reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

mleko??? Eeee raczej bez różnicy..jakbym tylko miała smaka to bym piła ile wlezie:tak::tak::tak:
A z imbirem no tak mi powiedziała, ale oczywiscie ile osób tyle zdań na ten temat....no ja jakoś sobie radzę i bez niego:tak:

reklama
Jabłka, jabłka i jeszcze raz jabłka, tylko to mi pomaga na mdłosci.Potwierdzam!:-)
Najgorsze jest to ze czuje głód i oczami to bym jadla i jadła, ale do kuchni chętnie bym nie wchodzila zeby nie czuć zapachów jedzenia:-(Wczoraj zrobiłam sobie sandwiche z chleba tostowego z serem żółtym , cebulką i troche majonezu, pycha!Potem zagryzłam jabłkiem zeby mdłosci nie przyszły:-)

magi masz jak ja..identyko. Jeść to bym jadła 24h, ale jak poczuję zapach albo nawet i wyglądem mi nie spasuje to odechciewa mi się wszystkiego..ale jem z musu bo potem lepiej się czuje nie ma nic gorszego jak chodzić głodną:zawstydzona/y: więc jem, a najbardziej smakują mi te niezdrowe, tłuste i smażone...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mi tez smakuja te smażone i tłuste, ale ja tak mam od zawsze:-) No i zupy jem teraz częściej tak mi posmakowały, kiedyś rzadko jedliśmy zupy :-(

Herbatke imbirowa zapodalam narazie jednorazowo :-) bo jak pisalam - nie pachnie zachecajaco :-)
Co do soku z marchewki.. moja "polowka" zrobila dla mnie takowy w sokowirowce i dwa razy po nim wymiotowałam :-)
W Niemczech imbir jest zakazany w kazdej postaci dla kobiet w ciazy - przynajmiej tak mi powiedzial tutaj lekarz jak go zapytalam o herbatke z imbiru z drugiej strony mam tu przyjaciolke chinke ktora ma 3 dzieci i w kazdej ciazy pila herbate imbirowa i jadla imbirowe cukierki bo miala mdlosci.Na dodatek twierdzi ze w chinach imbir w ciazy to obowiazek :) I badz tu czlowieku madry ;)

no właśnie mnóstwo kobiet ratowało się imbirem i ratuje nadal a nic im nie jest..ale ja tam losu nie będę kusić a znowu jakoś wolę miętę i jabłka...
A w Chinach wszsytko mają inne to moze i imbir:confused::confused:;-);-)

reklama
apropos Chin jeszcze - mamy przyjaciela, ktory osadził sie tam na stale i ostatnio podczas wizyty w Polsce przywiózl nam takie cuda przyprawowe, że po jednej kuleczce - przypominajacej nasze ziele angielskie - moja połowka miala buzie zdretwiała tak - jak przy znieczuleniu u dentysty :-)

Do góry