onionek
happy mama
Hejo
Co do wozka - to wklejalam juz na zakupowo-wyprawkowy foty i kolory, jakie wzielismy :-) Zdecydowalismy na x-ladner XA - bo w nim rozklada sie spacerowka do spania. Model 2010. Gondole mamy czerwona a spacerowke w kolorze jungle - zaluje, ze gondoli nie moge tez takiej miec, bo czerwona dostalismy po prostu w prezencie :-)
Ja sie urodzilam w piatek 13-go! i to w dodatku w wielki piatek bo to przed wielkanoca bylo :-)
Pewnie super wygladaja te jarzebinowe rolety :-) W ogole macie ladny kolor tego pokoju z szafkami, I like it :-)
A ja mialam noc do bani.. duszna i nieprzespana. Zasnelam o 4!! brzuch twardnial mi czesto i przez to nie moglam sie zrelaksowac..
Mam nadzieje odespac dzis cos w ciagu dnia.
Przesylam pozdrowionka.
Co do wozka - to wklejalam juz na zakupowo-wyprawkowy foty i kolory, jakie wzielismy :-) Zdecydowalismy na x-ladner XA - bo w nim rozklada sie spacerowka do spania. Model 2010. Gondole mamy czerwona a spacerowke w kolorze jungle - zaluje, ze gondoli nie moge tez takiej miec, bo czerwona dostalismy po prostu w prezencie :-)
Obejrzałam sobie ten film "życie przed życiem" ale się zryczałam...
DZiś piątek 13 nie jestem przesądna, ale uważajcie na siebie.
Ja sie urodzilam w piatek 13-go! i to w dodatku w wielki piatek bo to przed wielkanoca bylo :-)
witam!
Obudziło mnie o 7 słońce wdzierające się do pokoju, wczoraj kupiliśmy żaluzje (kolor jarzębinowy - jestem w szoku - kolor bardzo fajny, w dodatku to B takie wybrał) to może będę mogła pospać dłużej. Zaraz wybieram się na dłuższy spacer, jeszcze jest chłodno a mam trochę załatwień na mieście.
2 razy dzwonił już dzisiaj z firmy kurierskiej, że przywiozą mi pościel zamówioną na allegro (z mamo-tato), fajnie - kolejna rzecz dla małej.
Wczoraj na zajęciach sr był pokaz - jak pielęgnować i kąpać maluszka. W poniedziałek każdy z panów będzie to ćwiczył na lalce. Dobrze, że nie ja, bo jak położna to pokazywała to stwierdziłam, że niby jest to proste, a jednak będę się bała jak cholera jak dostanę małą w swoje wielkie ręce.
Gaja - a to ma mąż z Tobą dobrze, mój to już nawet nie próbuje, tylko idzie grzecznie spać, tylko przytula się do brzucha albo do mnie i tyle.
Agnieszka75 - nie stresuj się, wiesz jak to jest z tymi lekarzami... i usg! Na pewno wszystko jest w porządku, powtórz usg gdzie indziej, żebyś była spokojniejsza!
mb_1 - gratulacje z powodu udanej wizyty!
Miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
Pewnie super wygladaja te jarzebinowe rolety :-) W ogole macie ladny kolor tego pokoju z szafkami, I like it :-)
A ja mialam noc do bani.. duszna i nieprzespana. Zasnelam o 4!! brzuch twardnial mi czesto i przez to nie moglam sie zrelaksowac..
Mam nadzieje odespac dzis cos w ciagu dnia.
Przesylam pozdrowionka.