reklama
Saraa
Fanka BB :)
NO oryginalny ten twoj mąż
apropos leków, to ja ich biorę całe mnóstwo- witaminy, dha, żelazo, witaminę b, acard i asparganian,czuję się jak staruszka i też już mam tego dosyć po każdej tabletce mam odruch wymiotny,blllleee
Ja tez bralam acard ale jego w 3 trymestrze juz nie powinno sie brac a w wyjatkowych sytuacjach tylko do 34 tyg. Poniewaz on utrzymuje sie do 2 tyg we krwi i to grozi krwotokiem podczas porodu, zapytaj swojego lekarza czy nie powinnas juz przestac.
onionek
happy mama
skrzacie mnie wczoraj tez mdlilo z rana, ale moze wlasnie cos zjedz.. bo czasem z glodu tak sie dzieje..
piszecie o boczku a ja mam dzis chec na slodkie, owocowe, smietankowe.. zjadlam jablko, kawalek czekolady z nadzieniem truskawowym a teraz jem loda smietankowego :-)
piszecie o boczku a ja mam dzis chec na slodkie, owocowe, smietankowe.. zjadlam jablko, kawalek czekolady z nadzieniem truskawowym a teraz jem loda smietankowego :-)
A ja przygladam sie swojemu brzuszkowi, i nie wiem czy sie opuscił, czy nie. Cholewcia nerwy mam, bo wiecznie czegos nie wiem
. Ale jak siedze, to czuje go pod cuckami, wiec chyba nie.
Anja ale debesciak z Twojego meza. Jak bys kazała nam zgadywac, to w zyciu bysmy nie wpadły na to
Dagna i monia wspołczuje remontów, a szczegolnie fachowcow. U mnie ostatnio kilka okien było zmienianych i juz miałam dosyc. A najgorsze jak sie cos przeciaga w czasie, i człowieka nerwy biora.
Dorotka wytrzymaj jeszcze ten tydzien, bo pacjenci beda zawiedzeni, ze ich ukochanej dentystki nie ma.
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Anja ale debesciak z Twojego meza. Jak bys kazała nam zgadywac, to w zyciu bysmy nie wpadły na to
Dagna i monia wspołczuje remontów, a szczegolnie fachowcow. U mnie ostatnio kilka okien było zmienianych i juz miałam dosyc. A najgorsze jak sie cos przeciaga w czasie, i człowieka nerwy biora.
Dorotka wytrzymaj jeszcze ten tydzien, bo pacjenci beda zawiedzeni, ze ich ukochanej dentystki nie ma.
kurcze dziewczyny a ja zaczynam sie strachac, bo juz miałam 4 x dzis bolesne chyba skurcze....czy to te przepowiadajace? one bolą? bo to tak czuje najpierw jak na miesiaczke i zaczyna sie wzmagac i potem przestaje...ostatnio mi gin powiedział ze raczej urodze po terminie (to było w ostatnia srode) a tu jakies bolesci brzuucha sie zaczynaja...wiec juz sama nie wiem. Do tej pory byłam taka zupełnie w dobrym stanie i nawet sie nie bałam wogóle ale teraz kurcze sama nie wiem...czy sie bac ze sie cosik zaczyna czy nie?
monia.gryc
Fanka BB :)
rozmawiałam o tym ze swoim lekarzem, pewnie na tej wizycie mi odstawi w końcu do porodu jeszcze ponad miesiąc, zresztą pomaga mi też na psychikę, będę miała stracha jak go odstawię, ale teraz jak się skaleczę to krew leci ciurkiem.Ja tez bralam acard ale jego w 3 trymestrze juz nie powinno sie brac a w wyjatkowych sytuacjach tylko do 34 tyg. Poniewaz on utrzymuje sie do 2 tyg we krwi i to grozi krwotokiem podczas porodu, zapytaj swojego lekarza czy nie powinnas juz przestac.
kurcze dziewczyny a ja zaczynam sie strachac, bo juz miałam 4 x dzis bolesne chyba skurcze....czy to te przepowiadajace? one bolą? bo to tak czuje najpierw jak na miesiaczke i zaczyna sie wzmagac i potem przestaje...ostatnio mi gin powiedział ze raczej urodze po terminie (to było w ostatnia srode) a tu jakies bolesci brzuucha sie zaczynaja...wiec juz sama nie wiem. Do tej pory byłam taka zupełnie w dobrym stanie i nawet sie nie bałam wogóle ale teraz kurcze sama nie wiem...czy sie bac ze sie cosik zaczyna czy nie?
magi spokojnie..ja tak mam juz x czasu..to skurcze przepowiadajace i jesli nie sa regularne to ok. ja dzisiaj juz kilka razy takie mialam.
reklama