reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam porannie Dziewczynki

Nie mogę was nadrobić:szok: tyle tego napisałyście. Wczorajszy dzień był do bani na całej długości, wszystko przez wczorajszą wizyte USc gdzie stworzono przeszkody w uznaniu dziecka przed narodzeniem- nie rozumiem tych przeszkód ale takie nerwa złapałam , ze mi łzy tryskały i spazmów dostałam ,a mój B. nie potrafił mnie uspokoić, a z urzędu zwyczajnie wybiegłam bo mi się tam czekac nie chciało zanim by ktoś łaskawie wyjaśnił co to za przeszkody, no do cięzkiej cholery paniusia na dzień dobry stwierdziła ,że takie rzeczy robi się gdy ojciec dziecka wyjeżdża na czas porodu( ***** prawda!!!) co to jest??!!!! I że ja mam stały meldunek gdzieindziej , ale czasowy tu gdzie mieszkam i faktycznie mieszkam tu , płace podatki tip. no szlag by to trafił:angry::angry::angry::angry: ślubu z b. na razie nie mamy i kiedy przyjdzie pora to go weźmiemy i nikt nie ma prawa mi robić przeszkód w tym ,że żyje w konkubinacie , a takie wrażenie odniosłam ze wczorajszej wizyty. Nie wiem może zbyt się uniosłam emocjami, ale odniosłam to tak jakby ktoś mnie pozbawiał moich praw. Nie wiem jak się zabrać za to ale jak się dobiorę to chyba zrobię armagedon w USC.
Na razie to tyle teraz was podczytam trochę .
miłego poranka :-)

reklama
Hej dziewczynki

Ja w miare wyspana. ale po 5 obudziła mnie taka ulewa, ze hej. Teraz dalej zachmurzone, a ja miałam dzisiaj pranie dla dzidziusia wstawiac, wiec chyba przełoze na poniedziałek, jak bedzie ładniejsza pogoda.

Monia powodzonka na wizycie.

Betii udanych zakupów.

zmykam na sniadanko:tak:

Witam z rana:) Z buzią uradowaną od ucha do ucha bo w końcu dzisiaj jedziemy po zakupy dla maleństwa:)))))

..... Dagna uważaj na siebie bo nasze chodzenie jest takie że w każdej chwili można wywinąć orła. POZDRAWIAM i życzę spokojnego i bezpiecznego dnia
Hejka laseczki!!!
Beti udanych zakupów!!!
Ja wczoraj właśnie takiego orła wywinęłam ,że szok!!:szok::sorry:Młoda jak szatan biegała po sklepie, aż się wkurzyłam i pędem za nią między półkami i jak długa się rozłozyłam..:rofl2:teraz mam takie siniaki na kolanach ogromniaste i klęknąć nie mogę a to przydatna umiejętność przy tej mojej diablicy małej!!:-p:-p:-p
Emilia no to się pilnuj!!bo może to już tuż tuż!!:-D
Akderk ale się wkurzyłam:no: ze sprawami urzędowymi to jakaś masakra, człowieka do szewskiej pasji potrafia doprowadzić!! Mam nadzieję, że wszystko będzie oki!!!
u mnie tak samo, ani sex ani bieganie po schodach itp nic nie przyspieszyło....
Asiek poprzednim razem też tak miałam , niby skurcze od 7 miecha a jak przyszło co do czego to dwa tyg po terminie mi wywoływali bo młodej się odechciało wychodzić!!:baffled:
Bosze...stary od 15 minut ubiera młodej pampersa i bluzeczkę .....idę im pomóc:crazy::eek::no::sorry::rofl2:

u nas całą noc lało i nadal pada wiec pewnie cały dzien bede siedziec w domu:crazy:
Nie uwierzysz, ale Ci zazdroszczę! U mnie upał, od 6.00 ciężko wytrzymać!

AKDERK! Najgorsze, że niczego na spokojnie się nie dowiedziałaś. Może poszperaj w necie albo spróbuj telefonicznie uzyskać jakieś informacje. Nie martw się, nasze hormony potrafią zrobić teraz widły z igły. Na pewno się ułoży.

Czy są jakieś wieści od PYSI? Ciekawe, jak się czuje.

AGA26KA! A Ty jak się miewasz? Dlaczego koleżanki odwołałaś? Nie przeszkadzałoby im chyba to, że leżysz zgodnie z przykazem lekarza, a pogadać byście mogły i czas by Ci milej zleciał, nastrój się poprawił. Dobre koleżanki zrozumieją wszystko, kawę mogą sobie zrobić same;-):-)

mb_1-co do plecow to mozemy sobie rece podac....bola mnie strasznie
Olcia na moich cwiczeniach jogi w wodzie pielegniarka polecila mi kupno takich kul do masazu.
http://chce.to/content/martelka/big.{253060e0-f9ad-4493-b2e1-b1578bea6b75}.jpg
Wczoraj maz mnie masowal i musze przyznac, ze troche pomaga.

Krocze daje mi się we znaki jak dłużej pospaceruje tak więc wszędzie podjeżdżam samochodem. Masakra normalnie, jak staruszka:baffled:
Agim tez sie tak czuje.

Dziewczyny ja seksu się teraz nie boję bo wiem, że u mnie w żadnej ciąży nie sprawdził sie jako przyspieszacz porodu :) Tylko miałam zgwałcić małża też wieczorem a ten na grilka z kolegą się umówił ( w podziękowaniu za obicie tego naszego tapczana za friko ) :) No cóż dorwę go rano :)
Gaja jak ja Ci zazdroszcze. Ja niby nie mam zadnych przeciwskazan, ale podobnie jak u Justys jakas blokada we mnie wstepuje. Tzn mam ochote, ale juz w trakcie mi sie odechciewa:wściekła/y:
Akderk wspolczuje i zycze wytrwalosci w walce z urzedem
Emilia uwazaj na siebie
Mamuski uwazajcie na te upadki. Wiem, ze latwo sie mowi, bo nasza rownowaga pozostawia wiele do zyczenia, ale ostroznie.
U nas dzis tak ladnie,ze najchetniej wyskoczylabym na basen. A tu trzeba troche ogarnac mieszkanie, przyszykowac jakis obiad bo popoludniu przyjezdzaja goscie.
Milego dnia

witam porannie

u mnie noc cała przespana- ale za to obudziłam sie zamiast wypoczeta to zmeczona, nogi napuchniete i bolą stopy- dziwne jak nic.
u nas pochmurno i dobrze, nie mam zamiaru nigdzie dziś wychodzic , wieczorem chyba znowu do rodziców pojade bo tutaj nudy.

Betii życze udanych zakupów dla dzidzi

akderk nie denerwuj się , poszukaj jakis informacji w necie, ja tak szczerze powiem nie mam pojęcia co sie po porodzia załatwia, a ja jeszcze tu nie jestem zameldowana byłam tymczasowo ale juz nie jestem i będe musiała wszysto załatwiac w białogardzie :no:

emilia uważaj na siebie, jak czujesz ze to juz blisko to może tak będzie :tak:

gaja ja też zazdroszcze :-D ja mam przyzwolenie od końca następnego tygodnia i co z tego jak tak jak pisałam nie mam z kim:sorry: niech ten mój S. wraca :-D

Milusiego dnia życze i udanych wizyt jeśli dziś ktos ma, co prawda dzis sobota ale tak mi się kojarzy że ktoś pisał że w sob. właśnie ma wizytę .

reklama
Do góry