reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam :) wczoraj już nie wchodziłam bo póżno wróciłam do domku..
angelus kochana poród express :) wielkie gratki jeszcze raz niunia cudo :)

nadrobić nie dam rady troszku czytałam ale mało bo mieliśmy córę mojego więc czasu brakło i od poniedziałku znowu powtórka hhehe do następnej niedzieli...

właśnie się obudziłam bo już nie wytrzymałam trzymania moczu i musiałam wstać bo dziś badanka i trzeba było sie poświęcić heh.....

dziewczynki wielki problem mam boję się bardzo a bardzo może któraś też tak miała......mam koło odbytu wieli pęcherz taką gulkę dużą bardzo bolącą :( boję się co to i skąd się wzięło no i czy zagraża dziecku :(

reklama
Dzień dobry skowroneczki:-)
Za chiny spać nie mogę, nic nie boli ,żadnych skurczy, tylko sikawka ze mnie taka że trudno nawet drzemkę mi złapać pomiędzy wypadami do łazienki , no i coraz trudniej pozycje znaleźć wygodną :baffled:
zaraz skocze po buły i zapuszczę sobie jakiś serial i będę turlać się w łóżku- chwile bezcenne , wkrótce będące wydarzeniem na miarę gwiazdki:-D

Beti
14011984
a może to hemoroidy ??? to raczej dziecku nie zagraża, tylko często robi się w ciąży .

Witam dziewczynki po szpitalnych podbojach ,od soboty tam lezalam wczoraj wyszlam ale nie mialam sily do was pisac.patologia mnie normalnie przeraza tyle historii sie osluchalam ze uciec chcialam:-D skurcze mialam na 40-50 a rozwarcia brak to nafaszerowali mnie srodkami rozkurczowymi i kazali czekac a tu nic:no:to sobie polezalam i do domku .

Jeny dziewczyny tyle piszecie ze nie dam rady was nadrobic i tyle dobrych wiadomosci:szok: GRATULUJE WSZYSTKIM SWIEZO UPIECZONYM MAMUSIOM !!! teraz gratki dla wszystkich a na odpowiednim watku kazdej z osobna.

Musze sie z wami telefonem wymienic bo kazalam mojemu S napicac co u mnie a on mowi ze tu na BB zaduzo sie dzieje i on nie wie gdzie ma pisac i sobie zartowal ze wystarczy mu ze z jedna ciezarna rozmawia a gdzie z tyloma to by zwariowal:-D:-D:-D
Jeszcze dzis mam wizyte u swojego gina zobaczymy czy cosik sie zmienilo .
dziwczyny czy weam tez puchna dlonie ,normalnie jak wstane po nocy to nie moge scisnac dloni ,stopy tez puchna ale nie tak tragicznie
dobra ide troche poczytac co sie wydarzylo milego dznia kobity.

witam :) wczoraj już nie wchodziłam bo póżno wróciłam do domku..
angelus kochana poród express :) wielkie gratki jeszcze raz niunia cudo :)

nadrobić nie dam rady troszku czytałam ale mało bo mieliśmy córę mojego więc czasu brakło i od poniedziałku znowu powtórka hhehe do następnej niedzieli...

właśnie się obudziłam bo już nie wytrzymałam trzymania moczu i musiałam wstać bo dziś badanka i trzeba było sie poświęcić heh.....

dziewczynki wielki problem mam boję się bardzo a bardzo może któraś też tak miała......mam koło odbytu wieli pęcherz taką gulkę dużą bardzo bolącą :( boję się co to i skąd się wzięło no i czy zagraża dziecku :(
Nie stresuj się, to na bank hemoroid, idź do apteki i kup jakąś maść.

Witam dziewczynki po szpitalnych podbojach ,od soboty tam lezalam wczoraj wyszlam ale nie mialam sily do was pisac.patologia mnie normalnie przeraza tyle historii sie osluchalam ze uciec chcialam:-D skurcze mialam na 40-50 a rozwarcia brak to nafaszerowali mnie srodkami rozkurczowymi i kazali czekac a tu nic:no:to sobie polezalam i do domku .

Jeny dziewczyny tyle piszecie ze nie dam rady was nadrobic i tyle dobrych wiadomosci:szok: GRATULUJE WSZYSTKIM SWIEZO UPIECZONYM MAMUSIOM !!! teraz gratki dla wszystkich a na odpowiednim watku kazdej z osobna.

Musze sie z wami telefonem wymienic bo kazalam mojemu S napicac co u mnie a on mowi ze tu na BB zaduzo sie dzieje i on nie wie gdzie ma pisac i sobie zartowal ze wystarczy mu ze z jedna ciezarna rozmawia a gdzie z tyloma to by zwariowal:-D:-D:-D
dziwczyny czy weam tez puchna dlonie ,normalnie jak wstane po nocy to nie moge scisnac dloni ,stopy tez puchna ale nie tak tragicznie
To super ,że jesteś w domciu, a my tu wszystkie czekałyśmy na dobre nowiny, ale możemy jeszcze poczekać, dzidziol niech rośnie a ty odpoczywaj.
I mamy piątek!ale te tygodnie zapie....ja wyjeżdżam dziś na chyba ostatni weekend za miasto, połażę troszkę po lesie, zjem coś dobrego bo ostatnio waga stoi w miejscu, dziś prasowanka cd. oraz pieczenie ciasta ze śliwkami, nie wiem tylko czy piaskowe, kruche, czy drożdżowe?
życzę miłego dnia, odpoczywajcie....

