calineczka27
Fanka BB :)
Angelus powodzenia;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, jadę do szpitala. Nie jestem pewna, ale chyba odeszły mi wody. Nie czułam ,ale jak odeszłam od kompa to na moim miejscu mokra plama... Dam znać
Trzymajcie kciuki, proszę...
ANGELUS! TRZYMAJ SIĘ!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, która ma do niej nr tel? Może by wysłać jakiegoś SMS ze słowami otuchy... Akurat taka kiepska sytuacja i atmosfera. Mam nadzieję, że wszystko ok i trzyma się dzielnie! Jej facet to dziś tej komórki nie wziął czy wczoraj...
Dziewczyny, jadę do szpitala. Nie jestem pewna, ale chyba odeszły mi wody. Nie czułam ,ale jak odeszłam od kompa to na moim miejscu mokra plama... Dam znać
Trzymajcie kciuki, proszę...
Dziś nie wziął... :/
Ja mam nr Już jej piszę smska :-)
Angi trzymam kciuki!!!!! Daj znać co i jak!!!
marta jak będziesz miała jakies wiadomości to informuj na bieżąco!!!
Witam dziewczyny! Nie było mnie tu wczoraj od rana i starałam się nadrobić posty, ale jestem jakaś taka rozkojarzona, że nie mogłam się skupić i połowę rzeczy zapomniałam, więc nic nie napiszę. Wczoraj do wieczora prasowałam rzeczy małej i oczywiście nie wyprasowałam wszystkiego - tak mnie zaczął boleć kręgosłup, że B musiał mi zafundować masaż. Było fajnie i chyba będę codziennie udawać, że mnie plecy bolą
Dzisiaj od rana prasowałam nasze rzeczy i eh... końca nie widać. Zaraz zabieram się za sprzątanie i obiad.
Dzisiaj o 17.20 mam wizytę u ginekolog, wraca po urlopie, więc pewnie ludzi będzie mnóstwo i opóźnienia będą masakryczne. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było OK, bo ja jak zwykle się denerwuję - specjalnie nie odbierałam żadnych wyników badań, żeby się nie stresować jeszcze bardziej, pojadę po nie przed wizytą.
Miłego dnia!
Mówisz i masz
Wiadmomość od Angelus3376
...Wracam jeszcze do domku. Wód jest sporo, skurcze nieregularne, 2 cm rozwarcia. A plama na kanapie naprawdę duża, bo średnicy tak z 25 cm. Ale szpital mam blisko, więc w razie co chyba zdążę dojechać.