reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kerna ja mam to samo jem, jem i z każdym kęsem się zastanawiam czy już starczy czy jeszcze wcisnę a potem czule obejmę kibelek.
Jak na razie czuję się jakby mi słoń usiadł na żołądek i mi go zgniatał...

reklama
oooooo tak tak ja tak samo..nie wiedziałam jak to opisać....;-)teraz wcianam jabłko i już odsmażam pierogi;-)

onionek to był 13 tydzień, teraz też tak jestem umówiona. Bo właśnie w 13-tym tygodniu robi się przezierność karkową, aż dziw że tak to zleciało:szok: Przed chwilą robiłam test, ba przed chwilą podjęliśmy z Wężem decyzję o drugiej dzidzi a tu za chwilę będę robić przezierność karkową...

Ja ledwo wcisnęłam kanapki na śniadanie połowę zjadły psy, bo mi kanapki rosły w buzi.
Jedyne co jem z apetytem to ciasteczka bebe.Musze powiedzieć T. aby kupił ich tonę, to będę miała czym zapychać żołądek.:-D

onionek to był 13 tydzień, teraz też tak jestem umówiona. Bo właśnie w 13-tym tygodniu robi się przezierność karkową, aż dziw że tak to zleciało:szok: Przed chwilą robiłam test, ba przed chwilą podjęliśmy z Wężem decyzję o drugiej dzidzi a tu za chwilę będę robić przezierność karkową...

No u mnie to tez jakos mniej wiecej tak bedzie :-) Moze uda sie zatem tez z plcią :-)
Ja wlasnie zjadlam odrobine salatki warzywnej ze swieza buleczka.. Zauwazylam pewna zaleznoc, ze jak sie mocno napcham z radosci ze wrocil mi apetety to natychmiast mdlosci wracaja i wymiotuje. A jak jem malo, w odstepach to nie jest najgorzej.
U mnie tez dzis takie sniegi, ze ze sklepu szlam wolno, jak zolw :-) Normalnie skandal, ze takie zasniezone chodniki.. ale tak sobie mysle, ze moze nie nadarzaja..

Ja zaraz zmykam do pracy .......
Ciekawe kiedy zaczniemy chwalić sie brzuszkami ;-);-);-)

Dziewczyny Wy macie doswiadczenie to moze mi odpowiecie...

Wiem ze wczesnie jeszcze i tego bejbika jest w srodku tyle co nic, ale z druiej strony macica sie powieksza itd..
Chodzi o to ze ja od kiedy schudlam to mam plasciutki brzuch - 71 kg i 70cm w talii, ale patrzac na cloksztalt to kazdy zawse podziwial talie osy:-p
A tutaj juz mam taki wydety brzuch.
Zebra nadal mi wystaja, taki dziwny sie zrobil ponizej:baffled:
Czy to normalne?

Przed chwila mie oswiecilo i poza dzisiejszym obiadem to pusto w lodowce...
Trzeba bedzie dzisiaj sie na zakupy wybrac..
Jutro marza mi sie golabki

a ja położyłam bejbesa i padam....z mega mdłościami. nic mi się nie chce a na polu tak wieje że nie mogę się doczekać podrózy do gina:baffled::baffled::baffuled: musze wsyztko porobić wcześniej bo jak wróce to pewnie od razu kąpanie małego i lulu...skoda ze tak późno przyjmuje. Ja na obiad robię dziś mielone z ziemniakami i jakąs surówką.....ale nie chce mi się robić jak fras:dry:
no to mamy dzisiaj taki sam obiadek :)
dziewczyny czy któraś nie była jeszcze u gin? ja mam pierwszą wizytę na 23 lutego a tu czytam że niektóre o tym czasie ida na drugą...zaczynam się martwić czy nie za późno idę:szok: w sumie nic się nie dzieje wszystko wg mnie ok, a nie chcę iść do "obcego" gina tylko mojej, która zna mnie "od środka" :-D:-D

Pralinko a ile ty masz wzrostu że przy 71 kg masz 70 cm w talii ? Chyba wysoka jesteś :)
Ja mam 75 kg i 173 i w talii to 10 cm więcej. Zauważyłam że po porodach mi taka skóra rozciągnięta została :/ No i ja mam lekka nadwagę, nie jest źle ale lepiej nie tyc jak słoń.

reklama
Do góry