Beniaminka
Fanka BB :)
Hejka :-)
Mnie w nocy obudził alarm samochodu - nie wiadomo kogo, w wieżowcu trudno znac wszystkich sąsiadów, ale wył jak niemowlak co 10 minut..., usiałam wstac o 2 i poczytac w kuchni, nareszcie przestał i znowu błogo zasnęłam, tym razem do..10
KasinaN82- Kalcha i ja kupowałyśmy u tego allegrowicza- wysyłka 0 zł. Jestem zadowolona- mozna dokupic jeszcze inne rzeczy ( ja materac i przewijak i pieluchy)i dalej 0 zl za kuriera. Drewex Zestaw Mały Miś komoda + łóżeczko (1173643696) - Aukcje internetowe Allegro
Gaja, Karolina84 gratuluję udanych wizyt- duże już maleństwa, super ! :-)
Oliwko - cieszę się, że napisałaś. Pamietam jak pisalas o swoim cisnieniu i obrzekach, chyba w poprzednich ciążach też Cię to męczyło, Czyli warto byc w pogotowiu, b moze sie troszke wczesniej rozwiązać, u mnie pewnie podobnie, plany sa na 38 tc i oby tylko dotrwac. Trzymam kciuki Kochana za pomyslne wiesci z wizyty.
Mb1 serdeczne gratulacje udanej wizyty! :-)
Agusska i za waszą wizytę mocno trzymam kciukaski!
Dagna- ufff, nareszcie masz spokoj, ciesze sie ze szafkowa robota zakonczona, a efekt- rewelacja! Piekne , jasne drewno , super! :-)
Oj bedzie rywalizacja :-) Dwie Królewny w domku, moze ten prezencik od dzidzi dla córki coś pomoże w ich relacjach, a tak to nie mam normalnie pomysłu...u mnie roznica 19 lat :-)
Pysiu, oj biedulko usialas sie naprawde zle czuc...Kuruj sie, wzmacniaj i wracaj, wracaj szybciutko do nas, bo czekamy
Trzymajcie się dzisiaj dzielnie, dużo pogody i usmiechu na buziach Kochane :-)
Monia, no nie kracz żesz ;-)To będzie szczęśliwy dzien, to jest dobry dzien i basta! :-)
Asiek1000 - Najgorętsze i z serca płynące życzenia z okazji urodzin. Niechaj spełniają się Twoje marzenia,dużo zdrowia, miłości i radości z córeczek i męża. Bądź szczęsliwa!!! Buziaczki :-***
Mnie w nocy obudził alarm samochodu - nie wiadomo kogo, w wieżowcu trudno znac wszystkich sąsiadów, ale wył jak niemowlak co 10 minut..., usiałam wstac o 2 i poczytac w kuchni, nareszcie przestał i znowu błogo zasnęłam, tym razem do..10
KasinaN82- Kalcha i ja kupowałyśmy u tego allegrowicza- wysyłka 0 zł. Jestem zadowolona- mozna dokupic jeszcze inne rzeczy ( ja materac i przewijak i pieluchy)i dalej 0 zl za kuriera. Drewex Zestaw Mały Miś komoda + łóżeczko (1173643696) - Aukcje internetowe Allegro
Gaja, Karolina84 gratuluję udanych wizyt- duże już maleństwa, super ! :-)
Agnieszko, idz na kontrole bedziesz spokojniejsza, jestem nadal w szoku że lekarze tal latwo szafuja diagnozami w obecnosci pacjentki....Zero wyczucia, a czesto i wiedzy niestety. Kontrolne USG i bedzie wszystko jasne, spróbuj sie temu nie poddawac, nastraszyc cieżarna to jest 5 minut, a potem te nerwy. Głowa do góry, nie jednej z nas już tu wodę z mózgu robili, a było wsio OKJa spróbuję potem nadrobić czytanie bo mnie chyba 2 dni nie było. Wczoraj byłam na wizycie i mój gin mnie znowu nastraszył. Tym razem po usg stwierdził, że nie podobają mu się jelita dzieciątka i serduszko. I ja oczywiście pobeczałam sobie wczoraj. Mam przyjść za tydzień i wtedy będzie robił jeszcze raz usg i ewentualnie mówił co dalej. Mój mąż pociesza mnie, że miałam przecież robione usg w szpitalu ok. 25 tygodnia na lepszym sprzęcie i byłoby coś widać, mimo wszystko pewnie pójdziemy na jakieś kontrolne usg.
Teraz zaczyna się burza więc zmykam.\
Proszę o Wasze magiczne kciuki.
Oliwko - cieszę się, że napisałaś. Pamietam jak pisalas o swoim cisnieniu i obrzekach, chyba w poprzednich ciążach też Cię to męczyło, Czyli warto byc w pogotowiu, b moze sie troszke wczesniej rozwiązać, u mnie pewnie podobnie, plany sa na 38 tc i oby tylko dotrwac. Trzymam kciuki Kochana za pomyslne wiesci z wizyty.
Mb1 serdeczne gratulacje udanej wizyty! :-)
Agusska i za waszą wizytę mocno trzymam kciukaski!
Dagna- ufff, nareszcie masz spokoj, ciesze sie ze szafkowa robota zakonczona, a efekt- rewelacja! Piekne , jasne drewno , super! :-)
Witam z rana!! Ja na lekkim zamuleniu, kawa mi nie pomogła, jakaś taka zmęczona jestem!! Młoda buszuje po domu jak tornado!! Wczoraj w końcu ubrałam łóżeczko i była awantura ,że dzidzia tam nie będzie spała tylko ona!! Jak powiedziałam oki to dzidzia śpi z mamą a Blania w łóżeczku to znowu ryk!! Ale będzie ciekawie...młoda ma uczulenie na dzidzie i wszystko co z nią związane..mam nadzieję, że ten stan szybciutko minie!
Trzymam kciuki za was dziewczynki, za wszystkie wyniczki i wizytki!!!
Aga75 nie martw się z pewnością wszystko jest oki!!!!
Ja póki co seksu unikam aż do usg (w poniedziałek) bo mnie te skurcze troche martwią więc Gaja poćwicz za mnie!!!!
Pogoda jakaś taka nieciekawa za oknem...hmmm...może padać zacznie...zobaczymy...
miłego dzionka!!!!
Oj bedzie rywalizacja :-) Dwie Królewny w domku, moze ten prezencik od dzidzi dla córki coś pomoże w ich relacjach, a tak to nie mam normalnie pomysłu...u mnie roznica 19 lat :-)
Pysiu, oj biedulko usialas sie naprawde zle czuc...Kuruj sie, wzmacniaj i wracaj, wracaj szybciutko do nas, bo czekamy
Trzymajcie się dzisiaj dzielnie, dużo pogody i usmiechu na buziach Kochane :-)
Obejrzałam sobie ten film "życie przed życiem" ale się zryczałam...
DZiś piątek 13 nie jestem przesądna, ale uważajcie na siebie.
Monia, no nie kracz żesz ;-)To będzie szczęśliwy dzien, to jest dobry dzien i basta! :-)
Asiek1000 - Najgorętsze i z serca płynące życzenia z okazji urodzin. Niechaj spełniają się Twoje marzenia,dużo zdrowia, miłości i radości z córeczek i męża. Bądź szczęsliwa!!! Buziaczki :-***
Ostatnia edycja: