reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

czesc Dziewczyny:)

Tosia - usciskalas zawroty w nocy?;)mam nadzieje, wiec na dzis postanowienie - czujemy sie dobrze:)

Beniaminko - tylko u nas pierworodek z tym instynktem to tak roznie bywa...mi sie juz tyle razy wydawalo, ze cos jest zle...a tu odpukac wszystko dobrze:)ale masz racje, jak juz czlowiek wie , ze jest zle to trzeba szukac pomocy!

Korba - co sie dzieje?smuc nam ile wlezie...a jak nie masz ochoty, to my tu bedziemy i tak myslaly o Tobie...

Marta - dasz rade:)My Ci pomozemy:)

Karolina, WStretna_malpko - powodzenia na wizytach:)

i innym Mamusiom ktore maja dzisiaj rowniez:)

a jak cesarkowe Mamy?bo nie wiem czy pisac powodzenia czy juz gratulacje:)

co do problemow z ubraniami, to u mnie tez masakra...bo robi sie coraz zimniej, a jak donosze do terminu to bedzie koniec wrzesnia, tutaj to juz prawie zima:)a jakos nie usmiecha mi sie wielkich ciuchow na te pare tygodni kupowac?i buty....ja teraz moge chodzic tylko w klapkach, niby stopy mi nie puchna, ale jakies obrzekniete i wszytskie buty za male...mam nadzieje, ze nie zmienil mi sie rozmiar stopy (kiedys czytalam , ze to mozliwe), bo jak bede musiala wszytskie buty nowe kupic, to bedzie masakra!!!!!!ja uwielbiam buty i mam tak kolo 30 par w tej chwili, co ja pozniej z nimi zrobie!!!!!!

reklama
Trixi, wow!!!!! super, gratulacje! Kredeczko, pozdrów Ją kochanie!!!
Alcia, znowu sie usmiałam, bo ja tez tylko klapki, nogi nie puchną, ale jak wczoraj ubrałam normalne buty to czułam, ze są za małe :-D ej... a Ty nie jesteś moje drugie ja..? :-)

tosia to daj trochę miejsca:):):rofl2:
dagna masz racje najważniejsze żeby było zdrowe nie ważne jak się urodzi:happy::)
olcia no taka niewiedza jest najgorsza ale kochana damy rade:] ;-)

qrde dziś koleżanka ma mnie odwiedzić o 16 a ja mam taki bałagan muszę siostrę zwerbować żeby mi połogi pomyła bo nie chce ryzykować skoro mam leżeć.. :-(

No to gratki dla Trixi i niech Kaśka się zdrowo chowa.

A mnie od rana boli brzuch i pachwiny i plecy a ja się ciesze jak głupia ha ha bo przynajmniej coś się dzieję .
Przynajmniej mam taką nadzieję,że na darmo nie cierpię.

Co do moich to T. i mama w pracy a siostra poszła po małą i na zakupy.
Jestem sama z psiorkami i tak się szwędam i sprzatam po trochu, ale teraz przerwa na kawę i ciasto...

tosia
qrde dziś koleżanka ma mnie odwiedzić o 16 a ja mam taki bałagan muszę siostrę zwerbować żeby mi połogi pomyła bo nie chce ryzykować skoro mam leżeć.. :-(

Ksiulka masz racje, Ty odpoczywaj, a siostra niech z mopem lata. Ty jej pomyjesz podłogi jak urodzisz:tak:.

Tosia, Alcia mi tez najwygodniej teraz w klapkach, a najlepiej to boso. Moze spuchnietych girow za bardzo nie mam ale człowiek odzwyczaił sie od obcasow.A w niedziele chrzciny mam, nie wiem jakie buty wdzieje, a o ubraniu to nie wspomne.:szok:

Ksiulka masz racje, Ty odpoczywaj, a siostra niech z mopem lata. Ty jej pomyjesz podłogi jak urodzisz:tak:.

