reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hej :) Znalazłam chwilkę na forum... ;) Wrzuciłam opis porodu i zdjęcie naszego synka na odpowiednie wątki. Dziękujemy za gratulacje no i za trzymanie kciuków podczas porodu! Życzę Wam równie silnych wzruszeń i udanych porodów! nie jest to takie złe, jak można sobie wyobrażać :) Magi78 - dzięki za przekazywanie moich smsów :) Rzeczywiście śmiesznie wyszło, 4cm rozwarcia i rzygam z bólu, a tu sobie smski piszę ;) Jezu, dziewczyny, bycie mamą jest niesamowite... nawet kiedy w środku nocy trzymając powieki na zapałki próbujesz od dwóch godzin uśpić dziecko... i nawet jeśli myślisz już sobie, że tego nie wytrzymasz... to nawet wtedy kochasz je tak bardzo, że chce ci się płakać. I niech żadna z Was się nie boi, że nie obudzi się w nocy kiedy dziecko będzie jej potrzebować. Obudzicie się nawet wtedy, kiedy ono będzie spało jak aniołek - po to tylko, żeby sprawdzić, czy oddycha...

:-) opis z porodu wspanialy, szczegolowy i pelen wzruszen. Dzieki :-)

reklama
Witam,
Ja tylko na chwilke wpadam do Was. U mnie dalej nic sie nie dzieje:-(, boje sie, że sie przeterminuje ehhh:zawstydzona/y: a tak chcialam urodzić przed terminem:/ Wszyscy pytaja się czy już urodzilam i troche podlamana jestem:(

Nie pamietam która z Was pisała o kolkach. Ja mialam kolke wiec widocznie dziewczynki też mogą ją mieć:)
Tosia rysunki super:)
Karolina dobrze, że pojechałaś na ip i sprawdzili czy wszystko dobrze
Beniaminko kuruj sie i oby choróbsko szybko przeszło. A jeśli chodzi o wiek, to najważniejsze,że czujesz się młoda, masz więcej energii od niejednej z nas i wyglądasz super, a metryka nie jest tak ważna:)
Korba smacznego:)
Nie pamietam czy miałam coś jeszcze napisać, jesli którąś pominełam to przepraszam:zawstydzona/y:
Gratuluje udanych wizyt i tym co męczą się w szpitalach powodzenia i 3mam kciuki:)

Jestem z powrotem, tez po wizycie. Wszystko dobrze, paciorkowca niet, za to znowu jakiegos grzybka wyhodowałam:wściekła/y:. I znowu czopki musze aplikowac, jak ja tego nie cierpie:no:. Główka dosyc nisko, ale szyjka nadal wydalona, wiec na porod na razie sie nie zanosi. Usg tez miałam i jak ginek powiedział, nie ma sie do czego przyczepic. Synus wazy troche ponad 3kg. W srode musze zgłosic sie do szpitala na ktg i przepływy. Nastepna wizyta 16 wrzesnia. I pytałam gina czy jest mozliwosc zeby był przy porodzie. I jest taka opcja. Najgorzej bedzie we wtorki i czwartki, bo wtedy od 15 ma prywatne wizyty i nie dojedzie. Ale pozyjemy zobaczymy. Nie bede sie za wczesnie przejmowac.

no tak.. ja już tu żadnego konkursu nie wygram.. :-D czosnkowa wygrała, Twój traktor lepszy.. ale ja Cię dyskwalifikuję, bo sciąge miałaś :-D

Oj Tosia, Tosia na pewno kiedys wygrasz jakis konkurs na bb. np. na najzabawniejsze posty, ja na pewno na Ciebie zagłosuje:tak:. I dziewczyny na pewno sie ze mna zgodza;-) :-)

Agusska fajnie, ze juz jestes. Jak znajdziesz chwile, to napisz co tam u Was słychac, jak tam Szymus sie sprawuje.

Marja i lilula fajnie, ze same dobre wiesci na wizytach

Wolfheart
fajnie, ze znalazłas chwilke, zeby do zajrzec na bb. Jasiu jest przesliczny.

Karolina a ja juz myslałam, ze corcia juz jest na swiecie. Ale dobrze, ze chociaz bol minal:tak:

Dziewczyny - gratuluję wizyt! Teraz już tylko będziemy trzymać kciuki za porody, bo wizyt będzie coraz mniej ;-)

Karolina - ja tez myślałam, że już urodziłaś, a tu paskudna infekcja - współczuję!

Korba - trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę z ordynatorem! Mam nadzieję, że będzie rozsądny i zdecyduje, że będziesz miała cc, bo tak chyba będzie najbezpieczniej dla Was.

A nasze autko jeździ i ufffffffff. Idę się wykąpać i ponudzić starego opowieściami z dnia dzisiejszego ;-)

Witam,
Ja tylko na chwilke wpadam do Was. U mnie dalej nic sie nie dzieje:-(, boje sie, że sie przeterminuje ehhh:zawstydzona/y: a tak chcialam urodzić przed terminem:/ Wszyscy pytaja się czy już urodzilam i troche podlamana jestem:(

ja tez dostaje co chwile telefony czy juz urodzilam i zaczyna mnie to troche denerwowac ze kazdy sie az tak interesuje nie mowie tutaj o wszystkich ale nie ktore telefony mnie zaskakuja

jutro wizyta:tak::tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2:już się nie mogę doczekać, odezwę się wieczorkiem dopiero, bo rano jadę do labolatorium, potem wpadnę do mojego przedszkola i zaczekam do 15 u moich dziadków na wizytę na 15:tak::tak::tak:
gratuluję udanych wizyt i życzę pięĸnych snów:tak::tak::tak:

kobitki powiedzcie mi czy po badaniu u gina kiedyś plamiłyście bo ja już teraz nie wiem czy to przez badanie czy mi czop śluzowy odszedł i mnie podbrzusze pobolewa jakby na okres i kręgosłup też co myślicie może się powoli zaczyna......

dagna ja mam póki co pozytywne nastawienie i co ma być to będzie. Normalnie sama się dziwie swoim zmianą podejścia no ale w ciąży jestem wiec mam prawo :D Stwierdziłam ,że już szkoda nerwów. Jak coś mam dobrego prawnika i później się będe stresowała :)
maja oj biedulko to ja bym Ci troszkę mojego zatwardzenia oddała i by nam obu było lepiej :)
Ja uciekam do wyrka i książki. Kciukaski zaciskam i życze kolorowych :)

reklama
Do góry