reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Angelus i Marbus - graluje udanych wizyt i wagi dzieciaczkow :-)

Monia - chyba masz juz duzo ciuszkow dla Lenki.. ciagle cos kupujesz.. Ale racja, skoro nie bylo po kim dostac w spadku to trzeba sie samemu zaopatrzyc. Ja mam od kumpeli i od siostry K. i takie, ktore sama nabylam. Wszystko juz wyprane i wyprasowane. Nie moge sie doczekac, kiedy bede mojego ksiecia w to przebierac :happy:

Tyle tu bylo pisania o kawie mrozonej - to tez zrobilam, z lodami waniliowymi :rofl2:

reklama
Mam pytanko, takie z tych głupich, tylko sie nie smiejcie, prosze? Jak bym chciała wstawic zdjecie to czy musze miec je zmienione w jakims programie, czy moze byc takie sciagniete prosto z aparatu.

KasiaN82-to ciekawe czy nam sie obruca malenstwa

jej wy tez tak nie macie cierpliwosci do waszych pociech?mam na mysli tych poza brzuszkiem-ja to normalnie juz nie moge !dlaczego to dlaczego tamto...

a dla wszystkich zgagujacych

ten syrop to Gaviscon i mozna go kupic w aptece (przynajmniej tu) polecil mi go lekarz wiec jest bezpieczny

w formacie JPG pewnie.. ale one zwykle w takim sa, jak zrzucasz je z aparatu na kompa :-)

dzieki onionek, moze uda mi sie cos wstawic. Bo ja w te klocki to troche niedouczona jestem, az wstyd sie przyznawac

Olcia mam nadzieje, ze obroca sie te nasze dzieciaczki. Z niecierpliwoscia czekam na nastepna wizyte, ale ta dopiero w nastepny czwartek

Ostatnia edycja:
Widze same pozytywne wieści z wizyt. Gratuluje brzuchatki!

Ja jutro na wizyte ide i jestem na bank pewna że ten ból to infekcja dróg moczowych bo jak kończe siusiu to czuje ból w cewce. Pewnie antybiotyk da.

Dagna dzięki za rady. Podeślij jedną jagodzianke;-).
Beniaminko oj smaka mi narobiłaś na barszyczyk. Ale bym sobie zjadła ale stać przy garach nie dam rady. Smacznego!:-)

Angelus i Marbus - graluje udanych wizyt i wagi dzieciaczkow :-)

Monia - chyba masz juz duzo ciuszkow dla Lenki.. ciagle cos kupujesz.. Ale racja, skoro nie bylo po kim dostac w spadku to trzeba sie samemu zaopatrzyc. Ja mam od kumpeli i od siostry K. i takie, ktore sama nabylam. Wszystko juz wyprane i wyprasowane. Nie moge sie doczekac, kiedy bede mojego ksiecia w to przebierac :happy:

Tyle tu bylo pisania o kawie mrozonej - to tez zrobilam, z lodami waniliowymi :rofl2:
Onionku właśnie nie wiem bo wszystko gdzieś stoi, leży,poupychane w reklamówkach, kartonach, przed teściową gdzieś też mam schowane ( nie wiem gdzie), bo mąż mi kazał, żeby myślała,że nic nie mamy to nam kupi więcej hi hi, ale to nic, obok nas wprowadza się młode małżeństwo, tylko czekać az o dzidziusia się postarają, to sąsiadka przyjdzie z prezentami.
Powiedz mi a ty te ciuszki to już pochowałaś do komody, bo ja się boję,że jak je popiorę , poprasuję to przy moim zakurzonym hausie to będzie niebardzo...

A ja na obiad zrobiłam knedle ze śliwkami i zupkę ze świeżych pomidorków.....

reklama
Ale mam nerwa dzisiaj do rana
wszystko mnie wkurza......... nie mam cierpliwości do mojej 5 letniej bratanicy chcociaż w sumie nic złego nie robi ale nie mam sil szukać jej zajęcia ......... aż mam wyrzuty sumienia:no:
To jakis PMS do potęgi nie wiem ktorej :no::no: eh ta końcowka ciąży............

Do góry