witam dziewczynki :-)
U mnie koszmarna noc, położyłam się z bólem głowy bo myślałam , że przejdzie podczas snu - tak bywało dotąd. Ale niestety koło pólnocy ból głowy spowodował rygę i to ze dwa razy, skronie myślałam , że mi wyskoczą:-(
Ja cale życie migrenę mam i w ciąży mnie jakoś omijała ale wczoraj to chyba nie ominęła i się zastanawiam czy ja mogę coś przeciwbólowego wziać??? bo na migrenę to brałam takie coś rozpuszczalnego, oo chyba sopadeinę ale to b. silne było i w ciąży tego pod żadnym pozorem brać nie mogę. Umieram
a dziś przedemną parę spraw urzędowych , których nawet przełożyć nie mogę.
A ta migrena to przez piep......
konowała,który w pon umówił mnie Na wczoraj na usg 4d i jak się zaczłapałam na drugi koniec miasta to okazało się że pana dr nie ma i karteczkę tylko zostawił buc jeden
żeby ustalić inny termin !!!! Ja się pytam co my średniowieczu żyjemy , zadzownić nie mógł i oszczędzić mi nerwów i trudu dojazdu ???? Taka zła wczoraj byłam , beczeć mi się chciało , bo gdzie tu ku....
SZACUNEK DO PACJENTA ??!!!!! A w pon tak mu się spieszyło, bo miał obsuwe i usg nie zrobił , a ja nadal w 35 tyg i nie wiem jak dziecko ułożone, ile waży i jak wygląda i czy jest ok .
I to jeszcze prywatnie chodzę do kretyna jednego , płacę a on mi takie numery
Kurde i gdzie ja teraz znajdę normalnego gina bo do mojego dotychczasowego póki co nie mam zamiaru iść bo go zamorduję na dzień dobry
Dziewczyny miłego dnia, mam nadzieję że nadrobię wasze wiadomości i oby ten dzień łaskawy dla mnie i was