Angelus przeboje z KTG miała Akderk Ja pewnie po takiej akcji już bym się mu nie pojawiła na oczy. Póki co do niego chodze głównie ze względu na skierowania, bo choć jest świetny jeśli chodzi o sprawy onkologiczne i potrafi postawić do pionu i zmobilizować do zadbania o siebie to przy prowadzeniu ciąży jest koszmarny i już niejednej dopytującej się ciężarnej odpowiadał " Kobiety w Oświęcimu rodziły zdrowe dzieci" bądź inne delikatne cytaty mówiące o tym by nie panikować. Ma on powierzchowność hipopotama ale niejednej babce życie uratował.
Przyznam szczerze, że gdybym chodziła tylko do niego to nie wiedziałabym o swoim dziecku nic bo wizyta łącznie z badaniem trwa 5 min.
A u mojej ginki 25 min do 40 gdzie moge jej zadawać najbardziej durnowate pytania i zawsze uzyskam wyczerpującą odpowiedź. Zawsze robi usg i jest przecudowna tylko nie ma podpisanej umowy z NFZ i to jest minus jeśli chodzi o wykonywanie badań np na przeciwciała.
Niestety ona teraz jest na urlopie i nie mogę się z nią skonsultować
Przyznam szczerze, że gdybym chodziła tylko do niego to nie wiedziałabym o swoim dziecku nic bo wizyta łącznie z badaniem trwa 5 min.
A u mojej ginki 25 min do 40 gdzie moge jej zadawać najbardziej durnowate pytania i zawsze uzyskam wyczerpującą odpowiedź. Zawsze robi usg i jest przecudowna tylko nie ma podpisanej umowy z NFZ i to jest minus jeśli chodzi o wykonywanie badań np na przeciwciała.
Niestety ona teraz jest na urlopie i nie mogę się z nią skonsultować