reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
EMILIA I CO???
A JA UMIERAM NA BÓL KRZYŻA COŚ POTWORNEGO MOGŁABYM PŁAKAĆ TAKI POTWORNY BÓL I DO TEGO MAŁA JEST TAK AKTYWNA JAK NIGDY,NAWET NIE DA MI CHWILI NA ODETCHNIĘCIE,PIERWSZY RAZ SIE Z TYN SPOTKAŁAM ZEBY RUCHY DZIECKA BYŁY TAK INTENSYWNE,BRZUCH TO AŻ MI SKACZE:crazy: COS CZUJE ZE PRZEZ TEN KRZYŻ MAM NOCKĘ Z GŁOWY

EMILIA I CO???
A JA UMIERAM NA BÓL KRZYŻA COŚ POTWORNEGO MOGŁABYM PŁAKAĆ TAKI POTWORNY BÓL I DO TEGO MAŁA JEST TAK AKTYWNA JAK NIGDY,NAWET NIE DA MI CHWILI NA ODETCHNIĘCIE,PIERWSZY RAZ SIE Z TYN SPOTKAŁAM ZEBY RUCHY DZIECKA BYŁY TAK INTENSYWNE,BRZUCH TO AŻ MI SKACZE:crazy: COS CZUJE ZE PRZEZ TEN KRZYŻ MAM NOCKĘ Z GŁOWY

no ciekawe co z Emilia:happy: pewnie rano sie czegos dowiemy

ojj moja mala tez jest bardzo aktywna tyle ze ja porownania nie mam bo to pierwsza dzidzia wiec nie narzekam na jej ruchy:blink: ale skaczacy brzuch to u mnie normalka:rofl2:

Widze ze nie tylko ja nieśpię,mi ból niechce odpuścić,krzyż mnie boli tak ze nie wiem czy mam stać siedzieć czy chodzic,bo o lezeniu mogę zapomniec,co do ruchów małej ,to to co ona dzisiaj wyprawia to sie w głowie nie mieści i trudno to opisać;-) jestem strasznie ciekawa co u emilii,pojechała na ip czy jej przeszło.

Retty, czyzbym byla dzis pierwsza na forum? :-)

Wrocilam i nie mam sily na nic....

Lilu - gratulacje:))))wiedzialam, ze bedzie dobrze:)masz grzeczna corcie:)co do wagi, to moj w niedziele (czyli tygodniowo podobnie) mial 2.5 kg, czyli nieduzo wiecej i pani doktor powiedziala -sredniaczek:)

i wiecie , co?tyle zapamietalam...boze, demencja ciazowa???????????

a pamietam ...Onionku - ja wczoraj w nocy tutaj jeczalam przez bol w barku (sama do siebie - bo przeciez normalni ludzie w nocy spia) i az sie boje dzisiejszej..najgorsze bylo to, ze jak sie obudzilam to bolalo mnie wszysko, kazda pojedyncza kosteczka..lekarz dzisiaj wzruszyl ramionami, delikatnie mowiac...

Guusia -a ja myslalam, ze obecnoscia swojego lubego sie cieszysz?ale dobrze, ze nic powaznego:)

i demencja dalej dziala...

chyba sie przepracowalam dzisiaj, ale po bezsennej nocy i pracowitym dniu, licze, ze szybki prysznic, podusia i mnie nie ma;)no poza 10 razami na siusiu...pisalyscie o papierze...w toalecie z ktorej tylko ja korzystam - rolka na dzien spokojnie..dobrze, ze w Irlandii woda za darmo:)
Moja ginka tez sie zdziwila, ze kazda kosteczka mnie boli.. "owszem - powiedziala - odcinek ledzwiowy i krzyz w gore... "..
Ale macie dobrze z ta woda za free... U nas Tusk tez obiecal druga Irlandie, ale jak narazie ani widu ani slychu..

hej mamusie długo u was nie byłam a teraz niemogę spać nie mam już na nic siły wszystko mnie boli a mały nie chce jeszcze wyjść przedwczoraj w nocy myślałam że pojadę skurcze mnie wzięły były co 8-10 minut tak przez 2 godziny mnie trzymalo i przeszło
widzę że nowych dzieciaczków nam coraz szybciej przybywa nic tylko się cieszyć
a propo naszych tatusiów i ciuszków wiecie co ja zrobiłam spakowałam w jedną reklamówkę te ciuszki które ma zabrać dla małego na wyjście a w drugą te ciuchy które ma dla mnie zabrać na wyjście i to wszystko wstawiłam w nosidełko a nosidełko w łóżeczko i tam grzecznie czeka na właściwy moment mam nadzieję że nie zapomni zabrać jak będzie po nas jechał:-D

dobry pomysl - ja chyba tez tak zrobie, popakowac i w jedno miejsca :-)

no dziewczynki u mnie cosik rusza sa skurcze i wymiotuje ide jescze pod prysznic i chyba sie wybieramy do szpitala
trzymac kciukasy

wow, to kciukasy :-)

a u mnie pogoda jesienna - lubie jesien, tylko co tu ubierac :-D skoro brzuch jak pilka lekarska...
ide po coffee :-)

Witajcie dziewczynki! Trzymam kciuki za wszytskie mamusie ktore czekaja na ten wielki dzien :) odpoczywajcie ile wlezie bo pozniej ciezko bedzie hehe ja juz powoli sie zorganizowalam na szcescie jest u nas moja mama ktora nam pomaga, bez niej z dwojka mogloby byc troche ciezko :)

Ja generalnie wrocilam juz do formy po cesarce, juz nic mnie nie boli od jakiegos tygodnia wiec super, a po cieciu tez zostal maly slad teraz rozpoczne walke z pozostalym brzuszkiem :)

Kurde az uwierzyc nie moge ze juz pare z nas ma maluszki ze soba a reszta w krotkim czasie tez sie rozpakuje, pamietam jak dzis jak znalazlam to forum bylam w 6 tygodniu ciazy...

reklama
Do góry