reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam po nieprzespanej nocy;/ ehh..szkoda gadac.

u mnie pogoda fajna bo swieci slonko ale wieje wiatr i jest przyjemnie..dzisiaj biore sie za prasowanie bo wczoraj mi sie nie chcialo.

Trixi daj znac jak po wizycie:)

Beti spokojnie kochana bo oszalejesz.. Twoja niunia moze z tych leniwych jest :d moj jest aktywny ciagle i jak juz zrobi sie cicho to od razu zauwazam i mysle sobie ze wkoncu spi:) a jak dluzej sie nie odzywa to klade sie na bok i od razu odzew..ale tak jak pisalam widocznie ma jeszcze troche miejsca ze tak wariuje.

Guusia wytrzymasz ten miesiac..tesknota od czasu do czasu wskazana:) a propo buskopanu to jak czesto bierzesz? bo ja tez mam i biore jak za czesto brzuszek twardnieje.

Dzisiaj robie ja obiad..miesko, ziemniaczki i mizeria:) a przed chwila zjadlam 3 nektarynki:)

reklama
Hej dziewczyny

Ale słoneczko swieci:-), chyba musze na lezaczek do ogródka sie przeniesc.

Emilia ja sie zastanawiałam nad połozna, ale nic sie jeszcze nie dowiadywałam. Ale dobrze by miec kogos poleconego, a nie z przypadku, bo z tymi babkami to roznie bywa. Musze poytac wsrod kolezanek, moze cos mi doradza. I pewnie sporo sobie spiewaja za taka usluge.

Beti ja tez z tych schizujacych. U mnie kazdy powod jest dobry zeby panikowac. Teraz staram sie panowac nad soba, bo ginek na urlopie, i nie mam do kogo dzwonic. Ale jak długo wytrzymam to nie wiem:sorry:Beti musimy panowac nad soba, coby nasze dzieciaczki nie były takie zestresowane, jak ich mamity.

udanych wizyt

anitas mi również po śniadaniu świrują cukry i tak jak pisze beniaminka to zależy co zjadłaś na śniadanie ja np. na śniadanko żadnego chleba nie mogę jedynie waza z pomidorem lub ogóraskiem, a po godzince już mogę zjeść coś więcej i cukier w normie

Hej dziewuszki

Ja od 7 na nogach, noc poszatkowana ciaglym wstawaniem na siku..
Zakupy zrobione, kawa wypita, czekam na kumpele - tez w ciazy :-)

Monia - wzruszajaca ta historia ze szkoly rodzenia :-) Co to dopiero bedzie, jak przyjdzie rzeczywisty porod..

Co do ruchow dzidzi to u mnie tez sa zastoje, w koncu musi kiedys spac :-) Ale, jak zacznie szalec to mam lzy w oczach - na maxa sie rozciaga - reka na pecherzu, noga na zoladku hehe..

Milego dzionka :-)

Witam po wizycie :) Kaska ma sie swietnie i wazy ..................2750 !!!! To jest dopiero klops ;) Mam sie troche oszczedzac zeby doczekac do 1.09 .Zrobil mi wymaz na paciorkowca , krew, mocz, KTG, samolot USG i za 10 dni mamy sie znowu zobaczyc :) Zdjecie kaski wrzuce pozniej :) Dziekuje serdecznie za trzymane kciukas

Beti ,Lilu ja mialam taka schize w zeszlym tygodniu i to do tego stopnia ze pojechalismy do szpitala i co ????? Kaska miala po prostu leniwy dzien :) a czego ja nie robilam zeby ja pobudzic oj ...lepiej nie bede pisac bo wyjdzie na to ze wyrodna matka jestem :) Dzisiaj tez rozmawialam o tym z ginem - tylko sie usmiechal :) Wiec dziewczyny wyluzowujemy !!! Wszystko jest OK !!!

Aga26tka- trzymam kciukasy za wizytę ! :-)

Anitas, jak wysoki masz cukier po śniadaniu i co przykładowo zjadłas ? Podaj tez pomiar na czczo. Moze cos da sie podciągnąć dietką ? Mnie np nie kazdy chleb zwany ciemnym służy- po razowcu cukier wysoki, to samo graham( te lekkie ciemne chleby to niestety nadal biała mąka :-( )
Jadłam ten sam zestaw co na kolację, po kolacji Ok, a teraz na czczo 98 a po śniadaniu 142, a w niedzielę 170, zestaw śniadaniowy to chleb razowy, szynka z kurczaka i pomidor czy ogórek, wieczorem np. zjedłam 2 dni temu, parówkę, frankfuterkę, do tego herbata z cukrem i musztarda i OK.
Każdego ranka po śniadaniu cała się trzęsę, nic nie mogę robić, przechodzi mi tak pół godziny po zmierzeniu cukru. Potem to mi spada tak na 98, 89, 85.

Trixi gratuluję udanej wizyty a Twoja Kaśka faktycznie szaleje ze wzrostem ale to dobrze będzie duża i zdrowa!!! Super. A Ty grzecznie słuchaj lekarza i oszczędzaj się kobieto jeszcze 26 dni przed Wami!!! Raz jeszcze gratuluję dużej córeczki!!!

cześć kochane :-)
jeszcze Was nie nadrobiłam a już widzę co może być wieczorem... :-) wpadam teraz tylko na chwilkę no chyba, że się dorwę kompa u cioci M... ide zaraz pilnowac małego Igorka tzn On będzie spał pewnie do 15:30, więc posiedzieć a potem prosto stamtąd na 17-tą do szkoły rodzenia na pierwsze zajęcia :-D
trzymajcie sie, dobrego dnia i kciuki za wizyty zaciśnięte.. no i gratuluję porannych :-)
cmoki smoki :-)

reklama
Witam.

Właśnie wróciłam z usg 4D i jakbym dostała obuchem w głowe:-(Pomiary małej wskazują na 31 tc a ja dziś wkroczyłam w 34 (mała waży 2 kilo). Dostałam skierowanie na przepływy, mam się zgłosić w poniedziałek na Polnej w Poznaniu:-:)-:)no:. Tam zbadają stan łożyska etc.. Jakby k... nie mógł tego dzisiaj zrobić na swoim zajebistym sprzęcie:angry:Do poniedziałku dostane na głowe:-(

Dziewczyny proszę o wsparcie duchowe i Wasze magiczne kcuki bo chyba zwariuje. Chce mi się wyć:sad::sad:

Przepraszam że tak samolubnie..........

Do góry