Hausfrau
Fanka BB :)
Ja kupiłam w aptece. Ale pewnie jest też w zielarskich.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj Małpko nie wiem jak będzie z tym nierodzeniem bo mam skurcze co 15 min... wziełam nospę i poczekam co będzie dalej jak nie pomoże to chyba będę budzić męża z paniką w oczach....
a tak przy okazji to wcale nie jesteś głupia
Wstrętnamałpa ja zdałam za 3 razem nie przejmuj się i idź na kolejny :-)
Beniaminko herbatka malinowa najlepsza na przeziębienie dziś pewnie będzie o niebo lepiej:-)
Maja nie przejmuj się zauważyłam że facetom ostatnio coś odwala..
Akderk dobrze napisałaś że od nadmiaru jej się w ... poprzewraca aż się uśmiałam, a przy okazji gratuluję wspaniałomyślnego męża.
u mnie jakoś ostatnio pod górkę właśnie zostałam samotna mamą.. :-baffled:i chyba zaczyna się cieszyć że tak postąpiłam po 6 latach..
co wy byście zrobiły gdybyście nakryły przypadkiem swoich lubych na jakichś dziwnych interesach i w dziwnym miejscu z dziwną osobą jeszcze jak mnie zobaczył to myślałam że samochód nam rozwali ruszając stamtąd... wiedząc iż kiedyś był już zamieszany w coś podobnego :-(
a 30 min. wcześniej by wam powiedział że jedzie(w piątek popołudniu) z kolegami do "Warszawy"na pokaz samochodów i wraca w sobotę wieczorem.
Jeju czy to wszystko musi być takie trudne..
Olciu, wow...to szybko troszke? Wytrzymaj jeszcze troszkę.hej dziewczyny-kurcze wczoraj wieczorem zauwazylam,OPADL MI BRZUCH-hmm sama nie wiem co o tym myslec i caly czas mnie boli jakbym miala mega okres...
hej laseczki!!! jutro was poczytam bo dziś nie miałam nastroju ani czasu!!
JESTEM IDIOTKĄ!!! po porodzie przefarbuję się na blondynkę(bez urazy;-))
oblałam, zrobiłam rundkę wokół wordu-powód:
ja inteligentna inaczej nie zapaliłam świateł!!!!!!
WSTYD I HAŃBA!!! tylko się powiesić jak można być taką roztrzepaną!!!
to najdurniejsza rzecz jaką wywinęłam!!jestem zła na siebie!!!:---(
u mnie jakoś ostatnio pod górkę właśnie zostałam samotna mamą.. :-baffled:i chyba zaczyna się cieszyć że tak postąpiłam po 6 latach..
co wy byście zrobiły gdybyście nakryły przypadkiem swoich lubych na jakichś dziwnych interesach i w dziwnym miejscu z dziwną osobą jeszcze jak mnie zobaczył to myślałam że samochód nam rozwali ruszając stamtąd... wiedząc iż kiedyś był już zamieszany w coś podobnego :-(
a 30 min. wcześniej by wam powiedział że jedzie(w piątek popołudniu) z kolegami do "Warszawy"na pokaz samochodów i wraca w sobotę wieczorem.
Jeju czy to wszystko musi być takie trudne..
ok lecę się podgolic tu i tam i za godz na wizytkę trzymajcie swoje magiczne ksiukaski odezwę się albo popołudniu albo wieczorkiem
Dzis smaze pstraga :-) Czekam az sie rozmrozi. Przesylam usciski i zycze milego dzionka.
Hejka :-)
Bardzo Wam dziękuje za pamięć i troskę!
Dzisiaj już nocka dużo spokojniejsza, chyba antybiotyk chwycił , bo przełykanie tez już łatwiejsze. Tylko się zmartwiłam, że angina to najpewniej paciorkowiec i dziad jak jest to pewnie w pochwie też sie pojawil. Zobaczymy jaki wynik, bedzie w tym tygodniu.
Herbatka malinowa jest super, kupuje te z Herbapolu, bo tam jest malina a nie sam hibiskus jak w niektorych farbowanych ;-)
Mój syn skonczył dzisiaj 19 lat, szykuje urodziny dla znajomych w plenerze nad wodą, a potem w pubie. Rodzinnej imprezy w tym roku nie bedzie, zreszta jemu i tak nie zalezy na ciociach, babciach - byle prezenty były ;-) 18 ste urodziny robilam mu sama z pomoca mamy, ktora dorabiala kanapki na szybko, a zaprosil 100 osob! Wynajelam sale na ogrodkach dzialkowych i pilnowalam towarzycha do 5 rano, a potem od 9 sprzatanie sali, bylam wykonczona, jego ojciec wyjechal sobie wtedy w Dolomity latac na paralotni. Teraz mi tak jakos smutno, ze nie biore udzialu w tych przygotowaniach do urodzin, ale nie dosyc ze nie dam rady dzisiaj z ta angina, to jeszcze ....nie mam ochoty widziec sie z eks mezem, zwyczajnie sie go obawiam. Ech...no troche smutny dzien bedzie.