reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
justa oj chyba będziemy krzyczeć znowu hurra!!!
Skurcze regularne i bolesne to dobry znak
A w ogóle to robię kotlety ryżowe...nie dosć ze stopy spuchnięte to jeszcze przy patelni sieostoję..Kasiona te zdjecia pasuje przenieść !!!!! )))))))cudne maluchy!!!!!!!!!!
Skurcze regularne i bolesne to dobry znak
A w ogóle to robię kotlety ryżowe...nie dosć ze stopy spuchnięte to jeszcze przy patelni sieostoję..Kasiona te zdjecia pasuje przenieść !!!!! )))))))cudne maluchy!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
P
pysia_23
Gość
Kasiona- Jeja rozpływam się jakie dwa słodziaki przystojniaki jenyyyyyyyyyyyyyyyy
Justyna mykaj do wanny, potem poleż łyknij nospę jak nie przejdzie to siej panikę i dawaj na IP.
Justyna mykaj do wanny, potem poleż łyknij nospę jak nie przejdzie to siej panikę i dawaj na IP.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Ja tam no spa bym się nei faszerwoała bez potrzeby...
ja wczoraj sobie poszalałam z mężem i mam za swoje... od jakiegoś czasu mam skurcze co 15 min takie po 30sek... mam nadzieję że rozkręci się porządnie... jak będą co 5 min. to jadę do szpitala...
justynko jakby co masz mój nr tel
Fajnie ci ja męża mogę 2 x dziennie molestować i nic. Spacery, sprzątanie to mit przy moim organiźmie Pozostaje czekanie. A jeśli chodzi o masaż sutków to jak wy go robicie? Bo ja mam je bardzo wrażliwe i nic przyjemnego przy tym nie ma :/
reklama
kasiona śliczne maluszki
kerna mi dziś gin. powiedział że jak będę miała skurcze to zaraz mam brać nospe i też se tak myślę czy brać czy nie ... w końcu to lekarz ale podejście do tabl. mam podobne chyba skoro pomaga zmiana pozycji to po co tabl..
kerna mi dziś gin. powiedział że jak będę miała skurcze to zaraz mam brać nospe i też se tak myślę czy brać czy nie ... w końcu to lekarz ale podejście do tabl. mam podobne chyba skoro pomaga zmiana pozycji to po co tabl..