Mariettka sie nie odzywała, moze rodzi?

Hej

kobitki powiedzcie mi czy po badaniu u gina kiedyś plamiłyście bo ja już teraz nie wiem czy to przez badanie czy mi czop śluzowy odszedł i mnie podbrzusze pobolewa jakby na okres i kręgosłup też co myślicie może się powoli zaczyna......

witam wczesnym rankiem no beniaminko możesz mnić rację że lekarz celowo tak mnie mocno badał bo mnie wymęczył wczoraj noc miałam spokojną przespałam całe 5 godzin bez latania do łazienki alę rano jak wstałam znowu zauważyłam ten śluz tym razem było go więcej i bardziej krwisty bo ten wieczorny to taki jakby brązowawy mam nadzieję że sie coś zacznie w końcu dzieć trzymajcie kciuki mam nadzieję że zdąże dać wam znać co się dzieje

Ja nie jestem po wizycie, ale juz od wczoraj mam dokladnie to samo: plamienie i bole, jak na okres ... :-) Moim zdaniem kochana to czop i mysle, ze TO juz niebawem. Twoj Macius i moj Macius - chca juz chyba byc z nami. Daj znac, jak u Ciebie sytuacja sie rozwija.
Dziewuchy, jakos nie moge odniesc sie do pozostalych postow bo mysle o rozwoju akcji. uff...

reklama
HEJKA WRZESNIOWECZKI
dzis pierwszy raz placz w domu na ubieranie do przedszkola i w samym przedszkolu,serce mi sie krajalo,no ale zostala

Gosia witajcie,zdrowka dla Tomeczka

Onionku trzymam kciuki za godzine zero

powodzenia na wizytach

Do góry