reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ja znów od 1,5 godz skurczyki co 7-12 minut ale takie pizdryki że szkoda pisać. Też w koszulindzie dzis cały dzionek spędzam :) Zresztą u nas co chwila pada :/

reklama
u mnie też niedziela się ciągnie, mieliśmy jechac do moich rodziców ale nie chce się i pojedziemy jutro rano bo mój S. musi pomóc mojemu tacie strzyc żywopłot i kosic trawnik bo już zarosło wszystko.

Ja dziś na obiad nic nie robiłam, S odgrzał mi zupkę a sobie zrobiła zeberka w sosie i miałam spokój, ale juz mi się chce frytek i paluszków rybnych bo wspominałyscie cos o nich:)

ritka czarnina to taka zupa z krwi jakiegoś zwierzaczka , kaczki? hm sama nie wiem- nie jadłam, ponoc bardzo dobra, ale wiem że nigdy jej nie zjem :)

KAROLINA ja często śmigam w pidżamce pół dnia bo mi się nie chce :)

Melduję się nadal w dwupaku...
Gratki dla świeżo upieczonych mamuś.
Dorotka cichaczem w nocy ekspresem nas zaskoczyła...
Ja tez tak chcę...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam mamusie i ich pociechy z powrotem na forum.

Mamusie tuz tuz przed spotkaniem z maluszkiem dużo siły i porodu ala Dorotka.

Mamusiom czekającym niecierpliwie na godzinę zero cierpliwości...

Ja wczoraj nie miałam netu cały dzionek.

Dziś mamy mały bal 4 latka siostrzenicy siostra wyprawia bo we wtorek leci do Irlandii a niunia zostaje i urodzinki które ma 11 września spędzała by bez mamy już 2 raz z rzędu więc są troszku przyspieszone.Do tego wiadomo ja nie bardzo byłabym na siłach jej te urodzinki o czasie wyprawić więc dzis od rana skacze po taboretach wieszając ozdoby urodzinowe, a siostra z mama pognały na zakupy,bo za 2 godzinki goście przyjdą.
Resztę siostra z mamą zrobią a ja odpoczywam bo plecki mnie bolą i skurcze łapią a z grażynki to co chwila wycieka wodniste coś, ale to raczej nie wody...
Czy ja dobrze zrozumiałam?? ty skaczesz po taboretach???:szok::szok::szok::szok:Mam nadzieję że jednak nie.
WITAM!!
DOROTKO A TAK SIE ZARZEKAŁAS ZE NIEBĘDZIESZ NASTĘPNA,A TU PROSZE TAKI PSIKUS,,,,MOJE GRATULACJE!!! ZAZDROSZCZĘ CI TAK SZYBKIEJ AKCJI.

MARIETTA,MYSIA TRZYMAM KCIUKI!!!

TRIXI WITAJ W DOMKU,UCAŁUJ KAŚKĘ OD FORUMOWEJ CIOCI:tak:JA WŁAŚNIE PO PÓŻNYM OBIEDZIE POŁOŻYŁAM SIE DO ŁÓŻKA NA MAŁY ODPOCZYNEK,MŁODSZA CÓRKA OGLĄDA BAJKĘ A MĄZ ZE STARSZĄ CÓRKĄ POJECHALI DO KINA NA AVATARA,WIEC PEŁNY RELAX.

WIECIE DZIEWCZYNY ZE JA CAŁY DZIEŃ CHODZĘ DZISIAJ W KOSZULI NOCNEJ:szok:AŻ WSTYD SIE PRZYZNAC ALE NIE MAM SIŁY ZEBY SIE NAWET PRZEBRAĆ:cool:
MI SIE DZISIAJ CAŁY BRZUCHOL NAPINA I NA DODATEK MALUTKA MI TAK WALI PO PĘCHERZU ZE CAŁY CZAS CZUJE PARCIE I TAKIE KŁUCIE(STRASZNE UCZUCIE)
Ja mam podobnie kłucie i parcie , ciągle siusiu i jakaś tak niedobita , snująca się po domu i cały czas czuję na karku taki oddech strachu , że nie zdążymy i zaczynam po cichu chyba panikować:shocked2::shocked2::shocked2: już nawet mi nie do śmiechu jak mój B. chodzi i mówi że on zajebisty jest bo taką fantastyczną łazienkę robi.
vitam
u mnie dziwna pogoda, raz słońce ,raz deszcz, poszłabym na spacer ale samej mi się nie chce a mój P nie lubi spacerów i też nie chcę go zmuszać.
Sara i Trixi - super ,że jesteście w domku, teraz musicie znaleźć system i będzie sielsko i anielsko.
Tośka wszystkiego c najlepsze dla was...aby ta kruszynka dopełniła waszego szczęścia.

