dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
A pomyslec , że nadal mamy sierpień;-);-)
no no teraz to z grubej rury normalnie poleci cos tak czuje
dziewczyny - widze ze ruszylyscie pelna para! u nas na watku pazdziernikowym przezywamy to dosc mocno. zaraz i my zaczniemy. trzymam kciuki za nastepne pomyslne rozwiazania i gratuluje mamusiom.
dziekujemy i trzymamy rowniez za Was kciuki pazdzirnikoweczki
Anja no racja.....ale widzę, że nie tylko ja mam tak super od rana...olej na podłodze chyba by mnie psychicznie załamał
Ale ja od wczoraj jestem wściekła na m bo myślałam, że jakos uczci te moje cholerne urodziny, z racji, że ostatni raz (planowo) jestem podwójna, to ten dupek polazł po chabazia w doniczce bo zobaczył że dostałąm od kol. też w doniczce..ale sięnadumał jak mi przyjemność sprawić...a nawet mnie nie przytulił ani nic....buziak KU***WA W CZOŁO!!!!!Jak staruszkowie 100lat po ślubie!!ehh dobra bo ja na niego to długo mogę narzekac..wylewny co do uczucto on nie jest...szkoda tylko, że przed ślubem było całkiem na odwrót
![]()
oj Kerna gumowy mlotek na niego normalnie
Dorotka! Gratki wizyty! Dużo odpoczywaj!
dzieki za pamiec
a odpoczywac ani mi sie sni bo jak sie poloze to do polowy wrzesnia nie wylezie to moje dziecie
Dorotka z tego co napisałaś to wychodzi, że jednak te wasze "męczarnie" cos skutkują;-)
nie jestem pewna,ale sprobujemy znowu
Taka ja sliczna Daria,gratki przeogromne
oj dopiero wstalam,a spalam 1h i juz znowu lista do aktualizacji