tosia1
zakochana mama
jejku Dziewczyny..tak mnie boli glowa!!!czy WAm tez sie zdarza?i twarz mam spuchnieta, tak wokol oczu...sama nie wiem?zdarzalo mi sie tak czuc jak mnie zatoki dopadaly..a wczoraj wietrzycho bylo,a ja sobie przeciag w domu zrobilam...ale te bole glowy to juz od paru dni mnie mecza, takie jak w pierwszym trymestrze i znowu mnie dopadl slinotok i mdlosci...boje sie zatrucia ciazowego, ale cisnienie mialam mierzone w niedziele i bylo ok, jak zawsze?nogi w pporzadku, tyle rece lekko obrzmiale i cierpna..i badz tu czlowieku madry..wizyte mam w czwartek , chyba, ze bedzie gorzej to przyspiesze..jejku - koncowka ciazy , a ja kolejny raz panikuje!!!a juz myslalam, ze wszytsko o ciazy wiemi maly sie nie rusza..ale wczoraj wieczorem dawal czadu i dzisiaj rano tez byly jakies pojedyncze kopniaki....jak ja nie lubie sie martwic!!!!i znowu Wam marudze, chyba sie czyms zajme , to przestane sie zastanawiac...
witam
Trixi, Calineczka, Saraa kciuki moooooocno zaciśnięte!
Wolfheart , wielkie gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Alcia, ja już kiedyś pisałam, ze nam sie tak samo dzieje i w tym samym momencie
ból głowy dziś od nocy nie do zniesienia, ręce to samo co u Ciebie... nie dość że cierpną to w stawach bolą tak ze ciężko mi zacisnąć a najśmieszniej, bo najczęściej mi drętwieje środkowy palec... ;-)
z tym ślinotokiem, to ja myślałam, ze wymyślam, ale tyż mam...
mdłości są a do tego straszne zawroty głowy..
no to pomarudziłam razem z Tobą
wizytę ostatnią mam dzisiaj (nerwy mnie tłuką), ale nie wiem czy dam radę się zebrać i nie będzie trzeba przełożyć...