Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Internista, to lekarz ogólny- czyli pierwszego kontaktu.ja mam wade -3 i astygmatyzm, zapytałam gina czy mam iśc powiedział ze to mała wada i raczej nic się nie powinno dziac ale nigdy nic nie wiadomo i moze się siatkówka odkleic jak będe przec a to juz nie fajnie, i w sumie miałam sobie odpuscic, ale tak rozmawiałam z mamą i mowi zebym poszła bo później mogę miec pretensje tylko do siebie, w sumie to i tak powinnam odwiedzic okuliste bo ze 2 lata nie byłam więc napewno na dobre mi to wyjdzie.
Oj smaczki mam, ostatnio miałam ochotę na salami i jadłam tonami z joguretm truskawkowym takim z niemiec pysznym- tata mi kupuje bo je uwielbiam
a te parowki zapiekane są pyszne , ja na to koziołki mówie, nadcinam je troszkę z obu stron i tam kładę ser i do piekarnika...mniammmm....
a ten internista to co to za lekarz? hm mi się wydaję ze byłam u takiego jak ksiązeczkę sanitarno-epidemiologiczną wyrabiałam, ale nioe jestem pewna czy to internista bo nie wiem o co chodzi ale ja ciemna czasem jestem wybaczcie
Cześć Dziewczynki!
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam na sprzątaniu mieszkania. Najpierw w południe mój P. zabrał się za przewieszanie TV w sypialce, bo wisiał dokładnie nad miejscem na łóżeczko(początkowy brak koncepcji na zagospodarowanie pokoju). Prawie tydzień cisnęłam,ale dzisiaj miał wolne i nawet nie musiałam dwa razy prosić. A potem tak jakoś mnie wzięło i zrobiłam totalny porządek w sypialce, potem zrobiłam kuchnię i na koniec łazienkę,ale już tylko tak z grubsza. Byłam też w Obi zamówić w końcu tą płytę do szafy i niestety będzie dopiero na poniedziałek,ale dobre i to, bo to 10 minut roboty,a jak P. się nie weźmie za to, to sama sobie wywiercę otwory i zamontuję
Poza tym nie mogłam się dzisiaj dorwać do kompa, bo P. chyba na złość nie odchodził od niego przez prawie cały dzień i dopiero teraz go zwolnił,więc siadłam poczytać BB.
Ja też nie mogę chodzić, bo bolą mnie biodra i czuję mocne napieranie na krocze. Zresztą w ogóle mam często takie wrażenie jakbym tam wszystko miała już otwarte i tylko worek owodniowy malutką trzymał w środku.