reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Mój chlebek już się rumieni czosnek czeka i będę szamać grzaneczki z czosnkiem, bo narobiłam sobie smaka na nie
Po mału żegnam się do jutra.
Spokojnej nocy dla was i fasolek

reklama
cześć. ja dopiero ożyłam...wreszcie mąż był caly dzień w domu i namówiłam go na tą pizzę o której marzyłam cały tydzień. tak się najadłam, że myślałam że pocałuję kibelek, teraz troche mnie popuściło, ale...nigdy więcej pizzy ble :-(

co do mojej bluzeczki to zaprezentuję wam się w niej jak do niej podrosnę :-) tzn. jak /Fasolinka podrośnie. wiecie co, poszłabym na disco :-) dziś sobota, a ja już ze 4 lata nie bylam na dyskotece, tak bym poszalała, że eh...Ale mam zachcianki :-)Z zachcianek pizzowych już się na szczęście wyleczyłam, to teraz bedę wymyslać inne

Ostatnia edycja:
My też po urodzinkach Oli, kuzynostwo do 20 było u nas, teraz Olka się moczy w wannie , Miłosz już wykąpany szykuje sie do spania a ja mam troszkę chwili wolnej. Szkoda tylko że jutro niedziela, te weekendy zawsze bardzo szybko mijają :/
Ja też dziś pizzy zjadłam ale nie smakowała mi tak jak zawsze, chyba jakiś wstręt poczułam do rzeczy które lubiłam, nawet tort mi nie smakował.

wiecie, niepotrzebnie pisałam, że dzisiaj nudności mnie opuściły
scenka
ja w łazience wdzięcznie pochylona nad umywalką z przeczuciem że nie dam rady ale walcze.
pod drzwiami łazienki małż z Tymim na rękach, Patrykos obok
m -pamiętasz te ziemniak z robakami znad Soliny
ja-...
m-o albo jak weszlaś do wójka a pni świnie właśnie ubili
ja-bulk
P -zgniłe, brudne skarpetki!
Normalnie, tylko ich zabić!

No widzę, że urodzinkowy miesąc.:)

Ostatnia edycja:
Olga co ty, to bulk to taki poetycki opis cofki (po moich wpisach na pewno komuś ulży), dałam rade, chyba ze złości i przekory.

reklama
Ja już zmykam, bo mąż zasnął w oczekiwaniu na mnie :-) jeszcze przygotuję nocne mleczko i bo łóżeczka, kocham to miejsce :-) dobrej nocki, Haszi tobie,, bo chyba tylko Ty jesteś..

Do góry