Obiad zjadłam, dopchałam krówkami i co tu robić, wieczór z allegro chyba.

hehe ja to bym non stop na BB albo na allegro siedziała, mój b. jak widzi kuriera albo listonosza to ma z deczko czoło zmarszczone ,tylko patrzeć jak mi dostęp do neta utnie:baffled:

Trixi i Sara ale wam fajnie macie swoje maluszki - ale ja to jeszcze tydzień muszę nogi zaciskać tak na wszelki wypadek:tak:

U mnie też nudy. Cicho! Nikogo! Córeczka pojechała do teściowej na niedzielny obiad. Z tych nudów nawet pospałam 2 godz.

A co to jest, ta czarninka????

u mnie też niedziela się ciągnie, mieliśmy jechac do moich rodziców ale nie chce się i pojedziemy jutro rano bo mój S. musi pomóc mojemu tacie strzyc żywopłot i kosic trawnik bo już zarosło wszystko.

Ja dziś na obiad nic nie robiłam, S odgrzał mi zupkę a sobie zrobiła zeberka w sosie i miałam spokój, ale juz mi się chce frytek i paluszków rybnych bo wspominałyscie cos o nich:)

ritka czarnina to taka zupa z krwi jakiegoś zwierzaczka , kaczki? hm sama nie wiem- nie jadłam, ponoc bardzo dobra, ale wiem że nigdy jej nie zjem :)

KAROLINA ja często śmigam w pidżamce pół dnia bo mi się nie chce :)

dokladnie - to zupa z krwi kaczej... ja osobiscie tego nie tkne.. ale sa ludzie, ktorzy sie tym zajadaja.. np. w wersji z kluseczkami :-)

widze ze nie tylko ja uzalezniona od allegro :))
Wy mi tu piszecie o słodyczach a mnie az skręca....

od 2 tyg mam zachcianke której jak narazie nie moge spełnic :( mianowicie kawałek ciasta czekoladowego z pieca na ciepło do tego 2 gałki lodów waniliowych bita śmietana i brzoskwinie ahhh orgazm.....

widze ze nie tylko ja uzalezniona od allegro :))
Wy mi tu piszecie o słodyczach a mnie az skręca....

od 2 tyg mam zachcianke której jak narazie nie moge spełnic :( mianowicie kawałek ciasta czekoladowego z pieca na ciepło do tego 2 gałki lodów waniliowych bita śmietana i brzoskwinie ahhh orgazm.....

to ja mam podobna zachcianke, ale na szarlotke na cieplo z dwiema galkami lodow i bita smietana:tak: i na sama mysl mnie skręca :-D a slinka cieknie na laptopa..

dokladnie - to zupa z krwi kaczej... ja osobiscie tego nie tkne.. ale sa ludzie, ktorzy sie tym zajadaja.. np. w wersji z kluseczkami :-)

Też chyba bym tego nie zjadła!:baffled: Nawet wobec flaków mam opory!

To skoro jesteście takie allegrowiczki, to może mi doradzicie - chciałam jeszcze trochę ciuszków dla maluszka dokupić ( w szczególności półśpioszki). Może któraś kupowała i wie, gdzie są dobre jakościowo? Bo ja się na tym nie znam, w szczególności, jak nie mogę zobaczyć na własne oczy.

Też chyba bym tego nie zjadła!:baffled: Nawet wobec flaków mam opory!

To skoro jesteście takie allegrowiczki, to może mi doradzicie - chciałam jeszcze trochę ciuszków dla maluszka dokupić ( w szczególności półśpioszki). Może któraś kupowała i wie, gdzie są dobre jakościowo? Bo ja się na tym nie znam, w szczególności, jak nie mogę zobaczyć na własne oczy.

ja kupowalam takie:

polspiochy polspioszki bezuciskowe z bawelny 62 cm (1206322431) - Aukcje internetowe Allegro

sa naprawde fajne. tylko nie pamietam, czy byl do dokladnie ten sam sprzedawca :-)

Czernina fleeeeeeeee! Moja babcia i teściowa sie tym paskudztwem zajadają a mi na samą myśl sie niedobrze robi. Nie wyobrażam sobie krwi jeść to jak wampirki jakieś.

Słoneczko u mnie wyszło i odrazu lepiej na duszy człowiekowi. Ale czekam na polepszenie pogody by wyjść na pierwszy spacerek z dzidziusiem. A wiecie gdzie pójde? Zapakuje wózek do auta i pojade do teściów na wieś. Będe paradować przez wioske żeby sie wszyscy napatrzyli i plotkowali o moim maleńkim skarbku.

reklama
Do góry