reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Malgos - gratuluje udanej wizyty, maly rosnie Ci jak na drozdzach :-)

Benjaminko - Ty sie tak nie forsuje ta robota w nowym mieszaniu.. Noi wstawiaj fotke dzidzi Dorotki :-)

Ja po zakupach z moim K. Na kolacje razowiec z pasztetem, swiezy ogorek i kawa zbozowa z mlekiem. Tyle sie tego lecza w ciagu dnia narobilam i wyobrazcie sobie, ze mi sie odechcialo - nic nie zjadlam :-D Moze jutro mnie skusi... hehe..

reklama
Witam!
Ja wlasnie na kolacje pojadalam makrele i pic mi sie ciagle chce po niej!!Troche na plazy sie dzisaj pobyczylam bo ladnei sloneczko grzalo,ale juz nie grzeje tak jak w lipcu juz czuc ze to koncowka lata.Poczytam co tam u was i ide lerzec bo plecki bola tak siedziec przed kampem!!
Milegow wieczorku i spokojnej nocki dziewczyny!!

no a ja troszke porobilam jeszcze w pokoiku u malej zdjecia wstawilam w odpowiednim miejscu wogole dzisiaj mialam dzien weny tworczej i moj S musial latac z wiertarka zeby mi przywieszac rozne *******y w mieszkanku biedaczek po pracy zmeczony a ja go tak wykorzystuje;) hehe

ogolnie dzien bez zarzutow ciagle czyms zajeta a teraz skutki czyli bol plecow:D:D:D musze was troszke poczytac:)

Dzieki dziewczyny:*

A zrobilam ciasto "wieniec na maslance z brzoskwiniami"..przepis z gazety ale pachnie mmmm:) jeszcze stygnie.

Onionek ja dzisiaj na kolacje tez zrobilam kawe zbozowa z mlekiem haha..i tosty z pasztetem pomidorowym i pomidorkiem:D

KALCHA a jak u Ciebie sie cos rusza??? jestem ciekawa bo na tym samym etapie jestesmy a u mnie cos spokojnie dzisiaj moze to cisza przed burza:szok:

Ja tylko na chwilę, bo zapomniałam Magi złożyć życzeń i miałabym potem do siebie pretensje!

Kochana Magi - wszystkiego naj naj naj, dużo szczęścia w życiu, żebyś zawsze miała wokół siebie ludzi, na których możesz polegać, żebyś była szczęśliwą kobietą, matką itd. I wszystkiego, o czym marzysz!

Reszta jutro.

Burak od szafy właśnie ją kończy, a ja kończę SIĘ!

Witam sie wieczornie :) Gratuluje udanych wizyt. Ja dzis wraz z mezem zanieslismy zdjecie do wydruku w duzym formacie (jutro do odbioru ) wiec jak juz zawisnie na scianie to wkleje zdjecie by wam sie pochwalic sciana maluszka :) Ja dzis mam dzien pod patronatem czerwonych owocow i warzyw :D Rano platki z malinkami , pozniej na obiad zapiekanka makaronowa i faszerowane papryczki ,a na wieczor salatka z pomidorkiem i cebula :) Ciekawe na co jutro mnie natknie :) Jutro ide do doktorka wiec prosze trzymajcie magiczne kciuki. Ehh juz sie stresuje a wizyta dopiero na 14:30. Zwariuje od rana. No nic uciekam do meza bo zaproponowal ,ze zrobi mi masaz pleckow wiec nie moge odmowic :D Dobranoc i trzymam tez kciuki za jutrzejsze wizyty i porody gdyby jednak jakis maluszek zechcial wyjsc :)

Witajcie

Kurcze Kerna ja bym chyba usiadła i klęła na całą przychodnię ehhh szkoda słów i nerwów...

Beniaminko- super,że już na swoim tylko po mału się tam urządzaj nie wsio na raz.
Fajnie,że brzusio opadł i zgaga poszła a sio nic tylko czekać na rychły poród.

Gaju i dobre zdrowe podejście.Mam podobnie. Miałam iśc z T. na zakupy siostrzenica oczywiście czy ciocia Nelka i wujek pójdą z nią na zakupy i z babcią i mamą a ja że tak a T. kwasna minka, że nam się długo zejdzie chodząc z nimi po sklepach a ja mówię i dobrze pochodzimy to może cos mnie ruszy bo do października kulac sie nie zamierzam w dwupaku i zaliczyliśmy z 4 godzinny maraton po sklepach a to cos dla siostry a to dla mojego T. a to dla moich chłopaków i dzidzi i jakoś tak zeszło.
Fakt byłam padnięta ale co tam...

Magi wszystkiego naj naj naj...

A ja mega szczęśliwa bo Wiki dostała od mojej siostry fajne body z napisem " Moja mama jest śliczna, ja jestem śliczna a mój tato jest szczęściarzem..." no rozbrajające do tego grzechotka pluszowy miś i super ciepły polarkowy kombinezonik zielony zapinany cały na zamek a ja w lumpku wypatrzyłam kocyk z maskotką wiewiórką brązowy za całe 5 zł a takie kocyki są po 30-50 zł do tego boskie jeansiki z kwiatkami podszyte polarkiem różowym takie cieplusie i słodkie...
Niestety padł mi tel z aparatem i nie mam jak foty moich cudeniek zrobić ehhhh

Monia.Gryc- podrzuć arbuziolka bo mi smaka narobiłaś na niego

Gratki udanych dzisiejszych wizyt a za jutrzejsze trzymam kciuki

Ja mykam jutro oddać krew i siuski ostatni raz do badania i 7 września ostatnia wizyta u ginka.

Jeszcze muszę kupić kilka drobiazgów moim chłopakom bo starszy ma 5 września urodziny i siostra jutro im zabierze prezenty do Irlandii i jakoś wręczy.

Mykam się myć i coś zjeść na kolacje metka łososiowa za mną chodzi z ogóraskiem na górze...

Spokojnej miłej nocki dla was...

reklama
Dagna piekne zyczonka..dziękuje bardzo. Wogóle dziekuje za zyczenia wszystkim Marta Tobie tez ,)

Małgos podziwiam za to pieczenie ciast...ale bym wszamała takie ciepłe jeszcze...mam tylko kupne bo nawet nie próbuje zrobic bo mi nie wychodzi nic słodkiego...miecha owszem extra wychodza.
Mi mały dzis tak giry wystawia bokiem ze normalnie mozna jajo strusie zniesc...nie ma litosci dla matki!

Do góry