:-)dziendoberek:-)
dzis sie nawet wyspałam, chociaz moj T. chrapie jak niedzwiedz... Dzien deszczowy, wiec pewnie jeszcze mykne do łózia
Mała w nowym przedszkolu, rewelacja tak sie jej podobało, że nie chciała wczoraj isc do domciu, ale tak jak pisałam wczesniej córcia juz zna przedszkolną rzeczywistość,więc raczej nie bedzie problemów z adaptacją w nowej placówce. Tym bardziej, że sale wspaniale wyposażone, wszystko nowiutkie i kolorowe, dzieci nowe i miłe opiekuńcze panie przedszkolanki. Szła w podskokach dzis, a ja mam miesiąc by przygotowac dom na przyjscie maluszka. No to znaczy duzo juz mam zrobione, ale jeszcze czekaja mnie ostatnie szlify plus koniecznie spakowanie torby- i to w tym tygodniu, bo sobie obiecałam.
Postaram sie tez wyspac i nabrac sił. Kuzyn T. jeszcze u nas jest, ale juz sie nim nie przejmuję, chociaz w nocy ratowałam go smectą, bo cos sie zatruł jedząc w barze (stwierdził,że moja zupa doprawiana jogurtem na poł ze smieataną jest bee, no to teraz ma
) Wraca do siebie za kilka dni.
agusska trzymam kciuki za pomyslne wiesci o maluszku, co za lekarz bez wyczucia
justynka fajnie ze znalezliscie mieszkanko,oby przeprowadzka byla szybka
gaja fajnie ze wyrwałaś sie nad morze, szkoda tylko cie bidulko, ze cierpialas po spacerkach, a maluch niech rosnie, jeszcze troszke przed nim do godziny zero;-)
paulka24 i
beti a sio smutki! my tu was najlepiej zrozumiemy, bo tez hormonki szaleją i nieraz wyc sie chce, ale dziewczyny nie damy sie
tosiu chyba za bardzo"miedzy wierszami" mówiłas do malza, trzeba było od razu mu walnąć, że w ogóle nie dasz rady prasowac:-(
anja78 a twoj to pomysłowy jest z ta pralką, najlepsze jest to ze facecie wtedy tacy dumni chodzą
a i nie martw sie pojsciem malej do przedszkola, na pewno sie szybko przyzwyczai, dzieci na szczescie nie maja tylu obaw co rodzice- wiem to po swojej corci:-)
akderk rozbawiłaś mnie opowiescia o malzu "mięsodespocie", ale sie facet martwi:-)
Wszystkim brzuszkom zyczę miłego dnia:-):-):-)
mój dzien bedzie dzis odpoczynkowy, tylko na 16. ide do dentysty, wiec poprosze o kciukaski.