reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hausfrau badanie 3d lub 4 d tak miedzy bogiem a prawdą najlepiej robic okolo 27tyg ciazy kiedy dziecko juz ma taknke tluszczową i tak slicznie wygladaj,co prawda ja robilam w 24 tc ale byly to malza urodziny i to byl prezent:tak: wiecie co ja staram sie odganiac wszytskie czarne mysli i zle scenariusze,bo chyba bym oszalala,bylam na pierwszej wizycie w 6 tc i juz cos tam tetnilo,teraz ide dopiero 24lutego na usg to bedzie 13 tc i mam nadzieje ze wsio oki bedzie

reklama
MAM! Nackentransparenzmessung, NT Untersuchung.

I znalazłam również, że lekarz w Niemczech kieruje na takie badanie tylko w momencie wskazówek, że może być prawdopodobieństwo wad rozwoju dziecka... np. wiek matki, wady genetyczne w rodzinie itp.

Ostatnia edycja:
i po co gotowalam:wściekła/y:
zjadlam pol i ta polowa wylądowala w kibelku:szok:
a teraz jem bulke z twarozkiem:tak:
o goląbkach moge zapomniec:-(

milego dnia:tak:

Dorotka tak to jest ja raz usmażyłam górę naleśników, które uwielbiam zjadłam jednego i zaraz przytuliłam kibelek.
Rodzinka twoja na pewno skosztuje gołąbków.:-)

uuuuuuuuu szkoda, na pewno były pyszne..ja też o wielu daniach nawet słyszeć nie chce:no: jutro robie fasole po bretońsku bosmaka mam wielkiego a dzis jeszcze mielońce:-)

reklama
tak smakowaly ,julka zjadla dwa:szok:
spadam niedlugo do pracy:tak:
ale jak wroce po 19 to moze nalesniki usmaze
cholera mam takie dni ze mieso zupelnie nadal mi nie wchodzi,ale takiego jak dzis dawno juz nie mialam,ta bulka tez mi rosnie w gebie:tak:

Do góry