reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Dwie poprzednie ciąże chodziłam do takiej gin co foty nie dała a tatusia nie wpuszczała na usg :wściekła/y:
:szok::szok::szok: A to tylko u starszego pokolenia czy maja jakies dziwne swoje reguly?

Mamcia sie znalazla!Dotarla z lotniska z bagazem pelnym tego co tygryski lubia najbardziej-grzeski,szyneczka i detektywy!:-D:-D:-D Powinnam zrobic porzadki, przygotowac troche papu bo jutro o 13.00 imprezka Malenstwa. Wiec caly wieczor spedzilam zastanawiajac sie od czego mam zaczac...I dalej mysle...:zawstydzona/y:

Dzien dobry wszystkim , ja tu zagladam tylko z rana bo od godzin popoludniowych do wieczora mam takie mdlosci ze glowa boli. Naprawde marze zeby choc raz pocalowac kibelek , moze po tym byloby lepiej. Wczoraj czytalam sunusiowi bajeczke Jas i Malgosia i za kazdym razem jestem zszokowana, niby taka klasyka bajek -ale ta bajka jest okropna, rodzice nie maja pieniedzy wiec postanawiaja zostawic w srodku nocy, w lesie wlasne dzieci. Ciagle mam takie obawy ze dziecko , jak strace prace , zapyta mnie czy go teraz nie wywioze do lasu. Hahaa

I ja też witam się z rana. Zaraz do kościółka i pewnie dopiero wieczorkiem się odezwę, bo jeszcze do męża babci na dzień babci się wybieramy, trochę się spóźniliśmy, ale tak ciężko się wybrać. Dziś kiepsko spałam, całą noc bolał mnie brzuch i sniły mi się wasze NICKI, co się przebudziłam to myślałam: haszi, kerna, dorotka.... nie wiem co mnie dopadło, ale się przez to nie wyspałam :szok: chyba za dużo myslę o forum

dzień dobry :-) a u mnie słoneczko świeci od samiutkiego wschodu :-) przymroziło oj mocno...wczorajszy wieczór najgorszy z dotychczasowych, położyły mnie mdłości na deski..:szok:
miłego dnia wszystkim!

reklama
Witam was
U mnie słonecznie i dość ciepło.
Coś tez dziś tu dużo nie naskrobie, po obiedzie T. przyjedzie pójdziemy do jakieś restauracji sobie a potem posiedzimy pogadamy.Wieczorkiem do was zajrzę :-)

Do góry