Hejka

A ja juz spania nie mam -wstalam razem z moim B ,on juz wlasnie wyszedl do pracy....

Jak tam samopoczucie z rana?Jakies newsy?
Wiecie co ale bym tez chciala miec termin na poczatek wrzesnia!Mam nadzieje ,ze jak sie rozpakujecie to dalej bedziecie pisac,zebysmy tu z 3 nie zostaly haha

U mnie kolejna noc zaliczona,bo szczerze o normalnym spaniu nie ma mowy-okreslenie ze czuje sie jak "wyrzucony na brzeg wieloryb" chyba faktycznie jest wlasciwym w mojej sytuacjii

Co do rozstepow to u mnie nie wyskoczyly jeszcze nowe ,ale te ktore mialam po Besiu sie rozciagnely i wydluzyly,pepek juz prawie wyszedl na zewnatrz...coz cos za cos:)

Milego dzionka:)

Angelus-gratulacje,ale expresem ci poszlo:)czy trzeci porod byl najlatwiejszy?

Hej

oj wystarczy Was zostawic na 1,5 dnia, a tu takie wiadomosci:szok::-). Wpadłam tylko na chwile, bo w w domciu mam malowanie i niestety brak czasu, no i dostepu do netu.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Ja miałam wizyte wczoraj. Wszystko u mnie ok. Brzuchol wg lekarza jeszcze mi w gore poszedł. I nasza niespodzianka okazała sie CHŁOPCEM. To słowa lekarza "dwie kule i armatka". A juz myslałam ze do konca nie bede wiedziała. I nasz Skarb obrocił sie, główka na dole wiec sn mnie czeka. I zrobił mi tez wymaz na tego paciorkowca. Pytałam tez o porod z mezem, oczywiscie jest mozliwy, tylko zebym swojego meza wzieła:-D. Dowcipny ten moj lekarz. Nastepna wizyta 2 wrzesnia.

Sorki, ze tak egoistycznie. Po południu bede u siostry, to moze Was poczytam. Miłego dzionka.

hejka Emilia super ze juz w domku
koniecznie zostawa nr tel bo martwilysmy sie o Ciebie

Hej

oj wystarczy Was zostawic na 1,5 dnia, a tu takie wiadomosci:szok::-). Wpadłam tylko na chwile, bo w w domciu mam malowanie i niestety brak czasu, no i dostepu do netu.

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze.

Ja miałam wizyte wczoraj. Wszystko u mnie ok. Brzuchol wg lekarza jeszcze mi w gore poszedł. I nasza niespodzianka okazała sie CHŁOPCEM. To słowa lekarza "dwie kule i armatka". A juz myslałam ze do konca nie bede wiedziała. I nasz Skarb obrocił sie, główka na dole wiec sn mnie czeka. I zrobił mi tez wymaz na tego paciorkowca. Pytałam tez o porod z mezem, oczywiscie jest mozliwy, tylko zebym swojego meza wzieła:-D. Dowcipny ten moj lekarz. Nastepna wizyta 2 wrzesnia.

Sorki, ze tak egoistycznie. Po południu bede u siostry, to moze Was poczytam. Miłego dzionka.

gratki synusia i wizyty

to napewno hemoroid i on dziecku nie zagraza

dzien dobry wrzesnioweczki

lece na 11 na ktg,ciekawe czy cos sie zapisze

Emilia - witaj po szpitalu :)
Mysia - raz dwa trzy rodzisz TY :)
Akderk - witaj w klubie :) dzisiaj pobilam rekord w chodzeniu do toalety - w nocy 7 razy !!! - a teraz oczy na zapalki
Beti - mi to wyglada na hemoroida
Olcia - to juz jestesmy 2 wieloryby :)
Kasik - gratuluje chlopca niespodzianki :)

Wszystkim milego dnia i udanych wizyt !!!!

dziś nalepiłam ze 100 pierogów, drugi raz w zyciu i ostatni przy okazji/QUOTE]
A dlaczego ostatni, jak Ci tak dobrze idzie??? ;-)

będę turlać się w łóżku- chwile bezcenne , wkrótce będące wydarzeniem na miarę gwiazdki:-D
:-D:-D:-D

kazalam mojemu S napicac co u mnie a on mowi ze tu na BB zaduzo sie dzieje i on nie wie gdzie ma pisac i sobie zartowal ze wystarczy mu ze z jedna ciezarna rozmawia a gdzie z tyloma to by zwariowal:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D

dziś prasowanka cd. oraz pieczenie ciasta ze śliwkami, nie wiem tylko czy piaskowe, kruche, czy drożdżowe?
Kruche!

EMILIA! Namęczyłaś się bidulko, fajnie że jeszcze w dwupaku wróciłaś, wykorzystaj to i wypocznij dobrze!

DOROTKA! Trzymam kciuki za ktg.

WSTRĘTNA MAŁPKO! Trzymam kciuki za egzamin. Moja koleżanka też zdawała w ciąży i twierdzi, że duży brzuchol jej pomógł;-);-);-)

Moja familia powoli wstaje i siadamy do śniadania. Miły dzień się zapowiada, bo mąż ma wolne. Hura!

reklama
Beti-jak dla mnie to tez hemoroid-przykre ale prawdziwe-sama mam po ostatniej ciazy jednego dyrzurnego...

KasikN-to super juz wiesz (choc juz to moze nie najlepsze slowo-w koncu),czyli juz sie odwrocil,ciekawe jak moja akrobatka,bo ostatnio tak szlala ze dwa dni temu miala posladkowe a teraz sama nie wiem

Do góry