reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dziendoberek:-D
Widze sporo wczoraj popisalyscie:tak:
J:tak:a mdlosci brak
le n pocztku samiutkim byl tragedia tk jak juz nie raz pisalam...
Dzisiaj mozliwe ze bedzie to ostatni dzien mojej pracy w tym roku, wszystko okaze sie w tym tygodniu..
Urlop na przyszle 3 dni juz podpisany, 3 do lekarza i sie wszystko wyjasni;-)
Jesli chodzi o date porodu to tyle ile suwaczkow tyle kombinacji..
Generalnie wychodzi miedzy 17 a 24 wrzesnia
Wg moich obliczen wyszlo 21 wrzesnia, ale zobaczymy jeszcze co lekarz powie, ni i potem i tak dzieciatko przychodzi na swiat przewaznie w innym dniu;-)

Moja mama ma urodzinki 24 wrzesnia - szesciesiate, wiec prezencik dostanie:-)

Witam się niedzielnie.
Nas już tak zasypało, że auta parkujące na ulicy z przodu i z tyłu mają góry śniegu wysokości samych siebie. Nie wiem jak ludzie jutro do pracy pojadą. Odśnieżać trzeba co dwie godziny inaczej sniegu po kostki :szok:
U mnie na razie w porząsiu.
Zjadłam własnie śniadanie a to już coś :-D
Wczoraj powiedzieliśmy o Fasolinie teściowej i siostrze Małża. Teściowa najpierw stwierdziła, że Małż robi sobie jaja :-)
Siostra Małża od razu wyliczała co po swoich dzieciach ma i mogłaby nam zaoferować. Fajnie bo ma łóżeczko, wózek kombi, ubranka i krzesełko do stołu :-) Ale na to jeszcze czas.
Pozdrawiam!

Zauważyłyście, że jest już wątek Październik 2010? ale jeszcze nie jako podforum tylko temat w "Przyszłych mamach".

HELLO
U nas też sypie, na choinkach całe poduchy śniegu.
Ciekawe czy małż śie orzez nasza dojazdówkę przebije.
W kuchnie stygnie świerzo upieczony chlebek.
Pyś po raz 10000 ogląda "czterech pancernych".
Zapowiada sie niezły dzień.

witam! u mnie świeci pieknie sloneczko :-D
Olga to mialas super sen :-D a ja ci sie nie śniłam? :-p
Ja mam lenia jak zwykle...dobrze że dzisiaj niedziela ;-)

A mnie dalej cholerne mdłości męczą...
Do tej restauracji to chyba pójdę podziwiać wystrój bo z menu raczej nie skorzystam :-D
Tak mi się marzy wielki kebab z sosem czosnkowym ahhh ale znając życie po paru kęsach przywitałabym sie z kibelkiem
Normalnie gdyby dało rade przerzuciłabym mdłości na T.

Pysia to widzę że mamy te same marzenia :-D ja już mężowi mówiłam że jak tylko mdłości mi przejdą to ma mi kupić wielkiego kebaba :-D

Nooo ja się chyba skuszę teraz na kebaba choćby kęsa a T. najwyżej za mnie dokończy konsumpcje kebaba.
I jeszcze babkę cytrynowa musimy kupić bo chodzi za mną od tygodnia a nie chce mi się piec.

Witam popołudniowo

Niestety dzis po śniadaniu zaczeły męczyc mnie mdłości :baffled: myslałam ze zagryzienie macą pomoże ale na razie nic :nerd: Wziełam sie troche za odkurzanie mieszkania bo kot i pies lnieją i sprzatac możnaby było codziennie ( ehh zachciało sie zwierzątek) Ja chce juz wiosne :-p

Dziewczyny co z tym prywatnym forum... nadal nie dostałam zaproszenia ( A moze nie zasłużyłam ??? ) :-D:-D

reklama
Już pisałam wcześniej o grupie zamkniętej. Póki co zostaje taka lista. nie zapraszamy nikogo. Trzeba się lepiej poznać i troszkę z nami pobyć:tak: Wtedy za zgodą wszysktiech dziewczyn zaprasza siękolejną:tak: inaczej zamknięty nie miałby sensu

Do góry