_koRba_
Fanka BB :)
witam sie i ja Mysia dawaj znac sms-em ,telepatycznie czy cos Ja uciekam na drugie sniadanko i na dzialke bo pogoda super u nas Milego dnia mamuski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Dziewczyny :-)
Teraz chyba rytuałem bedzie poranne zglądanie na BB i czytanie , która z nas następna pojechała do porodu.
Ja się czuje fatalnie!! całą noc nie spałam,miałam gorączkę, czuje się chora! Boli mnie gardło..nie mogłam całą noc opanować kaszlu ale to nie z przeziębienia tylko zaczęłam kaszleć jak mi wszystko pod gardło zaczęło podchodzić,zgaga ,kwasy chyba mi wyżarły przełyk! mała coś się nie rusza mam nadzieję, że nic jej nie będzie!
Witam w samo poludnie Mysia kciuki zacisniete !!!Maja ja bym podjechala na IP zeby zobaczyli czy wszystko ok . Mnie dzisiaj w nocy tez budzily skurcze, byly dosc nieregularne ,wiec to raczej cwiczenia macicy Skrzaciku i Anielko witajcie !!!! Wszystkim milego dnia !!!