reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
EMILIA I CO???
A JA UMIERAM NA BÓL KRZYŻA COŚ POTWORNEGO MOGŁABYM PŁAKAĆ TAKI POTWORNY BÓL I DO TEGO MAŁA JEST TAK AKTYWNA JAK NIGDY,NAWET NIE DA MI CHWILI NA ODETCHNIĘCIE,PIERWSZY RAZ SIE Z TYN SPOTKAŁAM ZEBY RUCHY DZIECKA BYŁY TAK INTENSYWNE,BRZUCH TO AŻ MI SKACZE:crazy: COS CZUJE ZE PRZEZ TEN KRZYŻ MAM NOCKĘ Z GŁOWY

EMILIA I CO???
A JA UMIERAM NA BÓL KRZYŻA COŚ POTWORNEGO MOGŁABYM PŁAKAĆ TAKI POTWORNY BÓL I DO TEGO MAŁA JEST TAK AKTYWNA JAK NIGDY,NAWET NIE DA MI CHWILI NA ODETCHNIĘCIE,PIERWSZY RAZ SIE Z TYN SPOTKAŁAM ZEBY RUCHY DZIECKA BYŁY TAK INTENSYWNE,BRZUCH TO AŻ MI SKACZE:crazy: COS CZUJE ZE PRZEZ TEN KRZYŻ MAM NOCKĘ Z GŁOWY

no ciekawe co z Emilia:happy: pewnie rano sie czegos dowiemy

ojj moja mala tez jest bardzo aktywna tyle ze ja porownania nie mam bo to pierwsza dzidzia wiec nie narzekam na jej ruchy:blink: ale skaczacy brzuch to u mnie normalka:rofl2:

Widze ze nie tylko ja nieśpię,mi ból niechce odpuścić,krzyż mnie boli tak ze nie wiem czy mam stać siedzieć czy chodzic,bo o lezeniu mogę zapomniec,co do ruchów małej ,to to co ona dzisiaj wyprawia to sie w głowie nie mieści i trudno to opisać;-) jestem strasznie ciekawa co u emilii,pojechała na ip czy jej przeszło.

Retty, czyzbym byla dzis pierwsza na forum? :-)

Wrocilam i nie mam sily na nic....

Lilu - gratulacje:))))wiedzialam, ze bedzie dobrze:)masz grzeczna corcie:)co do wagi, to moj w niedziele (czyli tygodniowo podobnie) mial 2.5 kg, czyli nieduzo wiecej i pani doktor powiedziala -sredniaczek:)

i wiecie , co?tyle zapamietalam...boze, demencja ciazowa???????????

a pamietam ...Onionku - ja wczoraj w nocy tutaj jeczalam przez bol w barku (sama do siebie - bo przeciez normalni ludzie w nocy spia) i az sie boje dzisiejszej..najgorsze bylo to, ze jak sie obudzilam to bolalo mnie wszysko, kazda pojedyncza kosteczka..lekarz dzisiaj wzruszyl ramionami, delikatnie mowiac...

Guusia -a ja myslalam, ze obecnoscia swojego lubego sie cieszysz?ale dobrze, ze nic powaznego:)

i demencja dalej dziala...

chyba sie przepracowalam dzisiaj, ale po bezsennej nocy i pracowitym dniu, licze, ze szybki prysznic, podusia i mnie nie ma;)no poza 10 razami na siusiu...pisalyscie o papierze...w toalecie z ktorej tylko ja korzystam - rolka na dzien spokojnie..dobrze, ze w Irlandii woda za darmo:)
Moja ginka tez sie zdziwila, ze kazda kosteczka mnie boli.. "owszem - powiedziala - odcinek ledzwiowy i krzyz w gore... "..
Ale macie dobrze z ta woda za free... U nas Tusk tez obiecal druga Irlandie, ale jak narazie ani widu ani slychu..

hej mamusie długo u was nie byłam a teraz niemogę spać nie mam już na nic siły wszystko mnie boli a mały nie chce jeszcze wyjść przedwczoraj w nocy myślałam że pojadę skurcze mnie wzięły były co 8-10 minut tak przez 2 godziny mnie trzymalo i przeszło
widzę że nowych dzieciaczków nam coraz szybciej przybywa nic tylko się cieszyć
a propo naszych tatusiów i ciuszków wiecie co ja zrobiłam spakowałam w jedną reklamówkę te ciuszki które ma zabrać dla małego na wyjście a w drugą te ciuchy które ma dla mnie zabrać na wyjście i to wszystko wstawiłam w nosidełko a nosidełko w łóżeczko i tam grzecznie czeka na właściwy moment mam nadzieję że nie zapomni zabrać jak będzie po nas jechał:-D

dobry pomysl - ja chyba tez tak zrobie, popakowac i w jedno miejsca :-)

no dziewczynki u mnie cosik rusza sa skurcze i wymiotuje ide jescze pod prysznic i chyba sie wybieramy do szpitala
trzymac kciukasy

wow, to kciukasy :-)

a u mnie pogoda jesienna - lubie jesien, tylko co tu ubierac :-D skoro brzuch jak pilka lekarska...
ide po coffee :-)

Witajcie dziewczynki! Trzymam kciuki za wszytskie mamusie ktore czekaja na ten wielki dzien :) odpoczywajcie ile wlezie bo pozniej ciezko bedzie hehe ja juz powoli sie zorganizowalam na szcescie jest u nas moja mama ktora nam pomaga, bez niej z dwojka mogloby byc troche ciezko :)

Ja generalnie wrocilam juz do formy po cesarce, juz nic mnie nie boli od jakiegos tygodnia wiec super, a po cieciu tez zostal maly slad teraz rozpoczne walke z pozostalym brzuszkiem :)

Kurde az uwierzyc nie moge ze juz pare z nas ma maluszki ze soba a reszta w krotkim czasie tez sie rozpakuje, pamietam jak dzis jak znalazlam to forum bylam w 6 tygodniu ciazy...

reklama
Do góry