dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
grtaki udanej wizyty i synka
zmykam do lozia
spokojnej nocy dziewczynki
zmykam do lozia
spokojnej nocy dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dla mnie 2 poród był nieporównywalnie lżejszy i szybszy od pierwszego...bez nacięcia, ekspresowo...życzę tobie z całego serca aby ta teoria się sprawdziła....SUPER ZE WIZYTY DZIS TAKIE UDANE GRATULUJE UDANYCH WIZYT
A MAM TAKIE PYTANIE D MAM KTORE RODZILY JUZ 2 DZIECI :CZY ZECZYWISCIE Z REGOLY 2 POROD JEST DUZO LZEJSZY NIZ 1????????????????
BO JA JUZ MAM PIETRA
ja nawet dodatkową kołdrę wyjęłam i też między nogi i pod brzuch lekko wpycham bez tego nie zasnęSaara , Aguusska - gratulacje))))
ja juz dawno spie z poducha miedzy nogami, taka ciazowa i powiem Wam, ze na urlopie bardzo mi jej brakowalo- bo nie dosc, ze miedzy nozki to jeszcze pod brzuszek ja wkladam i mnie tak nie ciagnie...bez poduchy musialam koszulke zwijac w rolke i wkladac pod brzuch, jakas nienormalna jestem?ale inaczej mnie boli...
Onionek, a wiesz że na to nie wpadłam, ze mogą miec stronke www- tzn ta telewizja. Jutro poszperam w necie i tak jutro ma sie ukazac, jak znajde zapodam na BB. Hihihi, tyle ze to mala regionalna Tv, nawet jej nie mam na satelicie. ;-)Benjaminko - moze bedzie jakis link na necie do tej slaskiej Tv i wywiadu z Toba - to nam zapodaj :-) Wiedzieli, kogo wybrac :-)
oj, to szkoda wielka . U nas na kazdych zajeciach jest inna położna z porodówki z IP- takze dobrze je poznac, bo na którąś na pewno trafimy podczas porodu, i to samo lekarz i neonatolog, pediatra, takze kadra celowo sie zmienia.Beniaminko ja tez mam takie wrazenia z oddziału...ja to widziałam jak taka kruszynka z zółtaczka opalała sie pod lampą...taka maciupinka w kłebuszek zwinieta...przesłodka
Mi dzis połozna wysłała esa ze do konca sierpnia zajecia w SR sa odwołane bo ma jakis zabieg i bedzie na zwolnieniu...kurcze szkoda bo podobało mi sie na zajeciach...dobrze ze choc te pare razy byłam i troche sie dowiedziałam najwazniejszych rzeczy i zwiedziłam porodówke..teraz troche raźniej mi bedzie.
wczoraj na sr położna powiedziała,że jak dzidziuś ni będzie się spieszył na świat to można zastosować metodę 3xS-supermarket, schody, i sex, wszystko to powoduje przyspieszenie akcji porodowej, sprawdzone
Jestem pierwsza:-)
czekam na stolarza, ciężki dzień przede mną- dzionek z robolami, bleee
I takie pytanko z rana z grubej rury- czy leci wam siaa z piersi bo ja już od tyg. obserwuję jakąś wydzielinę, mam nadzieję ,że to nie objaw rychłego porodu.