reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja
W miarę wyspana więc i humorek dobry odliczam godzinki do przylotu siostry.zostało jakieś 18.

T. w pracy pogoda taka sobie wieje strasznie jak na wygwizdowie, za to chmurki rozgania wszystkie :)

Oj co ja będę robiła cały dzionek ?????

Na obiadek coś z cukinii napewno bo dubasy w ogródku wyrosły znowu...

Miłego dzionka for all i kciukasy za wizyty trzymam mocko...

reklama
[hejka :-)
No to się wyspałam, i zgaga mniejsza, rennie pomaga :-)
Od razu humorek z rana lepszy, mimo chmur za oknem. Dzisiaj tylko mały wpad na komisariat i o 17 SR, w międzyczasie mogę poleżeć i poprasować zaległości.
Wiecie , mój P mnie wczoraj zaskoczył... Najpierw w samochodzie znienacka powiedział" ale musimy ją dobrze ubierać, żeby się nie przeziębiła, bo jak mi ją przeziębićie to będę na Was krzyczał " My to znaczy chyba ja i teściowa ;-) No, no :-D A wieczorem zapytał, czy mam już przygotowane ciuszki na wyjście ze szpitala, żeby wiedział co zabrać i dodał - no takie dwie wersje na ciepły i chłodny dzien. No zaskoczył mnie, bo jakoś wydawało mi się, że jego te sprawy jakby nie interesowały, jak to faceta ;-)
no powiem szczerze ze u nas jest na odwrot
to ja wolalabym ja zaprowadzic przez te pierwsze placzliwe dni
bo jak zacznie histerie to maz ja zabierze do domu

Hej Dorotko,
Czyli Malutka nadal się nie spieszy na świat, no no nic to..przyjdzie pewnie niespodziewanie i tak jest najlepiej :-)
Dobre...tatuś przyprowadził by córcię z powrotem do domu , coś słyszałam o tej tatusinej miłości do córek i rozpuszczaniu ich. Przekonam się pewnie niedługo sama ;-)

Guusia, Mb-1, Asiek - fajnie, że sie odezwałyście, zauważyłam że milczycie...ale myślę sobie, że jakby coś się działo, to wysłałybyście smska, a tu cisza...
Akderk - oby szybko poszło Wam z tym remontem, dzielna jestes!
Małpko- a odpuść żesz już Twojemu chłopu, za chwilę nie zdążysz się nacieszyć, bo znowu będzie 6 długich tygodni postu ;-) od razu humorek bedzie lepszy :-D

Dobrego dnia i udanych wizyt i badan ! :-)

Pogoda się u nas zmieniła - jest chłodniej i wreszcie dobrze mi się spało, gdyby nie pobudka na siku przed 8, to pewnie bym jeszcze spała.

Dziewczyny podziwiam Was za te przeprowadzki przed rozwiązaniem - jak wrócicie ze szpitala z dzieciakami to będzie tak fajnie wejść do świeżego, "nowego" mieszkania :-)
Ja mam nadzieję, że u nas remont też się kiedyś skończy - nie suszę już głowy mojemu B, ale tak chciałabym mieć to już za sobą!

A co do wód płodowych to jeśli macie podejrzenie, że się sączą, to może warto kupić te testy w aptece? Saraa - Ty je chyba miałaś, prawda?

Zmykam zaraz do prasowania. Powiedziałam wczoraj mojemu B, że jak skończę prasowanie rzeczy dla małej, to leżę przez parę dni brzuchem do góry (a tak naprawdę na bok) i odpoczywam, bo mi się też coś od życia należy ;-)

Miłego dnia dziewczyny!

Olcia - w środę!

aaaa dzieki -ale jestem zakrecona hihi

Cześć dziewczyny,

w TVP2 ma być za chwilę o tych śmiesznych kubełkach do kąpieli, jeśli któraś z was jest zainteresowana - program 'Pytanie na śniadanie" - zaraz po rozmowie o dzieciach prezydenta.

Czy którejś z was wróciły w 3 trymestrze wymioty, bo mnie męczą od wczoraj - rano w trakcie śniadania? Chyba moja kluska tak się rozpycha. ;)

Witam kawkowo!!!

magdah czy odespałam no nie bardzo standardowo do 2 męczyłam się żeby jakąś dogodną pozycję przybrac i wstałam po 6 :( No ale da się żyć :)

asiek dorotka mam nadziję że wasze skarby szybciutko i bez stresowo się zaaklimatyzują w przedszkolu, faktycznie wam się nazbierało wszystko w jednym terminie ale będzie dobrze dzieciaki są zdolne :)

saraa, asiek ja z tymi upławami też już nie wyrabiam w sumie od 3 tygodni leci z emnie jak z kranu raz woda raz jakaś maź.. Początkowo tez chciałam sprawdzić czy to nie wody ale jakoś wizyta była po drodze i lekarz powiedział że to nie one, oczywiście odruch intensywnego kontrolowania wkładki za czopem za każdym razem w toalecie tez mam :D:D

gusia miło że się odezwałaś zastanawiałam się już kto kogo zamęczy Ty swojego czy on Ciebie :) Fajnie że jesteś

gaja normalnie zazdroszczę chęci i sił na seksik my niby możemy wreszcie po 9 miesiącach, ale jakoś ja nie mam zupełnie ochoty .. nie wiem pewnie to strach niedoświadczonej przyszłej mamy bo z jednej strony chcę a z drugiej nie i się boje więc mojemu P. nawet tego nie mówiłam że możemy :)

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!! i wyniki oczywiście

czolem harcerki

mam niezzlego speeda,noc totalnie do bani,mala obudzila sie o 6 rano z fochem, bo jej kocyk spadl i zmarzla:-D:-Dpospala15min jeszcze i juz byla na NOGACH, male gestapo pospac nie da:-p:crazy:

odwiozlam ja do przedszkola, i wzielma sie za robote, odkurzylam cala chate -130m:szok:ogarnelam kurze
zrobilam ciasto na pierogi i 2 farsze, zaraz bede lepic- normalnie jakbym ekstazy lyknela:rofl2::-)

calineczka pewnie juz tuli synka, jutro o tej porze trixi tez juz bedzie'po',kto jeszcze?

Witam kochane. Na Watku wiesci szpitalnych zapodałam wiadomosc od Wolfheart...sorki ze dopiero teraz ale nie słyszałam smsa mo widocznie o tej porze mocno spałam.

Hej laseczki!
Maleństwo nakarmione sobie śpi a ja kawusią sie delektuje. Musze wymyśleć coś na obiad ale poczekam na Mężusia niech wybierze mięsko bo ja sama nie wiem na co mam ochote.
F16 sobie lata i najwyraźniej miałyście racje z tym że w brzuszku już sie do huku przyzwyczaiła bo nie reaguje tylko śpi.

Agusska trzymam kciuki za Was. Buziaczki mooooocne!!!

Trixi jak samopoczucie przed wielkim dniem?

Małpko przytulam cie mocno i współczuje atmosfery w domku.

Powodzenia na wzytach i samych dobrych wyników życze wam kochane!!!

reklama
Do góry