reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

lilu dzieki za odpowiedz, po prostu idz do lekarza, bo jednak warto sprawdzic twoj stan.
a teraz to mi juz wsio rybka z ta wizyta, ale zwolnienie musze miec przeciez, faktycznie tylko 2 dni w te lu te strone mozna je wypisac.

wczoraj bylismy nad morzem i nawet moczyłam nozki, bylo bosko

reklama
dziewczyny mam do Was pytanko, czy orientuje się któraś może czy w szpitalu wystawiają zwolnienia?? bo ja mam zwolnienie do 31.08. a skierowanie na patologię na 01.09. i nie wiem teraz czy powinnam jeszcze tego 31.08 iść do przychodni po zwolnienie?? Wiecie może??

Kasialle wydaje mi się,że szpital wystawia normalnie znolnienie.
Ja jak leżałam miesiąc w szpitalu dostałam za ten czas zwolnienie plus 4 tygodnie po wyjściu ze szpitala także luzik.
Teraz jak leżałam na ginekologii to przy wypisie też się mnie i innych pacjentek pytali czy potrzeba zwolnienia...

Lillu- może warto pójść lub chociaż zadzwonić do gina i sprawdzić co ci jest?

Kasialle jak lezalam w szpitalu to dostalam zwolnienie na miesiac takze nie powinnas miec z tym problemu.
Akderk ja tez jak bylam z moim na zakupach to wiekszosc czasu siedzialam na lawce a on biegal z wozkiem i robil zakupy.
Gaja dzieki za rade:) powiem mamci zeby kobiecina nie zyla w bledzie.

no a co do ktg mialam tylko wtedy kiedy lezalam w szpitalu na obserwacji..a na paciorka mi nie pobieral nic a musze jemu powiedziec ze kilak lat temu mialam dziada na migdalach;/

Witam ponownie:-)

Jezu jaka duchota!! Głowa ciężka, cycuszki mokre od potu:baffled:.. uff

Hausfrau,Saraa - dziekuję za rade, kupiłam jakąś maść na opryszczke, na noc posmaruje cynkową, oby szybko zniknęło:tak:

Kasialle w szpitalu wystawiają L4:tak:
Angelus witaj spowrotem:-)
Trixi powodzenia i szybkiego powrotu do domku:-)

Lilu kochana ja też chętnie zamienię sn na cc, idziemy na układ??;-)Nie martw się tyle, przecież najważniejsze jest maleństwo, męczyć się nie będzie przy porodzie, kwadrans i będzie na świecie:tak::-)

Witam
Angelus, witam w domku J, dobrze, ze jesteś
Kasialle, szpital wystawia zwolnienia
Lilu Słoneczko, nie lekceważ tego puchnięcia, lepiej niech Cię lekarz zobaczy
Beniaminko, troszkę dużo tego… jesteś już w domku, wszystko dobrze?
Dorotko, jak po ktg?
No ja jutro mam wizytę i też musze się zapytać o ten wymaz na paciorkowca.. pewnie nie ma zamiaru go robić, bo to ostatnia wizyta, więc jak bym odebrała wyniki
O ktg już mi mówiła, ze będę się stawiać do szpitala, ale tak dopiero po 10 września, chyba, ze się cos po wizycie zmieni
A ja jutro, jak się nic nie zmieni, jadę po wizycie do miesięcznej Oliwki
Buziaki Dziewczynki

Kochane ja po wizycie , jutro do szpitala w srode o 8.00 cesarka.Zaraz gonie do anastezjologa :) Dzieki za kciuki !!!

Super! Kurcze już niedługo będziesz tulić Kasię! :-)

Kurcze dziewczyny wy tak piszecie o KTG a ja mialam poki co tylko raz i to jeszcze musialam placic. Mam isc prywatnie czy jak myslicie ? Skoro moja gin wyslala mnie tylko raz. No i czy na paciorkowca bylyscie gdzies indziej czy wasi lekarze wam robili wymaz?Bo ja mam wizyte teraz dopiero za tydzien i nie wiem czy czekac czy jak ;/

Ja mam kolejną wizytę - ostatnią już 8.09 - wtedy będzie 37/38 tc, a potem będę już miała tylko KTG - tak mówiła lekarka. A paciorkowca kazała mi zrobić, robiłam oczywiście prywatnie, bo ona tego badania nie robi - kosztowało mnie 35 zł.

Zaraz idę na zajęcia do sr, a mój stary pojadł i usnął i nie mam sumienia go budzić, ale chyba obudzę... ;-)

No ja tez bym chyba woalala cc - ale mi nikt nawet slowem nie proponuje - takze nie mam wyboru:-)

a ja chyba wole porod naturalny mimo ze jeszcze nie wiem jak to jest :baffled: ale to chyba walsnie z tej nie wiedzy strasznie nie moge sie doczekac, wydaje mi sie ze wlasnymi silami zawsze lepiej urodzic malenstwo, chociaz wiem ze to nie zawsze jest mozliwe:blink:

reklama
malgos paciorka mam już 2gi raz bo 1 razem wyszło że wyhodowali dostałam antyb. i poszłam 2gi raz dzis dzwoniłam i powiedziała że coś hodują ale jutro mam zadzwonić czy wynik dostane jutro czy dopiero w czw.
poza tym ja będę miała CC na 90% ;)
Beniaminka to życzę ci negatywnego wyniku na paciorki będzie bezstresu :)

poza tym jutro sądny dzień mam bo wizyta u gin. i dowiem się kiedy CC będzie :)

pozdrawiam i udanych wizyt

Do góry