Tosia, Alcia mi tez najwygodniej teraz w klapkach, a najlepiej to boso. Moze spuchnietych girow za bardzo nie mam ale człowiek odzwyczaił sie od obcasow.A w niedziele chrzciny mam, nie wiem jakie buty wdzieje, a o ubraniu to nie wspomne.:szok:
współczuje teraz z takimi imprezkami... jeśli chodzi o ubiór to ja mam dosłownie jedne spodnie w które wchodze i ze trzy bluzeczki... i nie mam zamiaru już nic kupować, bo to będzie na raz... jakbyście widziały jak kombinuję z ubiorem po domu.. teraz mam sukienkę założoną do podbrzusza i bluzkę, którą ledwo wcisnęłam.. później to sie kończy tym, ze się zastanawiam czemu sie na mnie dziwnie wszyscy patrzą... a ja mam np tą słynną koszulkę wódka gorzka żołądkowa na sobie... :-)

Toska - juz sobie wyobrazam jak wygladasz:)))
ja po domu polecam leginsy, a bluzka to juz , co popadnie..i tak zaraz wszystko na brzuchu brudne...jak dziecko, pod koniec dnia widac caly moj jadlospis na koszulce:)

Kasik -a Ty sie chrzcinami nie przejmuj za bardzo...bo i tak wszyscy beda Ci mowic, ze pieknie wygladasz, bo kobiecie w ciazy nie wypada powiedziec inaczej:)

współczuje teraz z takimi imprezkami... jeśli chodzi o ubiór to ja mam dosłownie jedne spodnie w które wchodze i ze trzy bluzeczki... i nie mam zamiaru już nic kupować, bo to będzie na raz... jakbyście widziały jak kombinuję z ubiorem po domu.. teraz mam sukienkę założoną do podbrzusza i bluzkę, którą ledwo wcisnęłam.. później to sie kończy tym, ze się zastanawiam czemu sie na mnie dziwnie wszyscy patrzą... a ja mam np tą słynną koszulkę wódka gorzka żołądkowa na sobie... :-)

Tosiu to sa chrzciny Oli mojej siostry. I ona pytała mnie czy ma robic teraz czy jak juz urodze. Wiec powiedziałam ze teraz bo z dzidzia małą to jeszcze gorzej byłoby mi sie wybrac. A potem znowu zima, a siostra chrzcic Oli w zime nie chciała.
Plus jest taki, ze pojem sobie chociaz:-D, a minus ze nie mam co załozyc:sorry2:, szczegolnie jesli chodzi o spodnie, bo bluzke jakas to znajde.

akderk dziękujemy za wiadomości od trixi!!! Wreszcie doszekała się spotkania z Kaśka :) Super!!!

tosia widzisz kalcha poleciła położenie się z zawrotami i juz je oswoiłaś i jest lepiej mam nadzieję, widocznie trzeba było do nich z czułością ;) A tak poważnie na zgagę polecam wode zuber zmieszaną z normalną mi pomagało pół szklaneczki jak pikło jest wstrętna ale działa, albo kupić czarnuszkę w kapsułkach w zielarskim też działa ale mi się po niej strasznie odbijało.

Co do obuwia i ubiru to hmm japonki para aż jedna pasuje na moje płetwy i jedne baleriny... a ciuszki zestaw wyjściowy jest a nawet ze 2;) kiedys mahłam się żeby krawcową odwiedzić bo potrzebowałam naprawde coś eleganckiego a na takie wieloryby nic fajnego nie było, a po domu to podkoszulki brata niedźwiedzia :) i spodenki na gumce :)

Ja trzymam się tego co wczoraj mówiłam że trzeba się ruszyc bo mnie święta zastaną i nie urodzę i dziś juz pół ogrodu wykosiłam, a teraz trzeba się zbierać bo o 12 na USG ustawić się w kolejce...

reklama
mysia jak 9-ta doba po terminie?? bo nie zaczaiłam?? przykro mi z powodu Twojej hemoglobiny bo mogło być tak pięknie ale ważne że pod kontrolą lekarza. wierzę że wszystko będzie dobrze[/QUOTE]

Kalcha no bo ja jestem juz po terminie i czeka sie 9 dni , a jesli nic sie dziac nie bedzie to w 9 dobie trzeba przyjechać na oddział

Do góry