reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

agnieszka75 witamy, dobre wiesci
hausfrau gratki tez dobre wiesci
marta, super
dorotka no to czekamy na ksiezniczke
alcia zycze duzo siły do tej przeprowadzki, ale tej siły wewnętrznej, przeciez mebli ani kartonow nosic nie bedziesz

pozdrawiam

reklama
WOLFHEART -TRZYMAJ SIE KOCHANA I NAPEWNO BEDZIE WSZYTKO DOBRZE CZEKAMY NA WIESCI!!
A ja wlasnie po sniadanku..nocka w miare przespana...2 razy wstawalam do wc...i rano synio tak sie wiercil ze o 7 mnie zbdzil:).
Zaraz uciekam do kolezanki na herbatke ,bo od kawki znowu mnie odzucilo
ZYZE MILEG DNIA I ZACISKAM KCIUKI ZA SAME DOBRE WIESCI Z WIZYT!!!
BUZKA
DZISAJ STRZELA MI 35 TYDZIEN !!!!

Saraa trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści....jejku naprawdę zaczęło się rozpakowywanie :szok::szok::szok:

dzień dobry

ja po wizycie w laboratorium i przy okazji zmieniłam termin następnej wizyty na najbliższy czwartek...cieszę się bardzo!!!!!!!!! Doczytam co u was i potem coś napiszę:-p

WOLFHEART, SARA! Trzymam kciuki!!!!!!! I niecierpliwie czekam na kolejne wiadomości!

no dobra to trixi jutro hmmm to nie calineczka miala dzisiaj?ja juz nie wiem ale cos sobie wbilam w glowe z tym wtorkiem
CALINECZKA miała wczoraj zgłosić się do szpitala. Być może wyznaczyli cc na dziś, ale konkretnie nie wiadomo. Czy ktoś ma z nią kontakt?

Znów się zrobiło gorąco... na bb, bo za oknem wreszcie chłodniej:tak:

AGNIESZKA75! To niesamowite, że tylko 2kg przytyłaś. A brzuch masz duży? Najważniejsze, że wszystko ok.

no tak, a tylko poszlam kawke sobie zrobic:)))

SAARA - usiadz na chwile i spokojnie...pewnie latwo sie mowi:)a maz w domu?masz z kim Malego zostawic?tak powoli wszystko zorganizuj i jedz..a my tu bedziemy tzrymaly kciuki:))))musi byc dobrze:)

Aga26ka - dziekuje:)nozic nawet mi nie pozwola, wiec bede robic to co lubie najbardziej - wydawac rozkazy;)

Beniaminko - usciski dla Agguski:)

Agnieszka - witaj i dobrze, ze to tylko panika..ale zwsze lepiej sprawdzic:0

Wolfheart - powodzenia! a moze juz gratulacje?

Dziewczyny szok sprawdzalam tym papierkiem lakmusowym i sie zabarwil na ciemno niebiesko.:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Dzwonilam do ginki i kazala mi sie powoli pakowac do szpitala , bo ja mam miec przeciez CC.
Te wody sie sacza tak delikatnie dlatego mam zachowac trzezwy umysl i nie panikowac. Latwo powiedziec:baffled::baffled::baffled::baffled:
Chyba bede nastepna

Sara wow!!!
Trzymam kciukasy POWODZENIA

Witam!
Wróciłam ze szpitala i choć miałam być tam tylko 2 dni przeciągnęło się do 5. Przebadali mi chyba wszystko. Oczywiście echo serca płodu i przepływy ok i mój były lekarz siał tylko panikę. Przy okazji powtórzyli mi badanie tarczycy i wyszło w porządku. I innych badań multum bo chcieli dociec dlaczego tak mało przybieram na wadze. Do tej pory tylko 2 kg od początku ciąży ale nawet anemii nie mam. Maleństwo malutkie bo waży ok. 2300. Ale zdrowe i to najważniejsze a mi spadł kamień z serca. Na ktg skurcze malutkie najwyżej do 40%, ja ich nie czułam w ogóle. Powoli muszę nadrabiać zaległości tu na forum bo dużo do czytania.

super , dobre wieści , wreszcie możesz odsapnąć psychicznie :tak:

A u mnie pan cykliniarz już boruje :baffled:, mam iść do laba po wyniki ale że mi się zachciało kupę (sory za taką oczywistość) to muszę poczekać bo B. właśnie instaluje kibelek - proza zycia normalnie:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry