reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

taka_ja znalazłaś nam się :-) gratulacje wielkie!!!! :-) ślczności!!!
no to ja jeszcze nie będę krzyczeć na M... M mi zawsze mówi, żebym pamiętała po porodzie sie zadrzeć, bo inaczej mnie malutka nie pozna :-D

reklama
Taka_ja gratulacje córeczki:-)
jejku zaczynam mieć stresa, tylko wejde na bb i kolejna pisze, że urodzila... kurcze mamy dopiero sierpień:szok:, ciekawe ile z nas dotrzyma do wrzesnia...:-D

oooo Korba wreszcie do nas wróciłaś kochana:) Teraz już nie znikaj na tak dlugo:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama mija...się zaczęło na dobre!:szok:
No tak , druga połowa sierpnia. Zacęłam czytać, a tu jedna za druga Mamusie się rozpakowują. Niesamowite...i jak zobaczyłam zdjęcie córeczki Taka_ja to się wzruszyłam i łezki mi poleciały. Cudowna JEST!!!! :-)
I Skrzacik- wow, kto by pomyślała, a miała pojechac do Babci...rany, no Amelka juz na świecie. dziewczyny serdecznie gratuluję!
Gizelko, bardzo Ci dziękuję za opis porodu i historii...bardzo o Tobie myślałyśmy, cieszę się że już Jesteście z Michałkiem w domku, czekamy na fotki w wolnej chwili oczywiście :-) Buziaczki dla Was :-*
Angelus i na Ciebie tu czekamy, jesli to jednak wody się pusciły a nie czop, to całkiem mozliwe ze do jutra bedzie juz po rozwiązaniu. szkoda , ze byłas akurat smutna, ale zdążyliście chociaż w USC to załatwic, bedzie dobrze! Napisz kilka słów, jesli wrocilas do domku. Trzymam mocno, mocno kciuki!
Olcia- za Ciebie także, gorące kciukaski, może pojedz na IP, bo cos za mocno i za dlugo juz Ciebie to trzyma. Daj znać Kochana jak się czujesz.

I Wam Moje Kochane chciałam podziękować za niezawodne, magiczne forumowe kciuki- to naprawdę działa, czułam się uczciwie i stwierdziła, ze skoro niz złego nie robię- to dlaczego mam się bac. Mój eks wymyslił nową bajkę, jak to mu w nocy uszkodziłąm auto - to juz drugi raz, a sprawa na policje 4 przeciwko mnie. Panowie na komisariacie maja juz chyba nas dosyc, ale jest nowy komendant był bardzo Ok i wyrozumiały wobec mnie, powiedzialam mu ze nie powinnam tam byc w ogole, ale najwyzej mu tam urodze , ale sprawe chce wyjasnic. No wiec zeznania zebrac moje musieli, ale maja swoje zdanie na ten temat, ale doradzili bym to ja zlozyla doniesienie o falszywych oskarzeniach do prokuratury , co niniejszym uczynilam, oj potrwa to...ale tak juz tego nie zostawie, bo ile mozna dac sobie skakac po głowie. Nie żywię nienawiści tylko wielkie zadzwienie, ze tak dlugo trwa ta zacietosc i skad to se bierze. No nic na dzisiaj wielka ulga :-)
Okreslenie DZIAD BOROWY- jest ekstra!!! :-)chyba eksa tak przezwę od dzisiaj .
Anja- wiesz, ja tez wierzę ze to co dajemy do nas wraca, nie zawsze od razu i tak widocznie, ale wraca. Dajesz dobro- ono wróći, dajesz zło---to nawet podwójnie.
DZIĘKUJĘ BARDZO!!!! :-)
Co do wczorajszej wizyty, to moja malutka wciaz bardzo malutka- waga to ok 2200 gr, co wskazuje na 33 tc a nie 35, szyjki wcale juz nie ma, rozwarcie na 2 cm, ale pessar to wszystko trzyma, gdyby go wyjal ponoc wszystko poszlo by ekspresem, no to mam jak wczesniej lezec, lezec, lezec.Bo Julka jest jeszcze troszke za mała.
1 wrzesnia mam wizyte i umawiamy sie ,co do terminu CC. Paciorkowiec " pobrany, czekam na tel jaki wynik.
Kerna , nie umiem znalexc Twojego postu gdzie podajesz wynik z GBS, podrzuc mi na PW, moze cos odczytamy. Jesli robili antybiogram w ogole, to znaczy ze cos wyhodowali, tylko co?
Ide polezec nareszcie, krzyze dokuczaja bardzo ,ale to ta pogoda , deszcz, niż, a ja meteopatka jestem.
Tosiu- ale naobiecywalas...oj nie obiecuj az tak duzo, nie warto ;-) Porod az tak znowu nie boli. zebys musiala to w polu potem odrabiac całe lata, serio! :-D

Taka_ja - wzruszylam sie fotka Darii - cudna jest.. Wspaniale, ze jestescie juz w domku. Czekamy tylko na opowiesc ze szpitala i wiesci, jak sie czujecie :-)

Benjaminko - ciesze sie, ze akcja z ex'em przebiegla pomyslnie dla Ciebie i gratki wizyty :-)

A ja mam dzis ch**** dzien, wszystko leci mi z rak.. makaron sie przypala... olej wylal na podloge, nogi i kapcie - wszystko zatluszczone.. niby przyziemne sprawy, ale wyprowadzaja z rownowagi.

Beniaminko, dobrze, że już do nas wróciłaś.. już pisałam co myślę na temat ex, więc nie będę sie powtarzać... teraz sie wycisz i pouśmiechaj do nas jak my się do Ciebie uśmiechamy :-) i leż kochana!!!!

Beniaminko gratki udanej wizyty i nie przejmuj się mała jeszcze przybierze ile ma przybrac :) i jak doktor kazal leżec to trzeba leżec i nie przemęczac się, a tu jeszcze takie stresy z byłym, ale dobrze że zlożyłaś na niego doniesienie, i mam nadzieję ze wszystko szybko i sprawnie sie rozwiąze.

witam sie.
Ale wieści!!!!!!!!!!!!! Gratulujędziewczyny!!!
Gizelko widzę, że swoje przeszłąś, ale najważniejszy jest szczęśliwy koniec..albo raczej początek :-):-):-):-)
Beniaminko nie martw się, ale swojadrogą to faktycznie za wcześnie, żeby cokolwiek sięu ciebie działo..33tc..kurcze odpoczywaj ile sięda i ani rusz na żadne komendy!!!!!!!:no::no:
Ja tak tylko w skrócie bo mam beznadziejny dzień..spałabym tylko, zjadłąm obiad to niedobrze mi...nie jem to jestem słaba..i tak w kółko. Zaczynam myślećo porodzie coraz częściej i boję się, że nie zdążę...prawie 50km,....:confused2:

reklama
mi sie\ przysnelo..wchodze na bb a tu kolejna mamcia ma dzidzie w domku;) Taka_ja sliczna corcia:) gratuluje:)

Beniaminka wkoncu jestes:) niunka drobna ale najwazniejsze ze zdrowiutka i jak Ci usuna pessar to porod bedzie migiem. Moj synek tez pewnie takiej budowy jak Twoja corcia ale nie wiem ile teraz wazy.

Do góry