reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Chyba na pod-forum Wrześniówki 2010 byłam wcześniej od Ciebie, nawet z racji takiej że wcześniej się dowiedziałam o ciąży, także taki argument raczej do mnie nie dociera ale naprawdę nie musisz się tłumaczyc, taką podjęłyście decyzję, a Ty jako moderatorka miałaś narzędzia do tego i tyle. Napewno z przyjaciółkami z grupy znasz się bliżej niż ze mną, wiesz dużo więcej o nich niż o mnie (hmmm). Temat uważam za zamknięty!
nie wiem czy bylas wczesniej czy nie ale ilosc postow nie wskazuje na to,daj sie poznac a napewno o ile nie zlikwiduje tego Kerna ,to pojawisz sie w nim:tak:
Zabrzmiało to tak jakbym raz wyrażając moje zdanie nie powinna się już odzywać... ten wątek naprawdę wprowadza więcej chaosu niż jest tego warty...
to wg Ciebie,ja nie zamierzam wklejac na ogolnym moich fotek i fotek mojego dziecka ,za duzo swirow jest wkolo,a tam jak najbardziej tak,wiec dla Ciebie nie ma sensu,dla mnie ma duzy
poza tym sama stwierdzilas ze na tyle postow ile piszesz ten watek jest dla Ciebie bez sensu,wiec pisz tylko na ogolnym,a tam wklejaj np fotki

Nie wiedziałam że tak ważna jest dla Ciebie ilośc!! Faktycznie te co piszą kilkanaście, kilkadziesiąt postów dziennie to by się mogły dopiero "burzyc"!! Myślę że nie chodzi o to całe usunięcie ale o brak konsekwenci, jeśli już się powiedziało "a" to trzeba i powiedziec "b". Jeśli ktoś nie potrafi podtrzymac swoich podjętych decyzji to może nie powinien ich podejmowac??!!
wiesz napisze Ci jedną rzecz,rzeby dostac sie na pewien zamkniety i zeby dziewczyny nabraly do mnie zaufania ponad 2 miesiace pisalam z nimi na ogolnym
wiec ma to sens:tak:

wwlasnie wrocilam,decyzja podjeta napisze Wam co i jak na 14 spadam do pracy
milego dnia:-)

reklama
Boże, ale się atmosferka zrobiła brrrrrrrrr.
Mi nadal mega niedobrze.Byłam już na mieście a teraz robię obiadek.
Pozdrowionka

O matko... co tu się wyprawia?? Kobiety stres zle na nas wpływa, w tym stanie powinniśmy się cieszyć, uśmiechac.. a nie kłucić i stresować. Myślę że wygadałyście się jak was to zabolało i teraz już wyluzujcie, pomyślcie że z wami stresują się tez wasze dzieciątka. :tak::tak:

Porozmiawiajmy o czymś przyjemnym żeby rozładować napięcie, oglądałyście te filmiki co wam kiedyś podalam do nich adresy " w Łonie matki" ?? Jeśli jeszcze tego nie zrobiłyście to zaglądniejcie tu w wolnej chwili bo jest to naprawdę godne polecenia.
cz.1
http://www.clipser.com/watch_video/256343
oraz cz. 2
http://www.clipser.com/watch_video/256420

My na marcówkach strasznie te filmy przeżywałyśmy, niektóre z was może je znają - no ale napewno nie wszystkie!!

O tak święte słowa... nie ma co sie stresować zwłaszcza w takim stanie jak jesteśmy :-D w gre wchodzi tylko POZYTYWNE MYŚLENIE :-):-)

Ja chce tylko wiosne !!! nie bede tak zachłanna na lato ... wystarczy mi wiosna

dziewczyny martwi mnie mów brak objawów jakie wy macie ( kibelek itp.) u mnie tylko czasem mdłości które podobno powoduje wzrost progesteronu, który zreszta ja przyjmuje dodatkowo i duuzzeee :szok: piersi :-D:-D z których akurat mój mąż jest zadowolony :-)

asia nie martw sie. Ja objawy mam dopiero od tyg! Mówie o mdłościach a i te nie są jeszcze bardzo uciążliwe!!:tak: Piersi bolą ale również da się znieśc...bądź dobrej myśli!!:tak:

Dziewczyny prosze o wpisy w ątku o moderatorze....Czzekam na sondaż i decyzję. Widze, że ktoś tam zaglądnął....piszcie:tak:

O tyle sie martwie ze poprzednio niestety poroniłam i stad te moje obawy. Co prawda serduszko zabiło ale obawy i tak są :zawstydzona/y:. wiem ze pewnie powinnam sie cieszyc ze objawów nie mam, bo zapewne jak mnie dopadną to bede tęskniła za ich brakiem :-D:-D

a no to Cie rozumiem:zawstydzona/y: ale pozytywne myślenie dużo daje! Wierzę Ci że się martwisz.....ja jak u mnie wszystko pójdzie dobrze też będę za kilkanaścietyg gryźć paznokcie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam popoludniowo,szybko przelecialam ostatnie posty i naprawde nie rozumiem tego calego zamieszania o zamknietym.Tez nie dostalam zaproszenia i wcale nie czuje sie urazona .Mysle ze skoro ogolny watek jest dla wszystkich i kazdy tam moze zadac pytanie czy opowiedziec o swoich watpliwosciach i zazwyczaj otrzyma jedna czy nawet kilka odpowiedzi to jest ok !!!! A jezeli dziewczyny chcą gdzies umieszczac zdjecia swoje i dzieci czy dzielic się intymnosciami to ja taką dyskrecje watku zamknietego jak najbardziej popieram.
A teraz do wszystkich zawiedzionych i rozczarowanych - Zamkniety to nie jest zaden elitarny klub , mysle ze kazdej, ktorej tak bardzo zalezy na dostaniu sie do zamknietego moze to osiągnac za pare tygodni czy miesiecy. :) Milego bezstresowego popołudnia !!!

reklama
Do góry