dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
zmykam do lozia
spokojnej nocy dziewczyny
ciekawe co jutro sie wydarzy,no nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Syrenko, a czy jestes w stanie okreslic, jak długo kleszcz siedzial w Twojej skorze?Witajcie!
Gratuluje przede wszystkim świeżo upieczonym mamusiom:-)!
Pysia23 - czy ty masz termin na 21 wrzesnia? Bo jesteśmy w tym samym tygodniu :-)
Trzymajcie sie babeczki, ja za was też trzymam kciuki. Mi już też coraz ciężej i trudno wysiedzieć np.na krześle, że o spaniu nie wspomnę...
Ale mam inny problem: w czerwcu ugryzł mnie kleszcz, od razu go wyjęłam. Zrobiła mi sie mała kropeczka. Zapomniałam o sprawie, bo nie miałąm żadnych dolegliwości. A jakieś 2 tyg temu plamka zaczęła sie powiększać, teraz jest na nodze rumień wielkości 5 cm. Poleciałam na testy do labu - wyszły ujemne. Uspokoiłam się, ale rumień nie znikał pomimo brania wapna i smarowania. Poszłam do doka, okazało sie, że to jest najprawdopodobniej od kleszcza i grozi mi borelioza. A testy wyszły ujemne, bo przez ok. 3 m-ce te standardowe testy mogą sie mylić, tzn przeciwciała są uśpione. No i jutro jadę do zakaźnego i bardzo się boję, co tam wyniknie. mam nadzieje, że nie położa mnie do szpitala, bo przecież ja mogę w każdej chwili urodzić! Ta szyjka trzyma, ale nie widomo jak długo... Ratunku!
No moze odezwie sie Emilia z dobrymi wiesciamizmykam do lozia
A dlaczego martwisz się wagą, moja Lenka w sobotę też tyle ważyła i gin powiedział,że ok.Witam sie po wizycie.
Ktg zero skurczy, tetno małej na poziomie 130, szyjka zamknieta, mała wysoko, wazy ok 2400. Waga mnie troche zmartwiła ale mówie sobie że mój gin robi pomiary od niechcenia Z reszty jestem zadowolona, dzis odstawiam wszelkie leki.
No i news!! Pytam lekarza o seksik a on że odradza współżycie na tym etapie ciaży, bo możemy szkód narobić Pierwsze kurna słysze!! Ale co tam, oprócz pykanka można na tyle sposobów sprawiać sobie przyjemność;-)A tego na pewno nie odpuszcze:-)