Dzięki Dagna! Silny chłop z niego! W piątek i w sobotę odwiedził naszą super masażystkę i już drugi dzień koncertuje. Właśnie odjechał na kolejny występ! Musi się oszczędzać, ale przynajmniej rusza się samodzielnie!
Tosia - gratuluję rocznicy ślubu! Wszystkiego naj!
Beniaminko - zapraszam na karkóweczkę! Jest przepyszna! Przynajmniej tego nie muszę sobie odmawiać w tej cukrzycy:-)
Dziekuje za zaproszenie :-) Karkoweczka zawsze dobra
Pewnie obiadek byl pyszny!
My szybko zjedismy obiad kurczakowy u tesciowej, ja tam nie narzekam, jak mi ktos ugotuje naprawde wszystko lubie i doceniam. Teraz chwila sjesty i dalej do ukladania i szorowania, ja sobie robie powolutku ale juz efekty widac :-)
Mowisz, ze karkóweczka nie podnosi cukru? A ja sie ograniczalam, chyba nieslusznie :-)
A Twój mąż dzielniacha! Ma nadzieje, ze moj tez sie szybko wykuruje bo konczyc trzeba te przeprowadzke, narazie wszystko grube przewiezione, a teraz na raty osobowym autkiem wozimy reszte, ale moj P opada z sil, trudno sie dziwic jak goraczka dopada.
Ależ wspaniałe wiadomości od rana, gratulujemy dorotce córeczki:-)
mariettka trzymam kciuki za ciebie
mysia calineczka karolinkare hop hop na pewno są juz z maluszkami
tosia gratki rocznicy
beniaminka fajnie ze juz na swoim nowym jestescie, wytrwałosci i szybko sie urządzicie
ritka ja tez tej karkóweczki poproszę, bo ja ciagle wszystko na parze musze jesc, tak juz od roku (po operacji woreczka żółc.) a takie miesko to az mi przez monitor pachnie...
trixi i saara witajcie
Mój małz juz wrócił do domku , wiec radośc wielka, lece poświętowac niedzielke troszke z nim, bo w tygodniu znowu zalatany bedzie i zawsze kiedy on wraca to my z córcia juz spimy...A rano szybko do roboty i tez czasu nie mamy dla siebie.
A wszystkim wrzesnioweczkom życze miłej niedzieli
Dziekuje Kochana i naciesz się mężem :-)
TOSIU- dużo radosci i szczescia z okazji rocznicy i pieknie spedzonego dzisiaj czasu! :-)
KORBA- masuj plecki i wypoczywaj, ojjj ból kregosłupa potrafi dac mocno w kosc :-/
Skrzat ,
Asiek - rybny obiadek dla mnie bomba :-) Moglabym zyc na samych rybach , tylko mój P świnkożerny, niestety :-)
Pysiu - udanego popoludnia i wieczorku na urodzinkach, odpoczywaj i full relax ! :-)
Anitas - dziękuję :-)
Małpko - zdrówka dla córci i dla Ciebie, oby córeczka sie szybko wychorowała, zaczela się jesien..... Ech, nie dajmy sie choróbskom.
Ja po 9 dniach kuracji anginy i drozdzakow na gardle juz w sumie zdrowa :-) A najlepsza wiadomosc z soboty od mojego ginka- nie ma paciorkowca w pochwie , mam nadzieje ze wynik jest ostateczny? Robil mi go jak jeszcze nie bralam antybiotyku na angine, wiec chyba tak... :-)
Ide polezakowac, papa