reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Hej :) Znalazłam chwilkę na forum... ;) Wrzuciłam opis porodu i zdjęcie naszego synka na odpowiednie wątki. Dziękujemy za gratulacje no i za trzymanie kciuków podczas porodu! Życzę Wam równie silnych wzruszeń i udanych porodów! nie jest to takie złe, jak można sobie wyobrażać :) Magi78 - dzięki za przekazywanie moich smsów :) Rzeczywiście śmiesznie wyszło, 4cm rozwarcia i rzygam z bólu, a tu sobie smski piszę ;) Jezu, dziewczyny, bycie mamą jest niesamowite... nawet kiedy w środku nocy trzymając powieki na zapałki próbujesz od dwóch godzin uśpić dziecko... i nawet jeśli myślisz już sobie, że tego nie wytrzymasz... to nawet wtedy kochasz je tak bardzo, że chce ci się płakać. I niech żadna z Was się nie boi, że nie obudzi się w nocy kiedy dziecko będzie jej potrzebować. Obudzicie się nawet wtedy, kiedy ono będzie spało jak aniołek - po to tylko, żeby sprawdzić, czy oddycha...

:-) opis z porodu wspanialy, szczegolowy i pelen wzruszen. Dzieki :-)

reklama
Witam,
Ja tylko na chwilke wpadam do Was. U mnie dalej nic sie nie dzieje:-(, boje sie, że sie przeterminuje ehhh:zawstydzona/y: a tak chcialam urodzić przed terminem:/ Wszyscy pytaja się czy już urodzilam i troche podlamana jestem:(

Nie pamietam która z Was pisała o kolkach. Ja mialam kolke wiec widocznie dziewczynki też mogą ją mieć:)
Tosia rysunki super:)
Karolina dobrze, że pojechałaś na ip i sprawdzili czy wszystko dobrze
Beniaminko kuruj sie i oby choróbsko szybko przeszło. A jeśli chodzi o wiek, to najważniejsze,że czujesz się młoda, masz więcej energii od niejednej z nas i wyglądasz super, a metryka nie jest tak ważna:)
Korba smacznego:)
Nie pamietam czy miałam coś jeszcze napisać, jesli którąś pominełam to przepraszam:zawstydzona/y:
Gratuluje udanych wizyt i tym co męczą się w szpitalach powodzenia i 3mam kciuki:)

Jestem z powrotem, tez po wizycie. Wszystko dobrze, paciorkowca niet, za to znowu jakiegos grzybka wyhodowałam:wściekła/y:. I znowu czopki musze aplikowac, jak ja tego nie cierpie:no:. Główka dosyc nisko, ale szyjka nadal wydalona, wiec na porod na razie sie nie zanosi. Usg tez miałam i jak ginek powiedział, nie ma sie do czego przyczepic. Synus wazy troche ponad 3kg. W srode musze zgłosic sie do szpitala na ktg i przepływy. Nastepna wizyta 16 wrzesnia. I pytałam gina czy jest mozliwosc zeby był przy porodzie. I jest taka opcja. Najgorzej bedzie we wtorki i czwartki, bo wtedy od 15 ma prywatne wizyty i nie dojedzie. Ale pozyjemy zobaczymy. Nie bede sie za wczesnie przejmowac.

no tak.. ja już tu żadnego konkursu nie wygram.. :-D czosnkowa wygrała, Twój traktor lepszy.. ale ja Cię dyskwalifikuję, bo sciąge miałaś :-D

Oj Tosia, Tosia na pewno kiedys wygrasz jakis konkurs na bb. np. na najzabawniejsze posty, ja na pewno na Ciebie zagłosuje:tak:. I dziewczyny na pewno sie ze mna zgodza;-) :-)

Agusska fajnie, ze juz jestes. Jak znajdziesz chwile, to napisz co tam u Was słychac, jak tam Szymus sie sprawuje.

Marja i lilula fajnie, ze same dobre wiesci na wizytach

Wolfheart
fajnie, ze znalazłas chwilke, zeby do zajrzec na bb. Jasiu jest przesliczny.

Karolina a ja juz myslałam, ze corcia juz jest na swiecie. Ale dobrze, ze chociaz bol minal:tak:

Dziewczyny - gratuluję wizyt! Teraz już tylko będziemy trzymać kciuki za porody, bo wizyt będzie coraz mniej ;-)

Karolina - ja tez myślałam, że już urodziłaś, a tu paskudna infekcja - współczuję!

Korba - trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę z ordynatorem! Mam nadzieję, że będzie rozsądny i zdecyduje, że będziesz miała cc, bo tak chyba będzie najbezpieczniej dla Was.

A nasze autko jeździ i ufffffffff. Idę się wykąpać i ponudzić starego opowieściami z dnia dzisiejszego ;-)

Witam,
Ja tylko na chwilke wpadam do Was. U mnie dalej nic sie nie dzieje:-(, boje sie, że sie przeterminuje ehhh:zawstydzona/y: a tak chcialam urodzić przed terminem:/ Wszyscy pytaja się czy już urodzilam i troche podlamana jestem:(

ja tez dostaje co chwile telefony czy juz urodzilam i zaczyna mnie to troche denerwowac ze kazdy sie az tak interesuje nie mowie tutaj o wszystkich ale nie ktore telefony mnie zaskakuja

jutro wizyta:tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2:już się nie mogę doczekać, odezwę się wieczorkiem dopiero, bo rano jadę do labolatorium, potem wpadnę do mojego przedszkola i zaczekam do 15 u moich dziadków na wizytę na 15:tak::tak::tak:
gratuluję udanych wizyt i życzę pięĸnych snów:tak::tak::tak:

kobitki powiedzcie mi czy po badaniu u gina kiedyś plamiłyście bo ja już teraz nie wiem czy to przez badanie czy mi czop śluzowy odszedł i mnie podbrzusze pobolewa jakby na okres i kręgosłup też co myślicie może się powoli zaczyna......

dagna ja mam póki co pozytywne nastawienie i co ma być to będzie. Normalnie sama się dziwie swoim zmianą podejścia no ale w ciąży jestem wiec mam prawo :D Stwierdziłam ,że już szkoda nerwów. Jak coś mam dobrego prawnika i później się będe stresowała :)
maja oj biedulko to ja bym Ci troszkę mojego zatwardzenia oddała i by nam obu było lepiej :)
Ja uciekam do wyrka i książki. Kciukaski zaciskam i życze kolorowych :)

reklama
Do góry