reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Oj dziewczyny - mialam juz o zarciu nie pisac ;-)

Ale Gusia - jestes dowodem na to, ze prawdziwa gospodyni to nawet z kromki chleba zupe zrobi :-D

A co do tego cateringu Asiek - to pewnie niezle bym za niego zabulila. Jedyne co, to zapamietac te adresy i kiedys przy okazji pobytu w ktoryms z tych miast - pojsc na shopping ;-)

reklama
Witam porannie:-)

Kerna wszystkiego najlepszego, sto lat w miłości, szczęśliwego rozwiązania:-)

Dziś mam masakryczną demencje ciążową, czytam wasze posty ale nie pamiętam nic, czytam bez zrozumienia, do tego mały wisi mi nad uchem i doprowadza mnie do obłędu:angry::angry::angry::angry:Jak zacznie kwilić to jak zdarta płyta:wściekła/y:Cała moja uwaga musi być skierowana na niego..

Dziewczynom które mają już króciótkie szyjki lub ich nie mają a są w 37tc zazdroszcze, porody będą krótsze:tak:
Ja o stanie swojej szyjeczki dowiem się w czwartek, to będzie 36 tc, odstawiam magnez i luteine i niech się dzieje co chce:-)

Oglądałam wczoraj ŻYCIE PRZED ŻYCIEM i jezusicku ile bym dała za taki poród jaki miała bohaterka!!!

Witam też nowe mamusie na forum:-)

witam
Mimo przespanej nocki , to jakaś oklapła jestem ,nawet nie jestem w stanie przejrzeć forum, mam nadzieję, ze się jakoś rozruszam .

witam
Mimo przespanej nocki , to jakaś oklapła jestem ,nawet nie jestem w stanie przejrzeć forum, mam nadzieję, ze się jakoś rozruszam .
Witam w klubie. Dosłownie od klikania myszką już mnie całe ramie boli i najchętniej wróciłabym do wyrkaaaaaaaaa...

Właśnie mi dzwoniła moja mama, że jej kuzynka powiedziała, że do szpitala koniecznie dziecko musi mieć buciki.
Ja się pytam czy taki niemowlak już ma sam na nogach do domu iść :szok: a ta kuzynka mówi w tle, że się bez butów w drogę dziecka nie puszcza czy coś takiego :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Ostatnia edycja:
witam!

Kerna - 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mnie obudzil listonosz, przyjechala paczka z Polski, z posciela, pieluchami itp...czulam sie jak by MIkolaj przyjechal do mnie w sierpniu:))))troche mi zrzedla mina jak ujrzalam zielen kocyka, ale co tam?i tak wszystko jest piekne...juz pierwsza pralka nastawiona:)

Hausfrau - a ztymi butami to na powaznie?ja slyszalam, ze nie wypuszcza dziecka bez fotelika samochodowego, ale bez butow!!!!!!!!!!!!!!!o co chodzi?ja nawet jednej pary nie mam...w Irlandii tego nie wymagaja, ale niech mi ktos madry wytlumaczy, po co noworodkowi buty??????

ja wyspana, KOchanie przytargalo paczke i poszlo spac dalej...
ja tez zapominam o witaminach..ale jem duzo owocow i warzyw, wiec moze nie bedzie zle..tylko o nospie i duphastonie pamietam, bo chodzic bym bez tego nie mogla...a i tak mam pare skurczy dziennie, to nie jest bol, ale jak tak mocno chwyci to nic przyjemnego...

Mileo dnia Kobietki:)i udanych wizyt, jesli takie sa dzisiaj:)

moja Mama wczoraj bardzo sie usmiala z tych spacerow, ale przypomnialo jej sie, ze miala kolezanke, ktora przed chrztem nawet pieluch na dworze nie suszyla, bo tez nie wolno!!!!!!dobrze, ze mamay pampersy, nie?;)

Witam was mamusie serdecznie i gorąco:-) miałam dać wam znać co i jak po wczorajszej wizycie a więc....po badaniach po KTG i USG...
zmienił termin na 20.08 powiedział ze do 24.08 powinnam urodzić
maleństwo he he ,,Klucha" waży już 3700 gram :szok::szok::szok:lekarz jest zaskoczony jak on szybko przybiera na wadze, powiedział mi ze jest to możliwe bo jest bardzo długi he he więc jestem :happy::happy:ogólnie to czuje się masakryczne źle... rano kurier z allegro mnie obudził ze ma dla mnie przesyłkę i będzie między 10-12,30 już się doczekać nie mogę:-)

Ja już po śniadanku, teraz muszę zabrać się za inne rzeczy mianowicie obiadek bo mój M. ględzi ze już zaczyna być głodny ech... z tymi chłopami tak jest :-p:-p;-)

dziękuje wszystkim za trzymanie kciuków za moją wczorajszą wizytkę kochane jesteście :happy::happy:

Wow Mysia618 no to chyba bedziesz następna do rozpakowania. Najważniejsze, że wszystko w porządku. Trzymam kciukasy bo w sumie ten nowy termin tuż tuż!
Powodzenia!

reklama
Witam was oczywiscie po niewyspanej nocce,upierdliwy ból brzucha ciag dalszy,do tego przez płó nocy mi sie zbierało na wymioty,niedobrze mi było i ogólnie bllleee.a od rana póki co ciagnie mnie tylko w kroczu ale juz sie do tego przyzwyczaiłam.
\ja fenoterol odstawiłam i magnez tez a teraz niech sie dzieje co chce( słowa ginki) co do wymazu na paciorkowca to ja wymazu nie miałam pobieranego w żadnej ciazy,co do szczepień to ja moja malutka będe szczepić tak jak to robiłam do tej pory z dziećmi,a poza tym babki ,prababki itd, ale to jest każdego idywidualna sprawa, a jeżeli chodzi o karmienie to chciałbym karmic cycem ale zobaczymy czy bozia da.

Kerna sto lat sto lat duzo szczescia zdrowia i pomyślnego rozwiazania!!!

Pysia jak dobrze ze juz jesteś z nami;-)
dziewczyny jakby co ja też mogę sie wymienic nr tel.

Wiecie dziewczyny jak ja nie mogę sie doczekać kiedy sobie zapale papierocha,mąz mnie wyzywa ze to kompletna głupota ale co zrobić tak sie juz nastawiłam psychicznie ze juz na to nikt nic nie poradzi,ojej aż sie rozmarzyłam

Do góry