Anitas_2 znieczulenie od pasa w dół przy cc jest rewelacyjne, mnie zaczęli ciąć o 9:05, mały był na świecie o 9:25, mogłam go zobaczyć a potem usłyszeć:-):-)Najdłuzej trwało szycie ale nie pamietam ile. Potem na pooperacyjną, tam nakaz leżenia i nie podnoszenia głowy (bo potem boli jak jasna cholera), po dobie możesz wstać. Nie ma wymiotów jak przy narkozie
Śmiałam się sama do siebie gdy będąc jeszcze na stole pielęgniarki mnie myły, nademną fruwały moje nogi a ja ich nie czułam. Dziwne doświadczenie i śmieszne za razem:-)
Z tym podnoszeniem głowy to swieta racja. Moja siostra odruchowo głowe podniosła 2 razy, i tak ja łepetyna bolała, ze szok (chyba ze dwa tyg.). W szpitalu miała kroplowy, a w domu apapem sie ratowała, ale mało pomagał. Mowi, ze nikomu takiego bolu nie zyczy, mniej ja bolało jak znieczulenie puszczało.
Wiec dziewczynki głowy nie podnoscie po takim znieczuleniu.
Tez sie zastanawiam od którego tyg. zaczyna sie 9 miesiac. Czy dobrze mysle, ze od 36? A moze nie, juz sama nie wiem
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)