reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

a skad wiesz ze sie nie obruci?moja tez jak na razie posladkami...
bo mało wód i miejsca a mój syn chudy ale długi ponoć będzie :)

msdracula zobaczymy co będzie czas pokaże wiadomo wolała bym Sn ale jak będzie trzeba to i CC przeżyję :) nie ukrywam że wolała bym wiedzieć wcześniej i nastawić sie jakoś :) a nie z zaskoczenia
gaja, kalcha co do twardego brzucha to też często mam a żeberka bolą mnie po prawej stronie najczęściej jak siedzę to taki śmieszny dołek mi sie robi :) to mlody tak ulożony i niestety trzeba wytrzymać

reklama
bo mało wód i miejsca a mój syn chudy ale długi ponoć będzie :)

msdracula zobaczymy co będzie czas pokaże wiadomo wolała bym Sn ale jak będzie trzeba to i CC przeżyję :) nie ukrywam że wolała bym wiedzieć wcześniej i nastawić sie jakoś :) a nie z zaskoczenia
gaja, kalcha co do twardego brzucha to też często mam a żeberka bolą mnie po prawej stronie najczęściej jak siedzę to taki śmieszny dołek mi sie robi :) to mlody tak ulożony i niestety trzeba wytrzymać

zgadzam sie tez bym chciala wiedziec a tak to nawet nie wiadomo na co sie nastawiac

Witam kochane mamusie! wstałam i lece na KTG jak wrócę to będe nadganiać bo naskrobałyście od wczoraja za dużo na raz ... buziaki i tzrymam kciuki za te co milczą!!

Kawa nic mi nie dała... wracam do wyrka. No dosłownie jak flak jestem. Potem zajrzę... może już będzie coś z Saraa i Trixi wiadomo.

ja mimo przespanej nocy jak klapek jestem:baffled: a położyć się nie mam jak bo czekam na hydraulika.
Ogarnełam troszku pobojowisko i zauważyłam że kostek u stóp brak , od tygodnia dość często mi puchną i się zastanawiam czy coś na rzeczy jest czy tak na koniec padło na mnie ,co bym za lekko nie miała:dry:,się jednak trochę niepokoję.

oj nie ma zadnych dobrych wiesci o bejbusiach???Czekam z niecierpliwoscia

A ja myslalam ze bedzie leniuchowy dzien a zaczal sie ciekawie ,zalatwilam sobie fryzjerka na 11:40 po fryzjerze i de zrobic pazurki u stop jak full wypas to full wypas a co bede se zalowac:-D

obskoczylam juz 3 apteki w poblkizu domku zeby kupic te paski na sprwadzenie wod plodowych i nie maja a patrzyli sie na mnie jak na jakas wariatke , a mi cos dziewczynki dziwnie mokro na dole i nie wiem czy posikuje i nie czuje :-D:-D:-D:-D czy cosik sie zaczyna ale jeszcze troche poczekam wrazie co zadzwonie do poloznej swojej moze przyjedzie i sprawdzi albo kaze mi jechac do szpitala zobaczym na dalszy ciag wydarzen

ide zrobic sobie kawusie

udanych wizyt dzisiejszych zycze kobitki

hello
A u mnie pogoda śliczna... wiaterek ,słoneczko, skorzystam i wstawiłam kolejne pranko dla niuni.
trixi i sara - pewnie już tulą swoje dzieciaczki- zazdroszczę..
Dziś sprzątam dale lodówka+zamrażarka i cała łazienka, trzeba chatę przygotować na przyjście dzidziusia.

cześć Dziewczynki :-)
ja dopiero wstałam a udało mi sie prawie całą noc przespać.. wstawałam tylko dwa razy na siku... dziękuję Wam za troskę.. jeszcze nie wiem jak sie czuję, piję własnie słabiutką kawę.. spróbuję coś porobić, to się okaże..
Beniaminko, ja już kiedyś pisąłam, ze zgaga to moje drugie imię.,.. piecze, cofa mi to badziewie i jeszcze raz piecze... wczoraj na usg ginka pyta "pani to czasem zgagi nie ma, bo Mała dupką na samym żołądku"? ja się tylko uśmechnęłam.. już teraz nie czekam tylko poprostu po jedzeniu, zwłaszcza na wieczór, zażywam renni i na chwilkę pomaga..Nasze DZiewczynki już pewnie maja śliczne dzieciaczki ze sobą :-) ale nadal trzymam kciuki i czekam na wieści
Korba, jak dasz radę pisz nam szybko co się stało?
Kredeczko, ne dobrze z tym puchnięciem... jak tak od rana... po nocy powinno byc oki... a lekarz to widział? wiem, ze remonty, ale oszczędzaj się troszkę..
Dziewczyny wizytujące powodzenia
Ksiulka, moja mała ułożona od początku główką w dół a lekarka mi mówi, ze ma jeszcze miejsce.. chcesz to Ci pożyczę coby synek ładnie się przekręcił.. trzymam kciuki
Pysia, czy Ty musisz wszystko sama? oj, ja bym pognała Twoich coby coś robili a ne tylko Ty i Ty!!!!
magdah, mb_1 ja też mam...trzymamy sie razem :-)
całuję Was idę sprzątać, przynajmniej spróbuję ;-)

reklama
hejo

ja tez ciekawa jestem, co u nasz cesarkowych :-)

Hausfrau - tez jestem flakiem od dwoch dni, nawet kawa mi nie pomaga..

Dorotko - chyba racja z tym czekaniem, olac to - bo im bardziej skupiam sie na wyczekiwaniu tym slabiej to wszystko widze. Co ma byc - to bedzie..

Magdah - u mnie tez zimnica, wiatrzycho i temperatura spadla.

Karolina, Wstretnamalpko - kciuki za wizyty.

Rano postanowilam ogarnac chalupe, wzielam sie za odkurzanie - brzuch mnie tylko w dole rozbolal, jak na okres ale juz przeszlo..

Ostatnia edycja:
Do góry