dzien dobry
dzuo tutaj wiadomosci z rana
i jak zwykle nic juz nie pamietam...
ktoras wspomniala o
Calineczce?nikt nie ma jej numeru?
no i dobrze, ze sie tutaj co niektore Mamusie odmeldowaly
bo juz wczoraj wieczorem mialam glowie liste tych milczacych
Marta - lekarze jakis dziwnie ta wage oceniaja?moj w niedziele byl 2.5 kg, a lekarka stwierdzila, ze moze dojsc do 3,5 - 4 kg?mamy podobne terminy, a u Ciebie juz pol kg wiecej i mowia, ze za duzo nie urosnie?mi powiedziala, ze dziecko przybiera teraz min. 250 gr na tydzien...wiec jak by nie patrzec, kilogram spokojnie?a pewnie i tak wszytsko zalezy od naszych dzieciaczkow....
jejku, naprawde nie pamietam co ktora pisala...tak ogolnie o przedszkolach waszych Maluchow - ja pamietam, ze osobiscie uwielbialam przedszkole, wiec moze Wasze corcie tez takie beda?
Asiek, Dorotka?generalnie jestem zdania, ze przedszkole to swietna sprawa dla dzieci...
o uplawach i czopach - chyba norma - choc wczoraj pisalam, ze mi sie kulki sluzu trafiaja, ale one raczej malutkie, 2 cm to mi sie nie zdazylo...i wspolczuje Mamom z zylakami, mnie poki co omijaja, ale mysle, ze to nie jest przyjemne..pocieszenie, ze juz niedlugo...
remontowo - przeprowadzkowym - zycze cierpliwosci
ja jeszcze dzis i jutro powolutku pakuje, a potem niech Kochanie rusza do boju
)))najbardziej mnie denerwuje, ze zawijam te szpargaly, ukladam w kartony, a za 2 dni bedzie to samo tylko w druga strone...uch, jakas magiczna rozdzka by sie przydala
u mnie nocka tez niezbyt fajna, niby spalam, ale ile razy wstawalam do toalety nie zlicze....poza tym bez nospy w nocy brzusio pobolewa....ale da sie wytrzymac!tez uciekam kawke zrobic, bo mnie cos glowka boli i moze jakis film obejrze z rana?nadrabiam ostatnio zaleglosci w polskim kinie
wczoraj ogladalam film "Hania" i bardzo mi sie podobal...tylko naplakalam sie oczywiscie...
UDANYCH WIZYT I MILEGO DNIA
)))