Oj kobitki ja za wami nie nadazam. Ale widze, ze sama nie jestem, duzo nas tu roztargnionych i zalatanych. Nadrobiłam wsio, ale oczywiscie mało co pamietam. móżdżek chyba mi sie zmniejsza.
Trixi, Wolfheart, Calineczka i Saara trzymam za Was kciuki, i to mocno.
mam nadzieje, ze jeszcze nie. Bo jeszcze sporo do kupienia i przygotowania mi zostało.
gratki udanej wizyty
Korba mi ten wymaz pobierał ginek, tylko ze probke musiałam sama do laboratorim zawiesc. Zapłaciłam 30 zeta i czekam na wynik.
Serdecznie gratuluje, i zycze spokojnych 9 m-cy.
Ja tez mam wizyte w nastepny czwartek. Wiec bedziemy sie razem stresowac.
U mnie malowanie zbliza sie ku koncowi. Moze juz jutro finish. Tylko gorzej ze sprzataniem bedzie. Wspólczuje wszyskim mamusiom, które maja remonty itp. (w tym sobie).
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
I ciekawa jestem czyj dzieciaczek pojawi sie na swiecie dzisiaj
Trixi, Wolfheart, Calineczka i Saara trzymam za Was kciuki, i to mocno.
Kasik A co do biegunki to może organizm zaczął się oczyszczać przed porodem?
mam nadzieje, ze jeszcze nie. Bo jeszcze sporo do kupienia i przygotowania mi zostało.
gratki udanej wizyty
No i czy na paciorkowca bylyscie gdzies indziej czy wasi lekarze wam robili wymaz?Bo ja mam wizyte teraz dopiero za tydzien i nie wiem czy czekac czy jak
Korba mi ten wymaz pobierał ginek, tylko ze probke musiałam sama do laboratorim zawiesc. Zapłaciłam 30 zeta i czekam na wynik.
witajcie;*
Pamietacie mnie???
Gratuluje nowym Mamaus;*:*
u mnie......same dobre zeczy jestem w ciazy...6tc...sam poczatek boje sie strasznie; ale dam rade....dla SIEBIE....
pozdrawiam:*
Serdecznie gratuluje, i zycze spokojnych 9 m-cy.
ja po wizycie w laboratorium i przy okazji zmieniłam termin następnej wizyty na najbliższy czwartek...cieszę się bardzo!!!!!!!!! Doczytam co u was i potem coś napiszę
Ja tez mam wizyte w nastepny czwartek. Wiec bedziemy sie razem stresowac.
U mnie malowanie zbliza sie ku koncowi. Moze juz jutro finish. Tylko gorzej ze sprzataniem bedzie. Wspólczuje wszyskim mamusiom, które maja remonty itp. (w tym sobie).
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
I ciekawa jestem czyj dzieciaczek pojawi sie na swiecie dzisiaj