reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

I ja sie witam "z rana":cool2:
Pospalam jak malo kiedy...
Az mnie glowa boli...
tak jak wczoraj zasypiajac umieralam prawie ze zglodu, tak rano wcale mi sie jesc nie chce i za bardzo kawa tez nie dobra:-(

reklama
u mnie kawa od dawna jest be...a zjeść mimo wszystko rano musze bo u mnie to głód przychodzi w momencie i wolę sobie zaoszczędzić dodatkowych kłopotów:dry:

Hej dziewczyny
Ja dla odmiany jestem połamana jak po jakiś torturach.
Jaka głupia kobieta chciała by spać z 3 facetami.:baffled:
A już było dobrze...a ostatnio chłopcy obaj w nocy do nas z rykiem dreptają:sorry2::dry::wściekła/y:
dorotka trzymamy kciuki za powodzenie
kerna wiem coś o tym, mój też kiedyś miał taki tryb pracy. jak był to się cieszyłam a on mi w zamian plan dnia rozpinkalał:-D

Nic, zabieram się powoli. Mam dzisiaj zamiar zrobić remament w pokoju Pysia i co nieco powywalać tsa tsa:-p
A raczej wywalać to będzie młody:baffled:

kasialle usunięto wszystkie dziewczyny które niedawno weszły na nasze pod-forum. Nic osobistego naprawde, poznajmy sie bliżej:tak:
Chyba na pod-forum Wrześniówki 2010 byłam wcześniej od Ciebie, nawet z racji takiej że wcześniej się dowiedziałam o ciąży, także taki argument raczej do mnie nie dociera ale naprawdę nie musisz się tłumaczyc, taką podjęłyście decyzję, a Ty jako moderatorka miałaś narzędzia do tego i tyle. Napewno z przyjaciółkami z grupy znasz się bliżej niż ze mną, wiesz dużo więcej o nich niż o mnie (hmmm). Temat uważam za zamknięty!

Mi ostatnio kawa to smakowala az nad to;-)
A dzisiaj pol kubka zostalo...

A jesli o jedzenie chodzi to te wcisnelam w siebie jogurta, ale ostatnio to ja sie nauczylam jak powinnam jesc.
Wspominalam juz kiedys ze sporo schudlam, i to lasnie dzieki temu ze czesto a malo
Sniadanie to byla podstawa. Otwieralam oczy i juz jadlam:-D
A teraz mimo ze mdlosci brak to apetytu tez z rana nie mam..
Za to w nocy juz wymyslam co bede jadla dnia nastepnego:baffled:

Dzisiaj mam wolne czyli dzien obijania sie;-)
Od biedy tylko troszke ogarne no i zaraz treba bedzie z piesiem na dwor wyjsc, a tam sypie i sypie...

Juz sie nie moge doczekac jak z dzieckiem bede na sanki chodzila:-D
A moj mezus codziennie pyta
Czemu na tego Bejbika tak dlugo trzeba czekac??:-p

dorotka jak tylko dowiesz się co i jak to dawaj znać:tak::tak::tak:
Witam się z rana..M pojechał w świat i ja znowu zostałam sama z małym na tydzień:-(

Kerna czy twój mąż jest kierowcą? Pytam bo mój M. też planuje wkrótce zmienić pracę na kierowcę.
Wiem co się z tym wiąrze, ale mam już dosyć jego terazniejszej pracy gdzie daje z siebie wszystko za marny grosz. Będzie ciężko sie przyzwyczaić, ale myślę że dam radę ;-):tak:

Dziewczyny wiecie jak ja kocham swoje ciało po takich zmianach, mam wreszcie cycuchy jak z katalogu - pełne, jędrne ach marzenie moje sprzed ciąży. Szkoda tylko że nie mogą już takie zostać do końca ;-)

Witam, witam. My juz po imprezce chociaz Malenswto ma urodzinki w srode. Bylo bardzo rodzinnie ale sporo zamieszania. Jak sobie pomysle co to bedzie jak Mala do przedszkola zacznie chodzic i trzeba bedzie wtedy wyprawic urodziny to...:szok::szok::szok:. To tak jak by pare tornad przeszlo przez mieszkanie.

A jesli chodzi o watek zamkniety to rozumiem, ze te co zostaly wykluczone odebraly to jak policzek. Ale kerna sama nie podejmuje tej decyzji. I jak po jakims czasie zasilicie te szeregi, to tez wolalybyscie najpierw blizej poznac nowe dziewczyny zanim sie przed nimi otworzycie. Bo bardzo duzo pojawia sie na forum "Malolatow", ktorzy najwidoczniej z braku hobby, potrafia naprawde sporo namieszac i do tego wykazuja sie totalnym brakiem kultury.

Witam!
Znowu śnież sypie
r020.gif
Co to się dzieje? Wczoraj rozmawiałam z kumpelą i mi powiedziała, że w zeszły weekend było u nich -34 stopnie
e010.gif

Co do tego mleka to: mleko jest bardzo ważne, zwłaszcza w ciąży. A jak ktoś nie lubi mleka to powinien jeść jogurty lub inne przetwory zawierające wapń. Oto ciekawy link: Jakie jest zapotrzebowanie na wapń w ciąży? - Twój Ekspert od żywienia i diety / Zdrowie / Bocianowo (ciąża) / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Brak odpowiedniej ilości wapnia w ciązy sprawia, że Fasolina zabiera ją nam a to może prowadzić na przykład do psucia zębów.

przyszla_mama81 witaj!

Chyba na pod-forum Wrześniówki 2010 byłam wcześniej od Ciebie, nawet z racji takiej że wcześniej się dowiedziałam o ciąży, także taki argument raczej do mnie nie dociera ale naprawdę nie musisz się tłumaczyc, taką podjęłyście decyzję, a Ty jako moderatorka miałaś narzędzia do tego i tyle. Napewno z przyjaciółkami z grupy znasz się bliżej niż ze mną, wiesz dużo więcej o nich niż o mnie (hmmm). Temat uważam za zamknięty!

Wiecie co? Czy nie uważacie, że ten cały wątek zamknięty budzi zbyt wiele dyskusji i wątpliwości? Nie lepiej byłoby z niego po prostu zrezygnować? Przecież i tak nie będziemy tu i tam pisać tego samego a jak zaczniemy przechodzić na zakmnięty to ten wątek opustoszeje ....

to fakt, że zamknieta grupa jest teraz najczęsciej na tapecie....a wszsytko przez to że zaprosiłam zbyt wiele osób i niepotrzebnie ogłosiłam to na wrześniówkach. Hausfrau Ty już wyraziłaś swoje zdanie w tym temacie, pisać na zamkniętym nie będziesz. Ale niektóre piszą i chcą. Do tego te które zostały wykasowane napisały na zamkniętym 2,3 posty....więc o co tu się burzyć. Temat chciałabym już zamknąć i rozmawiać o ciekawszych rzeczach. Jeżeli ogół stwierdzi, że grupa jest bez sensu, to ją zlikwiduję i już/

Ostatnia edycja:
reklama
Zabrzmiało to tak jakbym raz wyrażając moje zdanie nie powinna się już odzywać... ten wątek naprawdę wprowadza więcej chaosu niż jest tego warty...

Do góry