dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Masz racje Kasiona, czas strasznie szybko zlecial... Ja nie wiem kiedy. Za chwile wszystkie bedziemy z bejbikami :-)
oj tak jeszcze troche i wszystkie bedziemy
dzien dobry kawa w stol
i co wiecie co z Emilią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racje Kasiona, czas strasznie szybko zlecial... Ja nie wiem kiedy. Za chwile wszystkie bedziemy z bejbikami :-)
Ja jestem po nieprzespanej nocy...i chyba juz wszsytkie takie będą...zgaga niemiłosierna, że ryczeć sie chce, do tego zdrętwiałe ręce, nogi, wszystko boli....zanim urodzę to siewykończę
dorotka serio ja już powoli wymiękam a nockami męczę sienajbardziej.
A u Ciebie jak w końcu z ułożeniem?? Gdzie jest główka??
glowka w dole wiec jak najbardziej do sn
tylko martwi mnie ten kompletny brak skurczy
po tym ktg zapytam gina co bedzie jesli tak dalej nic sie nie bedzie dzialo
w sumie do terminu mam jeszcze rowno 1 tydzien
ale noce to powolna gehenna jak dla mnie,to wstawanie,przekrecanie sie
mialam nie marudzic ,ale jakos tak mi zle dzis
oj dziewczyny fajnie macie ze Wasi mezowie w domu..moj E jak pojechal w pnd do francji tak wroci w sobote rano i w niedziele w nocy znow wyjezdza..*******ca mozna dostac..niby sie przyzwyczailam i milo jest jak z kazdej trasy przynosi pieniazki ale co z tego..maly bedzie widywal tatusia tylko w weekendy;/ cos kosztem czegos..ale narazie nie mamy wyjscia bo odkladamy na wesele i remont domu.
Ogladom to super ze bedzie coreczka..parka jak nic)
Gaja bedziesz rekordzistka cos czuje w przenoszeniu ciazy..
a ja w sumie moge donosic do terminu..moze sie uda skoro tyle leze a boje sie tego ze akurat jak zacznie sie akcja to moj bedzie w trasie i guzik wyjdzie z naszego porodu rodzinnego;/ siostre wezwe na posterunek i ta mysl ze bede musiala wzywac pogotowie bo przeciez sama sie nie zawioze z bolami;/
a ja stringów jakoś nie umiałam nosić Drażnił mnie pasek w tyłku hehe Zakładałam tylko dla małża co by go pokusić
A teraz nie muszę ich zakładać, daje hasło i już w pełni gotowości Ale wczoraj go molestowałam to dziś sobie odpuszczam bom zmęczona jakaś no i ten mecz Lecha w tv jest
no dziewczynki u mnie cosik rusza sa skurcze i wymiotuje ide jescze pod prysznic i chyba sie wybieramy do szpitala
trzymac kciukasy