Witajcie!
Postanowiłam zrobic sobie małą przerwę w sprzątaniu... nie spodziewałam się, że już tyle będzie do nadrobienia, ale jak Wy i w nocy piszecie...
A co do kina, to też myślałam ostatnio, ale obawiam się, że nie wysiedzę, będę latać do wc albo przysypiać w tych ciemnościach;-)
BENIAMINKO, PYSIU! Dobrze, że chociaż trochę lepiej się czujecie! Dalej zdrówka życzę!
BENIAMINKO! Odbijesz sobie za rok na dwudziestce!
TOSIU! Jak się czujesz?
JUSTYNA! EMILIA! Hop hop! jakieś wieści nowe?
DAGNA! No to miły weekend Ci się zapowiada. Ja lubię jak się coś dzieje i jest dom pełen ludzi. Chociaż w tej chwili napawam się ciszą, bo mąż i córka na basenie:-)
ONIONKU! Pstrąg mniammniam... z miętą albo w migdałach...
KORBA! O rany, podziwiam, że dałaś radę malować do 3.00 nad ranem!
Wracam do sprzątania!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEJ SOBOTY!
Postanowiłam zrobic sobie małą przerwę w sprzątaniu... nie spodziewałam się, że już tyle będzie do nadrobienia, ale jak Wy i w nocy piszecie...
Stawiałabym jednak na wygodę w czasie spacerów z dzieckiem, a potem jak się zacznie ganiać za nim po placu zabaw, to już w ogóle o szpilkach nie ma mowy Przydadzą się na wielkie wyjścia;-)Asiek buty na obcasie ehhh... kurcze kiedys cały czas na obcasie chodziłam ciekawe czy jak założe je po tylu miesiącach przerwy to czy będe wogóle umiała w nich chodzić
To ja druga dziwna;-)Wiecie co... ja może jestem dziwna, ale mi się jakoś nie spieszy do porodu. Mój B się śmieje do znajomych, że odgrażam się, że do grudnia ciążę przenoszę, bo mi się nie spieszy. Z 1 strony przeraża mnie sam poród i nie wiem, czy sobie poradzę, a po 2 chociaż teraz już mnie męczy ciążą, ciężki brzuch i dodatkowe kilogram, to z drugiej strony pewnie potem będę trochę tęskniła za ruchami w brzuchu małej i za tym, że gdzie nie pójdę mam małą ze sobą.
Małpko, stawiam zdecydowanie na ciążowe roztrzepanie!!!!! Ja jestem totalnie rozkojarzona, mówię m to samo po kilka razy albo mam wrażenie, że nie mówiłam, a powiedziałam, zapominam, nie ogarniam, zamyślam się... I tak Cię podziwiam, że się zdecydowałaś na ten egzamin! A swoją drogą po takich doświadczeniach pewnie nigdy nie dostaniesz mandatu za niewłączenie świateł!JESTEM IDIOTKĄ!!! po porodzie przefarbuję się na blondynkę(bez urazy;-))
oblałam, zrobiłam rundkę wokół wordu-powód:
ja inteligentna inaczej nie zapaliłam świateł!!!!!!
WSTYD I HAŃBA!!! tylko się powiesić jak można być taką roztrzepaną!!!
to najdurniejsza rzecz jaką wywinęłam!!jestem zła na siebie!!!:---(
Wariatka!Kupię pilnie inteligencję, najlepiej w wiaderku!!! (chyba ,że sprzedajecie na wanny -opakowanie zwracam!!!)
Wow! Rzeczywiście u Ciebie to dobry wynik!Ha dziś tylko jedno siku było w nocy normalnie szok!!!!
Wspaniałomyślny mówi tak wczoraj że jak skończymy ten remont to mnie do kina nawet zabierze -hahhaha łaskawca jeden szanowny
A co do kina, to też myślałam ostatnio, ale obawiam się, że nie wysiedzę, będę latać do wc albo przysypiać w tych ciemnościach;-)
Oj, ciężka sprawa... Dylemat nie do pozazdroszczenia. Przede wszystkim zażądałabym jakichś wyjaśnień. Najgorsze, że musisz takie decyzje podejmować w tym szczególnym czasie, kiedy potrzebujesz spokoju, wsparcia... Bezpieczeństwo Twoje i maluszka jest najważniejsze, poza tym kwestia zaufania do partnera... Życzę Ci siły w podjęciu trudnej decyzji.co wy byście zrobiły gdybyście nakryły przypadkiem swoich lubych na jakichś dziwnych interesach i w dziwnym miejscu z dziwną osobą jeszcze jak mnie zobaczył to myślałam że samochód nam rozwali ruszając stamtąd... wiedząc iż kiedyś był już zamieszany w coś podobnego :-(
a 30 min. wcześniej by wam powiedział że jedzie(w piątek popołudniu) z kolegami do "Warszawy"na pokaz samochodów i wraca w sobotę wieczorem.
Jeju czy to wszystko musi być takie trudne..
BENIAMINKO, PYSIU! Dobrze, że chociaż trochę lepiej się czujecie! Dalej zdrówka życzę!
BENIAMINKO! Odbijesz sobie za rok na dwudziestce!
TOSIU! Jak się czujesz?
JUSTYNA! EMILIA! Hop hop! jakieś wieści nowe?
DAGNA! No to miły weekend Ci się zapowiada. Ja lubię jak się coś dzieje i jest dom pełen ludzi. Chociaż w tej chwili napawam się ciszą, bo mąż i córka na basenie:-)
ONIONKU! Pstrąg mniammniam... z miętą albo w migdałach...
KORBA! O rany, podziwiam, że dałaś radę malować do 3.00 nad ranem!
Wracam do sprzątania!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEJ SOBOTY!
Ostatnia edycja: