reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Sporo naskrobałyście...
Ja ledwo żyje tak mnie męczą mdłości, ale wcisnęłam zapiekankę :-)
Imbiru nie tykam, bo nie ma 100% pewności,że nie szkodzi...
Dobrej nocy wam i fasolkom

reklama
hejka czesc i czolem

naskrobalyscie niepowiem:tak:

lece miedzy 10 a 11 na pewną rozmowe,a potem na 14 do pracy,moze w miedzyczasie jeszcze zajrze,jesli nie to wieczorkiem
milego dnia dziewczyny:tak:

dorotka jak tylko dowiesz się co i jak to dawaj znać:tak::tak::tak:
Witam się z rana..M pojechał w świat i ja znowu zostałam sama z małym na tydzień:-(

dorotka jak tylko dowiesz się co i jak to dawaj znać:tak::tak::tak:
Witam się z rana..M pojechał w świat i ja znowu zostałam sama z małym na tydzień:-(
jejciu ale Ty masz przesrane z tymi wyjazdami na tydz:tak:
mam kolege ktory pracuje tak ze nie ma go w domu 4 tyg i potem na 1 tydzien zjezdza do domu,są jakiej 1,5 roku po slubie ,w sumie to nie wiem czy planują dziecko,ale jak tu w owu trafic:szok:

Witam się :)
Nawet nie czytam co naskrobałyście bo na szybko z pracy piszę bo chwilkę jestem sama ;)
Właśnie śniadanie jem, bo rano jakoś mi nie weszło, zresztą syn od tego semestru chodzi na 8 rano i tak jakoś szybko szybko i trzeba wychodzić z domku. Ale nie mdli mnie z rana :) Wczoraj wieczorem była masakra znów z mdłościami ale to chyba z przeżarcia bo smutki wczorajsze zajadałam ;)

Ja wieczorami ledwo wytrzymuję do 21:-D:-D a zawsze lubiałam sobie posiedzieć przed tv albo poczytać:tak: no z wyjazdami tragedia, ja uwielbiam jak M jest w domu, chociaż nie raz rowalał mi cały harmonogram ;-) ale teraz doceniam jak widzimy się tak rzadko i jak przyjeżdża to w domu święto...
A ja od pon do czw mam mini depreche:zawstydzona/y:

Cześc dziewczyny, trochę mnie nie było (delegacja :-() ale miałam do poczytanie :szok: trochę się tu pozmieniało, witam nowe mamusie! O i grupa zamknięta troszkę zubożała, mnie już w niej nie ma :baffled: Hmmm, widocznie nie zasłużyłam albo nie przypadłam do gustu że mnie usunięto, no ale cóż... Wszystkim dobrego dzionka życzę i zero dolegliwości!! :-)

reklama
kasialle usunięto wszystkie dziewczyny które niedawno weszły na nasze pod-forum. Nic osobistego naprawde, poznajmy sie bliżej:tak:

Do góry