reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Hausfrau
Jest taki na każdym forum rówieśniczym i watki główne i tak żyją.
Ja po prostu wolała bym się dzielić tymi najintymniejszymi sprawami, problemami, sprawami finansowymi itp, na watku do którego nie będzie miała dostępu np.osoba której to dotyczy (choć jest to mało prawdopodobne, że ktos na mnie znajdzie).A rady wolała bym otrzymywać od osób które wiem, ze nie zjadą mnie, oplują, zwyzywają i zaczną grozić, że znają mój adres- tak, tak take rzeczy się zdarzają.
No własnie- na zamkniętym za jakiś czas, jak sobie bardziej zaufamy (nawet dla tych które sa w grupie to dopiero początki) będziemy mogły podawać nr tel. adresy... a tu? No sorry.

kasialle takie granie na uczuciach nie jest fajne, argument "byłam pierwsza" też. Jedynym argumentem który przeknonuje, jest -dałam siię poznać i współpracuje.
Odebrałaś to bardzo osobiście, niepotrzebnie.

Wracam do sprzątania bo zamiast mnie sprząta mój syn a to niedobrze.
Tak samo ja nie dałam argumentu "wszystkie dziewczyny który były później na pod-forum" zostały usunięte i kto tu daje jakie argumenty??

reklama
Jasne że wspieracie się nawzajem ale ja napisałam że nie mam żalu do kerny bo ona miała tylko narzędzia a podjęłyście decyzję wszystkie, a ilośc postów sama kerna wzięła jako argument, bo napisała "jak dziewczyny które napisały jednego posta mogą się burzyc"

Jak nie masz zalu to czemu ciagle to drazysz???
Kerna zle sie wyrazila! Ciagle sie jej ktos czepia wiec trudno pod taka presja "myslec" nad argumentami. Watek zamkniety jest aby sie dzielic sprawami intymnymi i zadna z nas nie chce aby ktos po prostu z tego sobie lekture do poduszki robil. Jak cie kiedys przyjma to sama to zrozumiesz. Chyba?

nie wiem jak długo jeszcze będziemy się o to gryzły......to przecież i tak nic nie zmieni a tylko pogorszy...mnie już głowa nawala od tego wszytkiego, że lepiej pójdę sie położyć. nie iwem ile razy przepraszałąm dziewczyny za MÓJ błąd, i mimo, że będe się tłumaczyć, przepraszać i tak to nic nie zmieni. nie dziwię się ttym dziewczynom bo mnie też by na pewno zabolało. Ale ile można rozpamiętywać i wałkować w kółko jedno i to samo....
a to dopiero początek......

Jak nie masz zalu to czemu ciagle to drazysz???
Kerna zle sie wyrazila! Ciagle sie jej ktos czepia wiec trudno pod taka presja "myslec" nad argumentami. Watek zamkniety jest aby sie dzielic sprawami intymnymi i zadna z nas nie chce aby ktos po prostu z tego sobie lekture do poduszki robil. Jak cie kiedys przyjma to sama to zrozumiesz. Chyba?
Wiesz co daruj sobie tą adwokaturę! Nie chce mi się faktycznie drążyc tego tematu ale nie mogę pozostac w milczeniu... Bo naprawdę takie argumenty do mnie nie docierają! Kto mówił o jakiejś lekturzę, skąd Twój wniosek taki ku mojej osobie??

dziewczyny naprawdę skończmy temat zanim zrobi się bardzo nieprzyjemnie...proponuję pogadać wysyłając do siebie PW bo to sie robi już niefajne. Uspokójmy się......

Wiesz co daruj sobie tą adwokaturę! Nie chce mi się faktycznie drążyc tego tematu ale nie mogę pozostac w milczeniu... Bo naprawdę takie argumenty do mnie nie docierają! Kto mówił o jakiejś lekturzę, skąd Twój wniosek taki ku mojej osobie??

Ty sie nie poddajesz!
Pisze OGOLNIE! Ba sa ROZNI ludzie o ROZNYCH intencjach.
A ty piszesz, ze nie masz zalu ale ciagle drazysz ten temat. Wiec tez NIE MOGE POZOSTAC W MILCZENIU!"!!Kerna jest "nowa" jako moderator.Pomylila sie!
A to, ze nie docieraja ciebie takie argumenty to naprawde nie moj problem.bez urazy....

kerna ma racje.Koniec tematu!

Ostatnia edycja:
Hej
Nie bylo mnie od wczoraj wieczor i bardzo goraco sie tu zrobilo ;-) Mam nadzieje, ze wszystko wroci do normy :-)
Ja dzis wrociłam do pracy po tygodniowym zwolnieniu. Popijam zbozowke z mlekiem i jem kanapke z serem. Kolezanki mowia, ze widac male brzusio hihi.. bardzo mnie to cieszy :-)

ooo no to fajnie! Ja mojego wypatruję i jestem tylko ogólnie większa;-) Ja już kawy niet:no: ani takiej ani takiej...a skoda bo to był mój główny punkt dnia...hmmm sera na sam widok już nienawidze:-D:-D:-D
A z temperaturą na forum niestety tak bywa są różni ludzie i różne charaktery..jeden zrozumie drugi nie i też mam nadzieję, że zapomni się o całej sprawie:tak:

Ty sie nie poddajesz!
Pisze OGOLNIE! Ba sa ROZNI ludzie o ROZNYCH intencjach.
A ty piszesz, ze nie masz zalu ale ciagle drazysz ten temat. Wiec tez NIE MOGE POZOSTAC W MILCZENIU!"!!Kerna jest "nowa" jako moderator.Pomylila sie!
A to, ze nie docieraja ciebie takie argumenty to naprawde nie moj problem.bez urazy....

kerna ma racje.Koniec tematu!
Śmieszy mnie to co piszesz :) Piszesz ogólnie, odpowiadając na mojego posta, dobre :-) ale się uśmiałam. A kerna ma rację bo ty tak powiedziałaś?? Jeszcze lepsze, bez urazy!! Ale mamy wolnośc słowa i każdy może miec swoje, nie takie jak ty!! Ale się uśmiałam naprawdę <buhahaha>

reklama
A z temperaturą na forum niestety tak bywa są różni ludzie i różne charaktery..jeden zrozumie drugi nie i też mam nadzieję, że zapomni się o całej sprawie:tak:

Trzeba pamietac, ze 1. wiekszosc to kobiety. 2. hormony!
jak sie krew nie leje to znaczy ze az tak zle nie jest. Gorzej by bylo jakby na "noze wirtualne" juz szlo! :-D:-D:-D

Do góry