reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Nie było mnie tu z 2 tyg i tyle nowych mam przybyło a ile stron:szok::szok::szok: ktoś tu jest chyba uzalezniony:tak::tak:
W ciąży czuje się różnie ale generalnie jest ok... za 3 tyg kolejna wiztyta u lekarza:tak:
aktualnie jestem na etapie odpieluszkowania mojej córci i dostaje choler:baffled:
Postaram sie częściej pojawiac na forum, bede wówczas bardziej w temacie;-)

Ktos tu juz o tym pisal na forum ze imbir uszkadza plod , ale wiesz co naukowiec to nowe zaskakujace badania. Wiesz moja pani ginekolog nie kazala mi absolutnie brac sztucznych witamin bo tez szkodliwe akwas foliowy tylko do 3 m-ca. bo pozniej tez szkodzi. A jeszcze niedawno jak bylam w ciazy z synkiem to sie nim zajadalam.
Asiek1000 na odpieluchowanie to sie lato wybiera haha- mniejszy stres i mniej prania.

Ostatnia edycja:
Witam mamusie termin mi wydpada pod koniec wrzesnia ale liczac na kalkulatorach to rozna data mi wypada nawte pazdziernik:)
U lekarza nie bylam, ide jutro sie zapisze!
Narazie mecza mnie poranne mdlosci ...
Tak sie boje strasznie 6 ty ciazy(bo w pazdzierniku poronilam samoistnie w 6 tyg.:-(pusty pecharzyk byl ciazowy)

Ale calkiem inaczej sie czuje niz w tedy ...okropnie mnie brzuch bolal jajniki! a teraz nawet w dniu okresu mnei nie bolal i nei boli do dzisaj,i nie mialam w pazdz.zadnych obiawow ciazy a teraz ....mdlosci bolace sutki i odrazu odzucienie od kawy wiec CHYBA SIE UDA WIERZE W TO:-)

Bo przy pierwszej ciazy(corcia prawie 6 lat)odzucilo mnie od kawy:-)

Pozdraiwam i do nastepnego napisania!!

http://www.suwaczki.com/ostatnikrok/iv09io4pd9q5egrm.html

reklama
Dziewczyny jak to jest z piciem mleka w ciaży? Jak powiedziałam kolezance ze uwielbiam teraz mleko to sie żdziwiła ze wogóle pije mleko w ciązy...hmm? ze niby co..nie wolno czy jak?
Magi, ja w pierwszej ciąży i teraz piję mleko litrami. Bo uwielbiam. :tak:
Ja niedawno wrociłam dopiero do domciu, pół dnia spędziliśmy u babci, a potem w drodze powrotnej Jasio zasnął w samochodzie, więc pojeździliśmy godzinkę bez celu po mieście i przynajmniej dzięki temu na loda w Mc'Donaldzie się załapałam :-))) Mąż się śmieje, ze teraz będzie miał 3 dzieci :_)

Ostatnia edycja:
Do góry